Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(dier @ 2010 04 02, 09:00)
o manasis pramerke akeles, pamate, kad as i ji ziuriu ir sako man:- labas rytas mano princese smile.gif  wub.gif  wub.gif

kaip miela wub.gif kokie tie vaikai angeliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 04 01, 17:01)
Valstybes miskas

Raja as dabar nelabai toli nuo taves gyvenu smile.gif

o tai ko pabegi? biggrin.gif kur tas netoli??? g.gif mirksiukas.gif
QUOTE(dier @ 2010 04 02, 09:00)
Labas rytas, nieko issivaikscios ir praeis... tokie jau tie vaikai, viena minute verkia, kita jau juokiasi  wub.gif
o manasis pramerke akeles, pamate, kad as i ji ziuriu ir sako man:- labas rytas mano princese smile.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 04 02, 07:56)
Labas rytelis  4u.gif Man jis nelabai labas, mergyte mano atsikele tikriausiai neismiegojus tai vaiksto zyzianti tokia  :verysad

Mano tai miega dar biggrin.gif

Dier, nu taviskis pavaro thumbup.gif

Pas mus betona siandien pila, vakare parasysiu kiek mokam, gal kam idomu bus.
Dier, jei siandien uzsuksi pas mus, pasakyk ka pamatei biggrin.gif

O uz kanalizacijos ivedima: vamzdziai 1100 lt. kazkur, darbas 450 lt. (MB sake galejau rast 100 lt pigiau, bet ten prapuolusio musu meistro brolis paskambino, o tas pasirodo su MB kazkur kadaise mokes, tai gal del to lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 10:41)
Pas mus betona siandien pila, vakare parasysiu kiek mokam, gal kam idomu bus.

O uz kanalizacijos ivedima: vamzdziai 1100 lt. kazkur, darbas 450 lt. (MB sake galejau rast 100 lt pigiau, bet ten prapuolusio musu meistro brolis paskambino, o tas pasirodo su MB kazkur kadaise mokes, tai gal del to lotuliukas.gif )

Būtinai parašyk, man labai aktualu mirksiukas.gif

Gal gali duot kontaktus savo santechniko, nes mūsiškis už nuotekų įvedimą 800 prašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 02, 10:19)
Būtinai parašyk, man labai aktualu  mirksiukas.gif

Gal gali duot kontaktus savo santechniko, nes mūsiškis už nuotekų įvedimą 800 prašo  g.gif

Vakare drinks_cheers.gif

Tai ir mums firmos tiek skaiciavo. MB sake ne stebukladarys tas santechnikas biggrin.gif , bet turbut MB per daug nori is tu visu darbininku blush2.gif . Parasysiu vakare az tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 04 02, 10:07)
o tai ko pabegi? biggrin.gif kur tas netoli??? g.gif  mirksiukas.gif
wub.gif

tai mes cia gyvenam vasario 16-osios gatvej, priepat gyvenamuju namu kvartalo. mes cia buta nuomojames, o kraustysimes prie kepyklos ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 03 31, 16:14)
Einu pirmų sėklų daržan suberti biggrin.gif .

JAU blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gruoda @ 2010 04 02, 15:21)

as irgi nustebau kai perskaiciau g.gif Baltike , ka ten seji tiek anksti??? biggrin.gif
Atsakyti
Per paskutini meeta Reniss klause kokias mes picas valgom (as minejau, kad lyg vienos neblogos is pardes, tik pavadinima buvau pamirsus), tai jos "ristorante" vadinas, dabar 35% nuolaida "iki" pardej.

Mano mazoji paskutiniu metu vis klausia: mamyte, o kiek kainuoja sita siena, o kiek kainuoja sita maike ir t.t. lotuliukas.gif . Mat mes daug snekam su MB, kas kiek kainuoja namui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 17:40)
Mano mazoji paskutiniu metu vis klausia: mamyte, o kiek kainuoja sita siena, o kiek kainuoja sita maike ir t.t. lotuliukas.gif . Mat mes daug snekam su MB, kas kiek kainuoja namui biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 02, 11:19)
Būtinai parašyk, man labai aktualu  mirksiukas.gif

Gal gali duot kontaktus savo santechniko, nes mūsiškis už nuotekų įvedimą 800 prašo  g.gif

800 cia uz darba?
Atsakyti
Oi kaip prisijuokiau is Dier vaikinuko, kaip graziai cia i mamyte kreipiasi clap.gif
Mums siandien santechnikai jau "apsiuvo" sildymo katila ir ji paleido, taip kad jau turime siluma. Vyruciai uz darba tikrai nedaug paeme tik 1100 Lt, bet kaip vyras ivertino padare tikrai gerai ir sake, kad matosi jog darba ismano, tai labai dziaugiames thumbup.gif O dar bajeris buvo, kai pabaige darba nuvaziavau, nes vyras prase, jiems buteliuka nupirkti, tai anie isipyle i stikline ir ant katilo uzliejo, ant boilerio, cia pas ju toks ritualas, kad gerai viskas veiktu ir laikytu, ot galvoju dar tokio bajerio nebuvau maciusi tongue.gif ne i vidu "pila" o ant katiliuko thumbup.gif , bet zinoma kas nevairavo ir i "vidu" likuti matyt "ipyle" bet manes jau nebebuvo wink.gif
Atsakyti