Įkraunama...
Įkraunama...

Absurdiškoms PSD įmokoms-ne!

Sveiki, ar kam nors buvo nuskaite is asmenes banko saskaitos psd ? is anksto nepranese?
Atsakyti
QUOTE(Sumati @ 2013 08 13, 23:26)
Sveiki, ar kam nors buvo nuskaite is asmenes banko saskaitos psd ? is anksto nepranese?

Taip, jei yra skola, jie savavaliskai ja atsiimineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumati @ 2013 08 13, 22:26)

QUOTE(D*L*K @ 2013 08 14, 08:14)
Taip, jei yra skola, jie savavaliskai ja atsiimineja doh.gif

Tai o ent dalimis nuskaiciuoja, ar iskarto kiek tik imanoma ir nuema. Visa alga gali nuimti per viena karta? blink.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selena* @ 2013 08 16, 18:17)
Tai o ent dalimis nuskaiciuoja, ar iskarto kiek tik imanoma ir nuema. Visa alga gali nuimti per viena karta?  blink.gif  g.gif  unsure.gif

as nemoku apie metus verysad.gif , bet man jokie laiskai, nei ispejimai neateina...o cia perskaiciau , kad kazkam nueme nepranesus, tai paklausiau...Mano pazistamas nedirbo apie 1.5 metus, nestovejo birzoje, taciau, tik isidarbinus gavo laiska,kuriame liepta susimoketi, ,,, tai tas dar vaziavo kazka aiskintis, tai jam pasake, kad dziaugtusi, kad anstoliams neatidave skolos.....Idomiai cia g.gif
Atsakyti
Sveiki, taip, mano vyras kai tik isidarbino, is pirmos algos 500lt nureze uz PSD, be ispejimo. As dar kitu klausimu. As dabar esu drausta penkiem metam i prieki, kol vyriausiai dukrai sueis 18m. Po metu, pagal ideja, turiu grizt i darba po vaiko prieziuros atostogu, bet pas mane kiti planai. Tarkim, jei as pradesiu uzsiimt individualia veikla arba atidarysiu IĮ, tai ar man vistiek reiks moketis PSD ar as vistiek bet kuriuo atveju galiu but rami ateinancius 5m.?
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2013 08 20, 12:33)
Sveiki, taip, mano vyras kai tik isidarbino, is pirmos algos 500lt nureze uz PSD, be ispejimo. As dar kitu klausimu. As dabar esu drausta penkiem metam i prieki, kol vyriausiai dukrai sueis 18m. Po metu, pagal ideja, turiu grizt i darba po vaiko prieziuros atostogu, bet pas mane kiti planai. Tarkim, jei as pradesiu uzsiimt individualia veikla arba atidarysiu IĮ, tai ar man vistiek reiks moketis PSD ar as vistiek bet kuriuo atveju galiu but rami ateinancius 5m.?

kas menesi nereiks tu pagringiniu 90lt moketi, o metu gale dirbant su IVP vistiek reikes susimoketi nuo pajamu. manau ir su II panasiai, vistiek reikes moket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 20 rugpjūčio 2013 - 15:10
QUOTE(Niktė @ 2010 03 31, 19:15)
Jeigu mama dirba, tuomet šį draudimą gali perleisti tėčiui  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif  doh.gif

O jeigu situacija pasikeicia(t.y. Tetis pradeda dirbti,o mama ne),ar mama gali vel ant saves persirasyti vaikus? 4u.gif
Atsakyti
Kaip suprasti, kokio dydžio PSD reikia sumokėti metų pabaigoje g.gif ar nuo pajamų, bet ne mažiau kaip 12*90 lt, ar tik nuo pajamų. Čia kai asmuo turi 30 metų darbo stažą.

,, draustumą dėl stažo įgiję asmenys, dirbantys pagal verslo liudijimą arba vykdantys kitą savarankišką veiklą turi teisę sveikatos draudimo įmokas mokėti ne kas mėnesį, bet vieną kartą pasibaigus kalendoriniams metams iki metinės pajamų deklaracijos pateikimo VMI termino paskutinės dienos."

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi pataikiau į tą temą. Išėjau iš darbo, kiek suprantu iki šio mėnesio PSD būsiu drausta, tai jeigu nestoju į Darbo biržą ir noriu, kad nenutrūktų PSD tai turiu aš jau šį mėnesį sumokėti 90 Lt. ar turiu atlikti pervedimą kitą (t.y. spalio) mėnesį. Gal kas žino, yra susidūrę?
Atsakyti
QUOTE(Ceridwen @ 2013 09 24, 13:46)
Tikiuosi pataikiau į tą temą. Išėjau iš darbo, kiek suprantu iki šio mėnesio PSD būsiu drausta, tai jeigu nestoju į Darbo biržą ir noriu, kad nenutrūktų PSD tai turiu aš jau šį mėnesį sumokėti 90 Lt. ar turiu atlikti pervedimą kitą (t.y. spalio) mėnesį. Gal kas žino, yra susidūrę?

Spali,atrodo iki 15 dienos reikia uzmoketi.
Atsakyti
QUOTE(Ceridwen @ 2013 09 24, 13:46)

jeigu per kita menesi neisidarbinsit ir neistosit I darbo birza, PSD 90 lt turit sumoketi iki spalio paskutines dienos
Atsakyti
sveikos, tikiuosi pataikiau cia. ir bus zinanciu jei PSD sumokejau spali, lapkriti ir dabar uz gruodi sumokejau ar jau si menesi busiu drausta? g.gif
Atsakyti