QUOTE(Jasmine @ 2010 04 02, 11:20)
Sveika,
jei ne paslaptis pas kokia gydytoja lankaisi? man irgi kazka panasaus taikys. o kaip istyret kad turit imunologini nesuderinamuma? kokie cia tyrimai butu?
Sveika, nu nemanau, kad didele paslaptis

gyd. Karpenko.
O del imunologinio, tai pirmiausia tyrem branguji, tai daktariukas liepe abiem atvaziuot, kai sperma vezem. Kadangi is karto tyrimo rezultatus sake ir parode, kad spermiukai gyvibingi, ju daug ir kokio reikia ilgio/plocio/aukscio

tada sako viena is bedu gali buti imunologinis nesuderinamumas. jam sitirti reikia per vaisingas dienas daryti tyrima. O man kaip tik buvo, tai...zo, pasimyli, pusvalandi kojas iskelus guli ir tada vaziuoji pas ji (musu atveju buvo vyrukas berniuku gydytojas

). Tada paimami spermiukai is maksties ir tiria...man is karto per mikroskopa parode - sako, matei kaip vakar atrode normali sperma ir josios ,,gyvenimas", o dabar paziurek kaip tas ,,gyvenimas" atrodo tavo makstyje...spermiukai visai nejudejo...maksties terpe netoleruoja spermos baltymo, todel nuzudo viska

tai va ir konstatavo, kad viena is musu nesekmes priezasciu gali buti sitas nesuderinamumas...aisku tas gydytojas siule savus sprendimo metodus, bet ginekologe tik syptelejo...zo, laimes recepto nera...tad bandau dabar ginekologes programa, matysiu kaip seksis,...
o tau imunoglobulina irgi siule?