Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(indruciukas @ 2010 04 01, 14:24)
nu matau,kad parasyta, bet maza ka raso  blush2.gif ax.gif Gal kas is patirties pasidalins ax.gif
Manasis jiske buvo prisedes prie tokiu su avytem  wub.gif  nu bet jam tai mano akimis kaip tik...  o didesniu vaiku kai neturiu, tai ir sunku ir isivaizduoti,ar isispraus jis ten 6 metu budamas  blush2.gif

pas mano darugę yra panašus komplektukas, ne toks pat, bet dydis jaučiu panašus. Manoji beveik šešiametė puikiai jaučiasi prie jo, manau dar kokius metus būt gerai, o vėliau jau per didelė atrodytų. Prie to staliuko įsirango ir draugės devynmetis, bet jau žiūrisi juokingai ir baisu kad kėdė gali neatlaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 01, 14:45)
nu dabar tai juokas, o tada ciut i skudurus negavau savo nuosavame kieme  doh.gif gi puolem abi "seiminkes" i policija skambinti- tai  tik tada kavalierius prisipazino del namo.... Ten is vis "detektyvas" buvo- kelis kartus vis rasdavom statybose sampes tuscia buteli ir saldainiu kokiu popieriuku-statybininkai musu tokiu gerimu tikrai negeria  biggrin.gif  tai vaziuodavom su MB karts nuo karto vakarais patikrinti- ir viena vakara radom....  doh.gif

Merges, iki kokio amziaus tinka tie mazi baldeliai vaikams?
http://www.teide.lt/...ktas-Marta.html

Fainas komplektukas vaikams, bet ar ne per brangu kaip uz staliuka ir dvi kedes tiek moketi? rolleyes.gif Hmmm gal yra kas pigiau padaro?
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2010 03 31, 23:01)
Virgutej, TB misko savininkas, savo parduoda ar perparduoda tik?  mirksiukas.gif

Valstybes miskas

Su Balandzio 1d 4u.gif RK ir as trupuri patikejau bet po dvieju patikejusiu pradejau galvot kad meluoji, ogi Raja tave pagavo biggrin.gif

Raja as dabar nelabai toli nuo taves gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 30, 22:36)
jeigu ne paslaptis, kiek už plytą mokėjot/sit? ax.gif

Lemora ir moki veži siūlė po 1,6, Senukai 1,5, NSI 1,46, o gavom dar truputį pigiau.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 01, 10:25)
Sveikos...  4u.gif

Kokia graži gaivi, pavasariška nauja tema...  wub.gif Ačiū Rytinei Kavai..  drinks_cheers.gif
Kokios dabar kainos klinkerio/apdailinės plytos mūrijimo? Su vienais mūrininkais pakalbėjom, tai jie nori 0,80lt už plytos padėjimą. Ar ne per brangu?  g.gif

Kiek domėjausi dauguma apie 1 Lt ima. reikia išsiklausinėti ar aplink langus įeina, apšiltinimas, stalažai, plytų užsikėlimas, nes būna, kad pasako pigiau, o paskui už kiekvieną dalyką vis primokėti reikia.
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2010 04 01, 17:51)
Lemora ir moki veži siūlė po 1,6, Senukai 1,5, NSI 1,46, o gavom dar truputį pigiau.
Papildyta:

Kiek domėjausi dauguma apie 1 Lt ima. reikia išsiklausinėti ar aplink langus įeina, apšiltinimas, stalažai, plytų užsikėlimas, nes būna, kad pasako pigiau, o paskui už kiekvieną dalyką vis primokėti reikia.

mes turim tokį vieną pažįstamą kainų žinovą, jis yra mano uošvių draugas. Tai kad ir ką mes bedarytume, kiek bemokėtume, jis imasi už galvos ir aiškina uošviams, kad mes už viską labai brangiai mokam ir jis žino, kad tą darbą galima padaryt du, tris kartus pigiau. Paskutinę naujieną išgirdau vakar, kai pasakė, kad dabar už plytos padėjimą prašo tik 0,35lt.. doh.gif O mes ruošiamės mokėti po 0,80lt! Mano kantrybė jau senka... aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 04 02, 02:01)
Valstybes miskas

Na, atleisk, kad tiek pristojau blush2.gif Tai pinigeliai irgi valstybei turetu atitekt, cia valstybes nustatytos kainos? As miska kertu tik budama savininke ir tai dar turiu gauti leidima tam dalykui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 04 01, 16:59)
Fainas komplektukas vaikams, bet ar ne per brangu kaip uz staliuka ir dvi kedes tiek moketi?  rolleyes.gif  Hmmm gal yra kas pigiau padaro?

pigiau yra Ermitaze... pirkom net 2 komplektus (namams ir sode), truputi kitoks staliukas, bet labai panasus...buvo vietos mano dekupaziniams gebejimams atsiskleisti mirksiukas.gif ...beje, kainavo 89 litukai
Atsakyti
Nu siandien net gaila darbininku mums pasidare unsure.gif . Apsiskaiciave kaina pasake uz darba, dirbo 5 sav. keturiese, turejo 2 iseigines, dirbdavo iki 7val. vakaro ir suma gavosi vienam 40 litu i diena blink.gif verysad.gif . Tai MB duos jiems atsigriebti ant pakalimu ir klinkerio biski ax.gif . Plyta 1.50lt., nes sake jei norit graziai cia daug darbo, vien prie arkos sake turbut sedes savaite . MB tikejos 1.20lt., bet po tu 40 litu i diena tai sake sumokesiu ir po 1.50lt.

Nu kaip smagu matyt mandagius vyrus ax.gif . Praeita savaite grizau namo, o mazoji miega vezimely, tai ant pirmu laiptuku uzkabarojau vezima, galvoju nors i laiptine ivaziuosiu, nes maze susalo, tai toks vyras ejo su mergaite pro nama, uzejo, sako, duokit padesiu vezima uznest, nes bandziau vezima kelt su mazaja miegancia ir tempti aukstyn doh.gif , tai as ja tada ant ranku pasiemiau , o vyriskis vezima man uznese, o pasirodo jis net ne i musu laiptine ejo, o siaip kazkur ejo pro musu nama.
O siandien toks paauglys vaiknukas is musu laiptines pamate nulipdamas, kad mes griztam su mazaja ir jos leles vezimuku, tai jis paeme ta leles vezimuka ir uznese mums, tai net juokas sueme, gi lengvas jis ax.gif , bet vistiek malonu smile.gif .
Ir parduotuvej vakar vyras uzleido mus parduotuvej eilej, nes mes tik kelis dalykelius turejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2010 04 01, 21:06)
Na, atleisk, kad tiek pristojau  blush2.gif  Tai pinigeliai irgi valstybei turetu atitekt, cia valstybes nustatytos kainos? As miska kertu tik budama savininke ir tai dar turiu gauti leidima tam dalykui  unsure.gif

ka cia atleist smile.gif
taip mokam valstybei uz malkas ir siek tiek uzdirbam. leidimai visi yra ir atveza su dokumentais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 01 balandžio 2010 - 22:16
atnaujinau pagaliau albumeli, jau cia naujausios namo nutraukos rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Man jis nelabai labas, mergyte mano atsikele tikriausiai neismiegojus tai vaiksto zyzianti tokia :verysad
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 04 02, 08:56)
Labas rytelis  4u.gif Man jis nelabai labas, mergyte mano atsikele tikriausiai neismiegojus tai vaiksto zyzianti tokia  :verysad

Labas rytas, nieko issivaikscios ir praeis... tokie jau tie vaikai, viena minute verkia, kita jau juokiasi wub.gif
o manasis pramerke akeles, pamate, kad as i ji ziuriu ir sako man:- labas rytas mano princese smile.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti