QUOTE(rutulyte @ 2010 04 12, 23:00)
Tiksliau gal reikėjo klaust kiek už tašką mokat, nes kiek darbas kainuoja tai kiekvienam gi namui skirtingai
Pas mus santechniką ir elektrą vedžios prieš juodgrindes, kodėl jums ant juodgrindžių?
Pas mus kanalizacija vedziojo i smeli pries juodgrindes- o elektra ir vandentieki- ant juodgrindziu pries polistirolio klojima.. Kodel taip- nepasakysiu

Del vandentiekio,tai galvoju ant juodgrindziu del to,kad nesusaltu ziema vamzdziai

na tiksliau,kad karstas vanduo neatsaltu ziema bebegdamas... bet cia tik mano pamastymai

,gal ir po juodgrindem galima deti

arba gal deda po grindim,jei nedaro juodgrindziu
Pas RK jei tos sienines lempos daugiau del grozio, o lubines- apsvietimui, tai deciau ir tas ir tas

pas mane antram aukste hole yra ir lubinis apsvietimas ir ant sienu- nezianu,kada as tuos ant sienu degsiu,bet man grazu

Ir virs paveikslu tas lempickas jungsim tik pradzioj sveciams parodyti

, bet vistiek grazu
Mergikes, sakykit kokiu tinku tinkavot (-uosit) sienas? Ar gipsiniu ar kalkiniu

Zinau tik tiek, kad gipsinis brangesnis, bet lygesnes sienos gaunasi,maziau trynimo paskui, o kalkinis pigesnis.. bet dar girdejau, kad gipsinio vonios kambariuose nerekomenduojama

Gal kas zino daugiau

Aciu

Man vyras paskambino ir sake pasirinkti,kokiu tinku tinkuosim
Papildyta:
QUOTE(gruoda @ 2010 04 11, 17:10)
tai kad aukščių tiksliai nereikia nuimt

pernai darėm, tai nelabai atsimenu smulkmenų: iškasėm palei pamatą griovius, pylėm žvyrą, trombavom, klojom vamzdžius su nuolydžiu į šulinuką, užpylėm žvyru ir psio
Aciu

maniskis nepasirase pats darytis

siandien jau atvaziuoja daryti,leksiu i statybas prakontroliuoti ju