Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(rutulyte @ 2010 04 03, 21:37)
o ką čia ieškot, eini į artimiausią pardę ir perki  biggrin.gif

Tai kad per televizoriu aiskino, kad deficitas tuoj bus kiausiai biggrin.gif
Einu tau numeriu rasyt i az santechniku tongue.gif

MB parveze musu duso krana, nu ir pi...... ne i tema mums, nes kai pirkom galvojom bus vonia su uzuolaida ir jokiu atskiru dusu neturesim, o dabar nei 5 nei 19 doh.gif . Paieskosiu pavyzdzio imest parodyt.
Atsakyti
Principas toks, ka turim voniai:
http://www.mysimon.c...Trim Only, Oi...

Kadangi bide nedarom, tai man reikejo su slanga duso, o dabar doh.gif , o i kampine vonia irgi toks netinka.... cool.gif
Papildyta:

Na ir su Sv. Velykom jus merginos bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 03, 22:30)
MB sake tavo namui kainuotu kazkur 150-200lt. biggrin.gif

A mes neturim kiausiniu, rytoj ieskosim pirkt lotuliukas.gif . Kol namo nera, mes visai baigiam pamirst kas yra normalus gyvenimas, sventes, pramogos  doh.gif

cia nukasimas , sulyginimas ane? o kiek kainuotu trombavimas?
kiek vandens reiktu?
reiks vandens kaimynu parsyti, bo savo dar neturiu..
Papildyta:
Kazko mane panika ima del statybu siemet, nebezinau nuo ko pradeti.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 03 balandžio 2010 - 22:08
Mielieji: ateina pavasaris, skleisdamas saulės šviesą ir šilumą, nešdamas į mūsų namus darną, tikėjimą ir viltį. Tegul žemė užliejanti žaluma primena mums, kad gyvenimas yra ten, kur yra Meile... Tegul Šv. Velykų rytą Prisikėlimo džiaugsmas aplanko Jūsų širdis!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulyte: 03 balandžio 2010 - 22:19
QUOTE(dier @ 2010 04 03, 22:07)
cia nukasimas , sulyginimas ane? o kiek kainuotu trombavimas?
kiek vandens reiktu?
reiks vandens kaimynu parsyti, bo savo dar neturiu..

O kiek nukast reikia? Pas mus buvo nukasta 25 cm., per daug pripyle buvom doh.gif , tai jie 3 dienas dirbo.
Trombavimo masinka 50 litu dienai, o tas kamietis paimtu 50 i diena uz darba , o sutrombuotu per diena turbut . Tai gaunasi 100 litu, nu mes cia su MB taip paskaiciavom biggrin.gif
Vandens, kaip pas mus bambalis 1 tonos, tau turetu uztekti betonavimui (mums 1.5 tonos suejo ant 226 kvadratu). Tarkis su MB, jei sugalvotum, kad jis tau atveztu tona vandens:rolleyes:
Papildyta:

QUOTE(rutulyte @ 2010 04 03, 22:15)
Gyvenimas yra ten, kur yra Meile...

Man sitie zodziai labiausiai patiko wub.gif
Aciu uz palinkejimus smile.gif
Papildyta:

QUOTE(dier @ 2010 04 03, 22:09)
Kazko mane panika ima del statybu siemet, nebezinau nuo ko pradeti.. doh.gif

Relax, motera biggrin.gif
Bendrom jegom, bendrom ziniom drinks_cheers.gif
Atsakyti
SU sv. VELYKOM JUS visas statybininkes bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taikute: 04 balandžio 2010 - 10:23
Sveikos,visas Jus su Velykom.
Kibsim ir mes i darbus geguzes menesi,pamatai bus perziemoje.Nors dar nematem ju,gal itruke:))
Atsakyti
Sveikinu visas su nuostabia Sv. Velyku svente!
Atsakyti
Vakar buvau jau ant betono, tai viskas butu ok, jei ne suvesta kanalizacija doh.gif . Pamaciau tuos issikisusius vamzdzius, sakau MB, nesk lapa, kur viska buvau surasius centimetras i centimetra. Vienu zodziu, MB man atsvietes buvo projekto lapa, ant kurio buvo musu vonios senas isdestymas papaisytas, tai santechnikas ziuredamas sako, jei pas jus cia kriaukle tai reikia vamzdi leist i siena, o dusui cia geriau, nu ir ka, taip ir pridare. O kad MB neatsimena naujo vonios isdestymo, tai supykau blyn! Jis mane kaltino kam nenupaisiau naujai kur vonia, dusas, o as jam aiskinau, nu negi tu tokio dalyko neatsimeni doh.gif . O jis man aiskino, kad tu jau tiek kartu ta vonios isplanavima keitei doh.gif ........ Nu sakau, vesim vamzdzius, kur turi but, o jis sako, kad bus gerai kitoks isdestymas. O as gi ne tam sukau galva del vonios isdestymo metus laiko, kad po to viskas butu sugadinta per diena doh.gif . Tai gerai, kad po to Ilonuxo vyras pasake, kad dzin cia, per sekanti sluoksni nuvesit kur norit bigsmile.gif . Tai va, buvom su MB visai nesmagiai apsipyke verysad.gif
Ilonux, vakar pasibedavojau tau ir uz kava pamirsau net padekot doh.gif .Vis pamirstu paklaust, gal jau fotosesijos fotkes turi bigsmile.gif ? Ir kaip del sestadienio, jokiu planu?
Nastanka, Pra, kokie pas jus planai sestadieni? Galvojam gal kvartale susitikt, jei oras geras smile.gif
Atsakyti
Sveikutės statybininkės 4u.gif Su Šv. Velykom visas smile.gif Kažkaip ilgai čia nesirodžiau ax.gif ...paskendus moksluose blush2.gif Gal statusą sekantį kartą man pekeistumet, nes birželio mėnesį bus metai kaip mes savo namučiuose jau gyvenam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 05, 14:00)
Vakar buvau jau ant betono, tai viskas butu ok, jei ne suvesta kanalizacija doh.gif . Pamaciau tuos issikisusius vamzdzius, sakau MB, nesk lapa, kur viska buvau surasius centimetras i centimetra. Vienu zodziu, MB man atsvietes buvo projekto lapa, ant kurio buvo musu vonios senas isdestymas papaisytas, tai santechnikas ziuredamas sako, jei pas jus cia kriaukle tai reikia vamzdi leist i siena, o dusui cia geriau, nu ir ka, taip ir pridare. O kad MB neatsimena naujo vonios isdestymo, tai supykau blyn! Jis mane kaltino kam nenupaisiau naujai kur vonia, dusas, o as jam aiskinau, nu negi tu tokio dalyko neatsimeni doh.gif . O jis man aiskino, kad tu jau tiek kartu ta vonios isplanavima keitei doh.gif ........ Nu sakau, vesim vamzdzius, kur turi but, o jis sako, kad bus gerai kitoks isdestymas. O as gi ne tam sukau galva del vonios isdestymo metus laiko, kad po to viskas butu sugadinta per diena doh.gif . Tai gerai, kad po to Ilonuxo vyras pasake, kad dzin cia, per sekanti sluoksni nuvesit kur norit bigsmile.gif . Tai va, buvom su MB visai nesmagiai apsipyke verysad.gif
Ilonux, vakar pasibedavojau tau ir uz kava pamirsau net padekot  doh.gif .Vis pamirstu paklaust, gal jau fotosesijos fotkes turi bigsmile.gif ? Ir kaip del sestadienio, jokiu planu?
Nastanka, Pra, kokie pas jus planai sestadieni? Galvojam gal kvartale susitikt, jei oras geras smile.gif

Joooo zinau ka reiskia tokie pykciai doh.gif Man irgi su elektra buvo pridare nesamoniu, jungiklis ir rozete virs kriaukles gavosi, o jau plyteles beveik baigtos klijuoti, tai kai pakeliau vyrui "viesula" buvo is karto viskas per diena sutvarkyta ax.gif As manau, kad nieko nera neimanoma, nes viska suziureti tikrai yra labai sunku, bet tikrai imanoma ir pataisyti tik reikia siek tiek daugiau kruopstumo tada 4u.gif
Na manau RK viskas bus gerai, dar ne tiek teks pasipykti, bet poto viskas susitvarko i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Su sv. Velykom visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Geru statybu 4u.gif
Atsakyti