QUOTE(Angelux @ 2010 04 12, 13:10)
Sveikos, matau jau čia taip smagiai renkatės gartraukius , švėstuvus ir durys, o mes tai užstrigom su pamatais.
Nu košmaras

, gal jum čia neaktualu, bet noriu bent jau pasiguosti, gal šiek tiek atslugs nuo širdies
Kaip jau rašiau, kad po žiemos radom kliurku savo pamatuose, tai jau vežemes toki pažistama darbininką, kad jis ką mum patartu ir apžiūrėtu pamatus. Nu ir ką- sakė, nu gi patys matot, kaip atrodo pamatai, kur netruko cemento, ir kaip čia toj pusej , kur suhalturino,

, padaužė su plaktuku per šoną ir atšoksta gabaliukai, o toj pusej, kur viskai gerai, tai kaip į plytą daužyk negaužęs- niekas neatšoksta.
Tai šiangien dar šnekėjausi su Taikutės vyru ( dėkoju

), tai sakė kariauti su jais, liepti perdaryt, tačiau jau neperdaryt, o kažkaip ar sutvirtint, ar su spec tinkais užtepti, žiūrint kaip gyliai tas betonas atšoksta, bėsas žino kaip ten vyduj, ar jie čia tik paviršutinį sloksnį sutaupė, ar per visa aukštį.
Nu blin suskiai, nesikeikiant b.... O taip mes su vyru jais iš pradžiu džiaugiamės, tai patiko vyrai , šauniai dirbo, atrodo taip tvarkingai ir sklandžiai, tarp kitko čia buvau ju kontaktus gavus, rodos Rennos darbininkai, o dabar nors pasikark

, nu lin nežinau, ką jie mum šiandien sugieduos, susitinkam vakare.
Sukusiu aš čia su tuom statybom, taip giliai viską į širdį imu (kitaip neišeina), kad net valgyt nesinori (NORS VIENA NAUDA), o dar tik pradžių pradžia
Ner uz ka

sake man vyras, kad kalbejote, turite ziuriu Jus ten reikalu, tikiuosi, kad Jums ten issispres viskas, jei kas skambinkite mano MB tai sake pades kuom gales bent konsultacijom, dabar jis irgi isvaziaves prie musu namuko dirba ir siaip dar darbo ieskosi tai visas reikaluose tad atsipraso, kad negales privaziuoti siandien

Bet is patirties galiu pasakyti, kad cia tik pradzia, dar tu stresu bus uztektinai tai patariu giliai neimti i sirdi, nes poto tikrai stogas pradeda vaziuoti, viskas tikrai susitvarkys tik reikia siprybes ir zinoma nusiteikimo, kad per visa statybu perioda reikes su statybininkais kariauti ir juos priziureti, mano vyras kiekviena diena vaziuoja su statybininkais kariauja ir priziuri bei pats dirba, nes kitaip jau butu nugrybave

o telefonu tokios naganiai duoda, kad net as kartais issigastu

bet nieko nepadarysi visokiu zmoniu ir visokio plauko statybininku buna tai jam pagerti tai pavogti, tai tikrai reikia zmones atsirinkti. Na, bet viskas bus gerai svarbu pozityvus mastymas ir daug optimizmo