Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(dier @ 2010 04 16, 10:05)
tu kempineliu yra pirkti THOMAS PHILIPS pardej,
pabrango, lyg apie 8 litus kainuoja dvi, bet daiktas superinis. REkomenduoju  4u.gif

dier tiksliai pasake kur 4u.gif seniai pirkau,tai gal supainiojau blush2.gif
Atsakyti
sania aciu uz dezes 4u.gif

Vaziavau pro "frezija" tai siais metais ten laaabai didele muge palyginus su visais praejusiais.. Bet ir yra visko, maciau net drabuziai buvo iskabinti blink.gif tik oras slykstus, o ryt dar blogesnis, ir masinos ner kur ten pasistatyti-visur zenklai,ir maciau jau kitoms masinoms "eismo kontrole" riso ratus...

Dar buvau uzlekusi i statybas, tai tuose kambariuose kur polistirola sudetas- taip jaukiau silciau atrodo, o kur jau plevele ta juoda uzdejo, tai tokie niurus kambariai pasidaro...tai ir apsisprendziau (net ir MB nebesigincijo biggrin.gif )galutinai, kad nebus pas mane tamsios grindu dangos- jau geriau viena kita siena...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 16, 13:08)

Vaziavau pro "frezija" tai siais metais ten laaabai didele muge palyginus su visais praejusiais.. Bet ir yra visko, maciau net drabuziai buvo iskabinti  blink.gif  tik oras slykstus, o ryt dar blogesnis, ir masinos ner kur ten pasistatyti-visur zenklai,ir maciau jau kitoms masinoms "eismo kontrole" riso ratus...

Dar buvau uzlekusi i statybas, tai tuose kambariuose kur polistirola sudetas- taip jaukiau silciau atrodo, o kur jau plevele ta juoda uzdejo, tai tokie niurus kambariai pasidaro...tai ir apsisprendziau  (net ir MB nebesigincijo  biggrin.gif )galutinai, kad nebus pas mane tamsios grindu dangos- jau geriau viena kita siena...

Ir aš pravažiavau paroda, dar galvojau sustot, bet su mažuoju buvau, o lauke šalta ir pastatyt auto nebuvo kur.

O dėl grindu tai sveikinu, kad nusprendei šviesias dėt, nes aš truputi gailiuosi kad tamsu laminata dėjom, nes jei norėčiau idealiai švariu grindu tai turėčiau po kėkvieno grindu plovimo eit keliais trindama su sausu skuduru,o tai išplovus lieka juostos. Kokiam bute galėčiau, bet kai tokie plotai tai nu i na... ir taip nespėju su siurbliu paskui vaika lakstyt, reikia pasidaryt kaip iš to rusiško filmuko berods Pelenė tokias tapkes kur padai kaip šluotos tada visi namai blizgės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 04 16, 06:24)
labukas,
kam idomu idejau kelias foto.

Matau,kad statote is fibo .man labai idomu,kur ir uz kiek pirkote fibo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 04 16, 16:12)
Ir aš pravažiavau paroda, dar galvojau sustot, bet su mažuoju buvau, o lauke šalta ir pastatyt auto nebuvo kur.

O dėl grindu tai sveikinu, kad nusprendei šviesias dėt, nes aš truputi gailiuosi kad tamsu laminata dėjom, nes jei norėčiau idealiai švariu grindu tai turėčiau po kėkvieno grindu plovimo eit keliais trindama su sausu skuduru,o tai išplovus lieka juostos. Kokiam bute galėčiau, bet kai tokie plotai tai nu i na... ir taip nespėju su siurbliu paskui vaika lakstyt, reikia pasidaryt kaip iš to rusiško filmuko berods Pelenė tokias tapkes kur padai kaip šluotos tada visi namai blizgės  lotuliukas.gif

Cia tai geras palyginimas ir as norciau tokiu sluotiniu batu lotuliukas.gif Dabar nusipirkau ta grindu sluota H2O Mop Ultra, siaip reklamu nesivaikau, bet sita kazkaip uzkibo ir galiu pasakyti neblogai man kilima isplove (dezinfekavo) ir plyteles ir laminata, tai kai persikelsim i didesnius plotus manau tikrai pravers, nes rankos ir dabar baigia nuo plovimo nukristi, o kas bus kai per du aukstus reiks lakstyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leaona @ 2010 04 16, 21:25)
Matau,kad statote is fibo .man labai idomu,kur ir uz kiek pirkote fibo. smile.gif

Sory, kad neatsakiau į AŽ blush2.gif
Žinok intensyviai ieškau per visus popierius, gal kur rasiu jo Nr, mes tikrai ne į pačius Kauno kelius skambinom, kažkokiam vyrukui, kuris galėjo paimt iš ten be PVM doh.gif Ryt egzas, tai nelabai laiko turiu, bet bandysiu dar ieškot 4u.gif
Atsakyti
Nu ir salta siandien blink.gif .
Indruciuk, o jus pries polistirola ant grindu pylet smelio g.gif ? MB galvojo, kad reiks ta polistirola isskaptuot, kur desis ant laidu, slangu, o santechnikai sako, gi uzpili smelio 4cm. ir issilygina viskas ir tada dedi polistirola. Nu dar sito negirdeje mes, tai dabar galvoju kaip cia yra g.gif
Pakalimus vieni dare, bet netiko, tai kiti perdarinejo ir viskas ok thumbup.gif . Siandien nufotkinau viena kampa musu kampuoto lietvamzdzio, kuris man labai patiko, na kad neapvalus biggrin.gif . Ir plytos man jau tokios neblogos ax.gif (ne tas, ko norejau, bet bent jau nebaisios lotuliukas.gif ). Einu idesiu foto i albuma smile.gif
Pas Ilonuxa jau 7 akmenys dideli kieme, tai juokemes, stovim prie lango, ji apie akmenis sneka, o as apie savo lempas ir jungtukus lotuliukas.gif
Simbarela aplankiau ax.gif , dar yra darbelio pasibaigti, bet smagu, jau savas plotas, tik pelenes tapkes uzsidedi ir pirmyn per tamsias grindis bigsmile.gif . O mazoji dar gavo siurbli savaitei pasizaisti biggrin.gif , ACIU, Simbarela ax.gif . O kur tavo katinas buvo, nemaciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 16 balandžio 2010 - 23:18
Apziurejau darbu pradzia Plazmos ir Angelux, judam judam thumbup.gif . Tik, Angelux, ne ten albuma sukurei, tai as sukuriau ten kur reikia, private albume, nes tu sukurei public ir prie jo kazkaip gali prieiti paziuret kas nori (na bent jau as taip suprantu ta sistema g.gif ).

MERGINOS, kur pirkot grindims sildyt polistirola ????? Skubiai reik doh.gif
Mes galvojom, kad mums santechnikai sudes polistirola, bet pasirodo ne, nesuderino smulkmenu MB, tai taip ir gavosi, kad pats des dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 16, 23:04)

Simbarela aplankiau ax.gif , dar yra darbelio pasibaigti, bet smagu, jau savas plotas, tik pelenes tapkes uzsidedi ir pirmyn per tamsias grindis bigsmile.gif . O mazoji dar gavo siurbli savaitei pasizaisti biggrin.gif , ACIU, Simbarela ax.gif . O kur tavo katinas buvo, nemaciau?

Tai ji kai vaiku daugiau visada nusimuilina turbut ramybės nori, o aš kažkaip ir užmiršau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 17, 00:04)
MB galvojo, kad reiks ta polistirola isskaptuot, kur desis ant laidu, slangu, o santechnikai sako, gi uzpili smelio 4cm. ir issilygina viskas ir tada dedi polistirola. Nu dar sito negirdeje mes, tai dabar galvoju kaip cia yra g.gif

o aš pirmą kart girdžiu, kad kas pilistirolą skaptuotų biggrin.gif kiek girdėjau tai visi pila smęlį išlyginimui.

Pas mus dėl to ir bus viskas po juodgrindėm, kad paskui ant juodgrindžių lygiai polistirolas susidėtų ax.gif
Atsakyti
Polistirola pas mus ne skaptuoja, o tose vietose kur eina vamzdukai paprasciausiai nera polistirolo, o sekanciu sluoksniu prasikeicia ir uzsideda tie vamzdukai. Kadangi pas mus polistirolo bus 13 cm, tai ir polistirolas dedamas 5cm+5cm+3cm prasikeiciant.
Galima ir ta zvyra deti, bet pas mus aukscio truksta, jei supils 4cm zvyro, tai polistirolo lieka 9 cm- mazokai verysad.gif

RK, as gi taves klausiau, ar cia santechniko darbu kaina su polistirolu,tu sakei taip... man is karto keista pasirode, nes siaip polistirolo dejimo kaina- 6lt/m... Pas mus polistirola deda santechnikas, tik MB megins garaze pats deti doh.gif lotuliukas.gif nes ten bus radiatorius, ne sildomos grindys...

Mes siandien su mazuoju "darem" sklype biggrin.gif rinkom siuksles ir is savo ir is dar triju sklypu esanciu aplinkui... biggrin.gif Ir jau pradedu mastyti, ar tik nereiks samdyti kazko kad zole uzsodintu blush2.gif nu labai jau dideli plotai o dar visus sapukus reiks isrinkti doh.gif Ilonux,primink, kas i kvadrato kaina ieina- nupurskimas, sapu isrinkimas visi zemes darbai ir seklos? O juodzemis jusu ar ju? gal ir kontaktus ju gali pamesti ax.gif Aciu 4u.gif
Vakar dar pakele duris, kad butu nuliai visur- tai visai gerai atrodo- nezinotumei, net nesuprastumei,kad jos pakeltos thumbup.gif
Ir dar turiu klausimeli- ar reikia apsildyti vidine garazo siena- ta kur su tamburu ir holu ribojasi g.gif nes garaze temperatura tokia pacia kaip kambariuose nelaikysi g.gif pas mus ten 25 cm plocio fio blokelis...
Papildyta:
ir dar klausimelis blush2.gif

Jei siena dazyta, ar galima ant jos tapeta klijuoti, ar reikia vel kazkaip spec paruosti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 17 balandžio 2010 - 12:09
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 16, 19:40)
Sory, kad neatsakiau į AŽ  blush2.gif
Žinok intensyviai ieškau per visus popierius, gal kur rasiu jo Nr, mes tikrai ne į pačius Kauno kelius skambinom, kažkokiam vyrukui, kuris galėjo paimt iš ten be PVM  doh.gif Ryt egzas, tai nelabai laiko turiu, bet bandysiu dar ieškot  4u.gif

Dekui Rutulyte, as galiu ir palaukti .Sekmes islaikant egzus.
Atsakyti