Tik ziurejau, kad nebutu labai "sintetinis" - ty pati virdavau is uogu be jokiu "pagerinimu"..
O kodel gi ne?
Tik ziurejau, kad nebutu labai "sintetinis" - ty pati virdavau is uogu be jokiu "pagerinimu"..
Oi mano sunyciui tik duok kisieliaus
mociute kai isverda, tai tik spejam pilt i jo gertuve. Labai patinka ir nieko cia blogo nematau jei paciu is spanguoliu ar kitu uogu virtas
Nelabai megsta, bet pageria kartais bent pas mociute.
Maniske paragavus is kart isspjove, sake- fui, kaip slykstu
Duodu,ypac patinka spanguoliu kisielius.
Jei tik verdam tai duodam. Nors verdam labai retai
RAGAVO IR SAKYCIAU PATIKO
oi mano mergičkai tik duok
mano močiutė proanūkei vis verda spanguolių kisieliaus, tai ypatingai mėgsta
QUOTE(ARN Paukstes @ 2009 04 09, 18:38)
Oi mano sunyciui tik duok kisieliaus
mociute kai isverda, tai tik spejam pilt i jo gertuve. Labai patinka ir nieko cia blogo nematau jei paciu is spanguoliu ar kitu uogu virtas 
Manau, kad kisielius yra vienas is sveikiausiu gerimu - ypac jei savo virtas is uogu, ne parduotuvinis. Siaip visi labai megstam, ir dukryte ji skaniai geria -tik gaila, kad nelaba daznai issiverdam.
QUOTE(Kidman @ 2009 09 25, 22:29)
Manau, kad kisielius yra vienas is sveikiausiu gerimu - ypac jei savo virtas is uogu, ne parduotuvinis. Siaip visi labai megstam, ir dukryte ji skaniai geria -tik gaila, kad nelaba daznai issiverdam.
Pritariu
Mes ir megstame is sode uzaugintu uogu. Niam niam, sako mazius, verdu ne toki tirsta.
nemoku virt kisieliaus
,todel jo ir negeriam.