Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(indruciukas @ 2010 04 03, 10:38)
yra turatec  mirksiukas.gif

Nu tai tas va ir bus tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 03, 11:29)
Statybinikes- sodininkes,o gal kas pas save auginat levandas ? As noreciau ju kokiame dideliame vazone  wub.gif Tiksliau pora vazonu- viena prie iejimo, ir viena balkone  wub.gif Tai galvoju,gal jau siais metais pas senelius pasisodinti,kad kitais jau vaizdas butu  g.gif

nusipirkau ir aš levandų sėklų, daba mąstau kur pasėt.. mastau.gif
Atsakyti
RYTINE, o tie betonuotojai patys pasiruosia pagrinda , tai yra patys suvibruoja zvyra,ar jau turi buti viskas paruosta?
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 02, 21:24)
800 cia uz darba?

taip, tik už darbą... daug kiek suprantu? g.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 22:23)
Betonavimas:
Pirkom plauta sijota zvyra, kaina 600 lt. uz masina (tipo 18 kubu, bet zarazos atveza visada keliais kubais maziau).
Cementas. Maise 70-80kg. - 19 litu. Emem 35 maisus, liko 9. Isleido cementui 660 lt.
Uz darba 6lt. uz kvadrata. Viso 1350lt. uz 226 kvadratus.
Garazo nebetonavom, nes su antru sluoksiu betonuosim.
Viso apie 2600lt. uz 226 kvadratus.

Ačiū už info 4u.gif

o kam antrą sluoksnį betonuot? g.gif

P.S. laukiu santechniko kontaktų ax.gif
Atsakyti

QUOTE(indruciukas @ 2010 04 03, 11:29)
Statybinikes- sodininkes,o gal kas pas save auginat levandas ? As noreciau ju kokiame dideliame vazone  wub.gif Tiksliau pora vazonu- viena prie iejimo, ir viena balkone  wub.gif Tai galvoju,gal jau siais metais pas senelius pasisodinti,kad kitais jau vaizdas butu  g.gif

Man sodins alpinariume levandas. O kaip jos auginasi nezinau, zinau, kad daugiametes ir skaniai kvepia.
RK, tai kada tas 30-mecio balius bigsmile.gif ?
Atsakyti
man vakar paskambino mano santechnikas, tai uz nuoteku isvedima is namo 1500 lt su medziagom ir darbu uzsiprase, taip pat 1500 vandentiekio ivedimas i nama, antradieni su juo susitinku, tai paziuresiu samatas, kiek uz darba, kiek uz medziagas, parasysiu i foruma.... mano namas paciam sklypo gale, tai gaunas apie 30 metru vamzdyno, tai tas ir isbrangina viska...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 03, 15:16)
man vakar paskambino mano santechnikas, tai uz nuoteku isvedima is namo 1500 lt su medziagom ir darbu uzsiprase, taip pat 1500 vandentiekio ivedimas i nama, antradieni su juo susitinku, tai paziuresiu samatas, kiek uz darba, kiek uz medziagas, parasysiu i foruma.... mano namas paciam sklypo gale, tai gaunas apie 30 metru vamzdyno, tai tas ir isbrangina viska...

tai mūsiškis tik už darbą tiek, o dar plius medžiagos apie 1000-1200 kainuos, tai reiškias mums apie 2000 išeitų, nu karoč, bais brungiai tada jis nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 03, 12:52)
RYTINE, o tie betonuotojai patys pasiruosia pagrinda , tai yra patys suvibruoja zvyra,ar jau turi buti viskas paruosta?

Nukasinejo, lygino tokie kaimieciai (kaimynas vienas prirode), trombavo pats MB (mes turim trombavimo masinka, jei kam idomu, nuomuojam).
Sutrombavus suzemejo zvyras 7 centimetrais.
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 03, 14:09)
taip, tik už darbą... daug kiek suprantu?  g.gif
Ačiū už info  4u.gif

o kam antrą sluoksnį betonuot?  g.gif

P.S. laukiu santechniko kontaktų  ax.gif

800 daug.
Na pirmas sluoksinis, tada metam elektros laidus, tada polistirolu siltinam, tada gyvatukai sildomom grindim, tada galutinis sluoksnis betono. (jei ko nenugrybavau pasakodama g.gif )
Nepamirsau del kontaktu smile.gif . O tau kada reik ta nulini daryt?

QUOTE(ilonux @ 2010 04 03, 14:12)
RK, tai kada tas 30-mecio balius  bigsmile.gif ?

Balius..... gerai butu balius doh.gif , kur cia baliavot. Bet ka nors reiks sumyslit nedaug ax.gif . O siaip balandzio 24 d. smile.gif

QUOTE(dier @ 2010 04 03, 14:16)

Bet dabar per anksti vest, nes slapia juk.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 03, 15:24)
Balius..... gerai butu balius  doh.gif , kur cia baliavot. Bet ka nors reiks sumyslit nedaug ax.gif . O siaip balandzio 24 d. smile.gif

Nu tai vis tiek pazymet tokia proga mazu baliuku reikia, piknika padaryt, saslycioka issikept, gimines, artimuosius, kaimynus pakviest biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 03, 15:24)
Na pirmas sluoksinis, tada metam elektros laidus, tada polistirolu siltinam, tada gyvatukai sildomom grindim, tada galutinis sluoksnis betono. (jei ko nenugrybavau pasakodama g.gif )

Nepamirsau del kontaktu smile.gif . O tau kada reik ta nulini daryt?
Bet dabar per anksti vest, nes slapia juk.

Pas mus jaučiu vieną kart tebetonuos, kaip tik skaičiau betonavimo temoje, kad užtenka vieno sluoksnio g.gif

nu sory, ale kas tas nulinis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 04 03, 14:34)
Nu tai vis tiek pazymet tokia proga mazu baliuku reikia, piknika padaryt, saslycioka issikept, gimines, artimuosius, kaimynus pakviest biggrin.gif  ax.gif

Jei grazi diena tai noreciau, kad vat su kuo bendrauju, susirinktume prie triobos su auliniais, mesytes pasikept, alaus ikalt, pauksciuku pasiklausyt bigsmile.gif
Kaip tik sestadienis gaunasi bigsmile.gif . Mazaja palikciau pas uosvius, nes noreciau ramiai papliurpt, o ne ja gaudyt po statybu maklynes biggrin.gif

QUOTE(rutulyte @ 2010 04 03, 14:39)
Pas mus jaučiu vieną kart tebetonuos, kaip tik skaičiau betonavimo temoje, kad užtenka vieno sluoksnio  g.gif

nu sory, ale kas tas nulinis?  blush2.gif

Nulinis, nu kai israusia smeli name ir sukloja vamzdzius, tipo iveda i nama ir jau turi pasakyt kur kokiam kampe bus kluzikas, kriaukle, vonia.
O iki pat namo ivedimas tai cia kas kita, katik Dier rase apie tai, tai mes dar to nedarem, nes slapia.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 03, 15:51)
Nulinis, nu kai israusia smeli name ir sukloja vamzdzius, tipo iveda i nama ir jau turi pasakyt kur kokiam kampe bus kluzikas, kriaukle, vonia.
O iki pat namo ivedimas tai cia kas kita, katik Dier rase apie tai, tai mes dar to nedarem, nes slapia.

aiškus biggrin.gif
tiksliai nežinau dar kada, po švenčių žadėjo atvažiuot ir viską rimtai sutart ir turbūt iškart pradėt darbuotis g.gif bet va dabar matau, kad daug užsiprašė ir nebežinau kaip čia bus unsure.gif
Atsakyti