Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(leaona @ 2010 04 15, 10:57)
Rutulyte ,o kam tu popieriu gali prireikti ? Jei statai be banko ,tai tu fibo saskaitu niekam ir nereikia ,ar taip? Nes tada visur ir deriesi ,kad be saskaitos ir gera kaina.

Prireikt gali priduodant turbūt, bet mes vistiek ėmėm be dokumentų ir gavosi žyyyyymiai pigiau ax.gif Šiaip kiek atsimenu, tai savininkas sakė jei kada kokios problemos, greit tuos popierius suvairuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 04 14, 19:06)
mes emem is firmos"Perdanga" klp. ten dabar 40%akcija ar nuolaida net nezinau kaip ivardint, tad gaunasi gan gera kainike mirksiukas.gif Spalvotos 28lt. uz kv. pilkos berods 21lt uz kv.
dar panasios kainos ir "betono mozaika"
o sudet nusisamdem darbininkus, nes vyras bent pagrindines kiemo dalies nesiryzta det o ir laiko neturi tai tik uz namo turbut pats susidelios paziurejes kas ir kaip daroma mirksiukas.gif

aisku, aciu uz info smile.gif , tai jeigu graziai ,gerai sudes tai prasysiu kontaktu meistru, tu tik nepamirs pasigirt kai padarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 04 15, 16:55)
aisku, aciu uz info  smile.gif  , tai jeigu graziai ,gerai sudes tai prasysiu kontaktu meistru, tu tik nepamirs pasigirt kai padarys  biggrin.gif

gerai mirksiukas.gif , tai neturiu kuom pasigirt tai nors trinkeles gal graziai sudes tai bus ka ir parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Na bitutės darbininkės pasidalinkit savo patirtimi, su kuo jus valėt cementa nuo langu, yra pas mane ant vieno lango ir su niekuo nenusivalo,o kai pabandžiau pagramdyt tai langas pasibraižė. Ir su kuo musiu kakulius nuo lango nuvalyt, nes taip vienas langas apdergtas ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2010 04 15, 11:39)
Dier smagu, kad vaikiuko tyrimai geri  thumbup.gif Baltike labai graži žvaigždė  wub.gif

as irgi laiminga 4u.gif orai geri, tai nors nebebusim uzdaryti uz sienu, galesim dziaugtis pavasariu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 15, 14:42)
Juodgrindes betonuojant ta juosta nesideda, dedasi tik kai jau daromos tikrosios grindys  4u.gif
Labai saunu girdeti, kad mazius jau sveikas  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu uz info 4u.gif , mazius tikrai sveikas, energija plusta, nebesusitvarkau doh.gif
Papildyta:
buvau vakare prie triobos, veda mums geotermini, fekala, lietaus nuotekas ir vandeni jau turim name, tai taip fainiai, kad darbai pajudejo... kiemas aisku nelabai kaip atrodo, viskas israusta, bet jau smagu, kad kraniuka gali trioboj atsisukti - vandenukas bega...

buvau su dar 2 tinkuotojais susitikusi, tai ka as zinau, cia kur klaipedoj ieskojau visi man paskaiciavo kvadrato kaina su darbu ir medziagom, mazdaug nuo 84-94 lt/kv, o siand kur is gargzdu, tai sako, tik uz darba, o medziagas as pati turiu susipirkti, ir kaip pvz, tie klaipedieciai man medziagom paskaiciavo 12000-14000 lt, o gargzdiskiai -kad max medziagom iseis 7000 ( medziagos neblogos KNAUF).... tai ar nera taip, kad tie kur patys perka medziagas, dar nuo ten uzdirba nemazai tukstanteliu? skirtumas akivaizdus...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 15, 20:44)
as irgi laiminga  4u.gif orai geri, tai nors nebebusim uzdaryti uz sienu, galesim dziaugtis pavasariu  ax.gif
Papildyta:
aciu uz info  4u.gif , mazius tikrai sveikas, energija plusta, nebesusitvarkau  doh.gif
Papildyta:
buvau vakare prie triobos, veda mums geotermini, fekala, lietaus nuotekas ir vandeni jau turim name, tai taip fainiai, kad darbai pajudejo... kiemas aisku nelabai kaip atrodo, viskas israusta, bet jau smagu, kad kraniuka gali trioboj atsisukti - vandenukas bega...

buvau su dar 2 tinkuotojais susitikusi, tai ka as zinau, cia kur klaipedoj ieskojau visi man paskaiciavo kvadrato kaina su darbu ir medziagom, mazdaug nuo 84-94 lt/kv, o siand kur is gargzdu, tai sako, tik uz darba, o medziagas as pati turiu susipirkti, ir kaip pvz, tie klaipedieciai man medziagom paskaiciavo 12000-14000 lt, o gargzdiskiai -kad max medziagom iseis 7000 ( medziagos neblogos KNAUF).... tai ar nera taip, kad tie kur patys perka medziagas, dar nuo ten uzdirba nemazai tukstanteliu? skirtumas akivaizdus...

Na ir as pradedu galvoti, kad kai kurie uzdirba butent is medziagu g.gif
skambinau keliems betonuotojams kaina vien uz darba 6 lt uz kvadrata arba 8 uz kvadrata, bet su medziagom ir tu ir tu kaina 18lt/kv blink.gif blink.gif Tai su vienais kurie uz darba skaiciavo po 6 lt "darem" samatele,kiek man kainuotu,jei as pati medzigas uzsisakineciau,o jis vis pabrezdavo, kad as pigiau negausiu... Ir darbu kaina iskarto pakilo po 7lt/kv biggrin.gif kai "issiaiskinom", kad nuo bet kokios popierines kainos as gaunu 21%nuolaidos, tai megino persneketi mane,kad baisiai daug atvezimas kainuos g.gif Finale- su jo darbu po 7lt/kv ir mano medziagom kvadrato kaina gavosi 16, 46lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai be gincu buvo pasiulyta kaina po 16lt uz kvadrata su jo medziagom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na bet mes dar pigiau radom lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2010 04 15, 19:56)
Na bitutės darbininkės pasidalinkit savo patirtimi, su kuo jus valėt cementa nuo langu, yra pas mane ant vieno lango ir su niekuo nenusivalo,o kai pabandžiau pagramdyt tai langas pasibraižė. Ir su kuo musiu kakulius nuo lango nuvalyt, nes taip vienas langas apdergtas ? doh.gif

o langai tai mane varo i nevilti doh.gif As pries velykas buvau nusivalius- ir ka, siandien vel pervaliau, nes buvo visi dulkem apeje doh.gif verysad.gif Bet bute tik trys langai, o name 70kv doh.gif
Zinau,kad yra kazkoks skystis nuo tu cementu- mums langininkas minejo, tai kai atvaziuos tu duru ziureti paklausiu. o musiu kakucius esu girdejuskad su coca cola valo,bet meginus nesu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 15, 19:44)
tai ar nera taip, kad tie kur patys perka medziagas, dar nuo ten uzdirba nemazai tukstanteliu?

QUOTE(indruciukas @ 2010 04 15, 20:11)
Na ir as pradedu galvoti, kad kai kurie uzdirba butent is medziagu  g.gif

99% taip ir yra.........

Coca cola daug ka valo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 04 15, 19:56)
Ir su kuo musiu kakulius nuo lango nuvalyt, nes taip vienas langas apdergtas ? doh.gif

man puikiai nusivalo su servetelem kompo ekranui valyti ax.gif bet dar ziurint,nuo kokio pavirsiaus,nes jei nuo dazytu sienu,tai nezinau g.gif buna tokios spec kempineles sienoms valyti,tokios baltos ir valant jos sunyksta,bet gerai valo visokius plemukus
Atsakyti
labukas,
kam idomu idejau kelias foto.
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2010 04 15, 20:40)
man puikiai nusivalo su servetelem kompo ekranui valyti ax.gif bet dar ziurint,nuo kokio pavirsiaus,nes jei nuo dazytu sienu,tai nezinau g.gif  buna tokios spec kempineles sienoms valyti,tokios baltos ir valant jos sunyksta,bet gerai valo visokius plemukus

Na na kokios čia stebuklingos kempinėlės g.gif pirma karta girdžiu, o kur ju yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 04 16, 09:28)
Na na kokios čia stebuklingos kempinėlės  g.gif pirma karta girdžiu, o kur ju yra pirkti?

kazkada maximoj pirkau,bet seniai,dabar nemaciau ar yra dar.firma buvo Mr.Proper dezutej su tuo tokiu pliku dede biggrin.gif pacios kempineles baltos,jas suvilgai vandeniu vos vos ir patrini purvina vieta.bet sienos turetu man atodo but tik su plaunamais dazais dazytos g.gif pasidairysiu parduotuvese,gal uzmatysiu.man jos labai superinis daiktas
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2010 04 16, 09:59)
kazkada maximoj pirkau,bet seniai,dabar nemaciau ar yra dar.firma buvo Mr.Proper dezutej su tuo tokiu pliku dede biggrin.gif pacios kempineles baltos,jas suvilgai vandeniu vos vos ir patrini purvina vieta.bet sienos turetu man atodo but tik su plaunamais dazais dazytos g.gif pasidairysiu parduotuvese,gal uzmatysiu.man jos labai superinis daiktas

tu kempineliu yra pirkti THOMAS PHILIPS pardej, Granduse( kur norfa), as jas jau kokie 5 metai naudoju, nieko geresnio nesu radusi, nuvalo idealiai visus riebalus, jei kokie kedai balti odiniai ir yra nesvarus-patrini ir idealu . dabar jos truputi pabrango, lyg apie 8 litus kainuoja dvi, bet daiktas superinis. REkomenduoju 4u.gif
Atsakyti