Įkraunama...
Įkraunama...

Absurdiškoms PSD įmokoms-ne!

ačiū jums labai smile.gif
Atsakyti
SVeiki, skaitineju TLK puslapyje, ir matau, jog vienas tevas, auginant du vaikus iki pilnametystes, yra apdraustas PSD. As esu dirbanti, bet ar tai reiskia, jog turiu pristatyti vaiku dokumentus TLK, parasyti prasyma ir nebereiks moketi PSD?
Aciu, kas pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(Danubio @ 2014 12 03, 15:29)
SVeiki, skaitineju TLK puslapyje, ir matau, jog vienas tevas, auginant du vaikus iki pilnametystes, yra apdraustas PSD. As esu dirbanti, bet ar tai reiskia, jog turiu pristatyti vaiku dokumentus TLK, parasyti prasyma ir nebereiks moketi PSD?
Aciu, kas pakomentuos.

Ne, jeigu nedirbtumete, tada galetumete nueiti i lygoniu kasas ir tada nereiketu savarankiskai moketi PSD.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 12 03, 22:26)
Ne, jeigu nedirbtumete, tada galetumete nueiti i lygoniu kasas ir tada nereiketu savarankiskai moketi PSD.

Supratau. aciu.
Atsakyti
Su vyru pradejom moketi savanoriskas PSD imokas.Jau sumokejom lapkricio ir gruodzio imokas.Jei sausio menesio pradzioj sumokesim trecia imoka,ar draudimas isigalios iskart,ar visgi reiks pralaukti visa sausio menesi ir isigalios nuo vasario?
Atsakyti
g.gif Tai kaip dabar su tom naujom PSD imokom...?ZInau didesnes, keicias tai, kad sodrai dabar mokesim,bet siandien man stebuklai nebeleidzia padaryti imokos uz paskutini praeitu metu menesi imokos i VMI , raso nebetinka kodas g.gif Tai nieko nesuprantu....
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 01 04, 20:11)
g.gif Tai kaip dabar su tom naujom PSD imokom...?ZInau didesnes, keicias tai, kad sodrai dabar mokesim,bet siandien man stebuklai nebeleidzia padaryti imokos uz paskutini praeitu metu menesi imokos i VMI , raso nebetinka kodas g.gif Tai nieko nesuprantu....

Tai gal rašote ne tą įmokos kodą ar pan.?

http://www.sodra.lt/...mo-pasikeitimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 25 sausio 2016 - 11:29
Norint savarankiškai susimokėti PSD, kur tai galima padaryti?Sodra, VMI, per el. bankininkystę?
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 12 21, 22:48)
Norint savarankiškai susimokėti PSD, kur tai galima padaryti?Sodra, VMI, per el. bankininkystę?

Galima per el.bankininkyste
http://sodra.lt/lt/s...moku-psd-imokas
Atsakyti
Ačiū už atsakymą.Nuo kitų metų brangsta PSD iki 38,74 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 12 22, 14:35)
Ačiū už atsakymą.Nuo kitų metų brangsta PSD iki 38,74  unsure.gif

nu... o med. paslaugų kokybė, aišku, negerės.
Atsakyti