Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate gerti vaikiukams kisieliaus?

Duodam kai buna.As jo neverdu, gal tik koki karta viriau is uogyciu.Uztat per kaledas pas mociutes gauna, skaniai is spanguoliu isverda, niam niam tongue.gif
Atsakyti
geria mielai smile.gif
Atsakyti
Dar neragavom, bet per Kūčias bent paragauti tai tikrai gaus, o toliau bus matyt ar norės g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 09 28, 13:58)
nemoku virt kisieliaus blush2.gif ,todel jo ir negeriam.

Nieko negali būti lengviau.Verdi uogytes vandeny kaip kompotuką,tada išmaišai krakmolą puodelyje su vandeniu šaltu ir įmaišai į tą kompotuką.Gauni kisielių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien nepatingėjau išvirti mažiukui kompoto iš aviečių šaldytų, tai oi kaip patiko... thumbup.gif kokius 400ml sugėrė per dieną g.gif

Kažin, kaip dažnai galima duot? g.gif
Atsakyti
verdu pati kisieliu,labai patinka
Atsakyti
Dabr jau galiu pasakyti, kad mano vaikinukas kisielių gali gerti ir gerti biggrin.gif Tad kai išverdu, turiu net normuot, kad nepadaugintų doh.gif
Atsakyti
Specialiai neverdu, bet per šventes ragavo, patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2010 01 03, 16:25)
Dabr jau galiu pasakyti, kad mano vaikinukas kisielių gali gerti ir gerti biggrin.gif Tad kai išverdu, turiu net normuot, kad nepadaugintų doh.gif

Tai ir virkit!Manu kisielius-puikus gėrimas.Skanus,sveikas (tik jei iš naminių uogyčių darytas) thumbup.gif Aš pati labai mėgstu į kisielių ryžių prisibert...Tik kažkaip nedaeina vis,kad vaikams reiktų pabandyt pasiūlyt,nes toks a la patiekaliukas labai tinka pavakariam ar priešpiečiams.
Atsakyti
isviriau kai buvo atliuosuoti viduriukai,kad sukietintu,tai po pirmo sauksto nei per kur neisiuliau,o kita diena pamate mane valgant,paragavo,niam niam... visa para po to nekakino biggrin.gif
Atsakyti
verdu kartais,tai geria dukryte tongue.gif
Atsakyti
Specialiai jo neverdu, per Kūčias ragavo, tai labai jam patiko thumbup.gif Turbūt gertų ir gertų biggrin.gif Dabar kartais išverdu.
Atsakyti