QUOTE(leone @ 2010 05 20, 12:22)
bakterine vaginoze tai nera vezys,tai tiesiog makšties infekcija, kaip ir gydytoja minejo kaip ir gimdos kaklelio uzdegimas, ir tai dar toli toli iki vėžio, ir keista, kad onkocitologinis tau barode bakterine vaginoze, gal dareisi tiesiog tepineli...
dar tikrai nera del ko pergyventi
pas mane toas pacios panasios bedos, tai rode uzdegima, tai ureaplasma raso, bet poliklinikoje kai dariausi rode ascus visa laiki, bet nuejau darytis tikslesnio tyrimo. nes poliklinikoje pagal sena sistema dar daro ThinPrep Pap vadinas, jis jau tiksliai pasako , kai ir kas yra , nes po jo man rado HSIL
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 28, 19:48)
as kai sikart skambinau klaust rezultatu sako : Pakitimu ir naviku nera. Sakau kurio laipsnio?

sako kaip tai kurio.. Na sakau LSIL ar HSIL, sako intraepiteliniu pakitimu ir naviku nera

tik tada daejo, ka ji pasake, nes tikrai nesitikejau, kad viskas bus gerai
darykites merginos ThinPrep Pap tyrima, nes man paprastas onkocitologinis rode asus nieko bbaisaus, pasidarius si tikslesni tyrima po dvieju men privaciai HSIL
Papildyta:
QUOTE(rence* @ 2011 03 05, 16:23)
Gal kuri is kaunieciu patarsit kur daretes
ThinPrePap - tai naujas tyrimas, daug tikslesnis negu paprastas tepinelis. Domina kaina, kiek reikia laukti atsakymo
sis tikslesnis ir laukti reikia 5 dienas

daugiau pagal tuose senus metodus nesidarysiu