Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate gerti vaikiukams kisieliaus?

As jei verdu, verdu savo ne is jokio pokelio....bet geriam tik mes patys lotuliukas.gif
Atsakyti
duodu... bet retai,nes retai kada verdu.. o verdu dazniausiai is raudonuju serbentu arba avieciu,naminiu sulciu...
Atsakyti
mamos gal patarsite nemoku kisieliaus virt, ko reikia?nuo ko pradet? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2012 01 13, 21:48)
mamos gal patarsite nemoku kisieliaus virt, ko reikia?nuo ko pradet? blush2.gif  blush2.gif

Nuverdu uogos/vaisiai pagal pasirinkimą, nukošiu. Tada paimu stiklinę nuoviro ir atvėsinu. Tame atvėsintame nuovire ištirpinu krakmolą (dedu maždaug apie 10 g, nes labai tiršto nemėgstu ax.gif ) ir supilu jį į likusį nuovirą, pasaldinu. Dar truputį pakaitinu ir išjungiu smile.gif

Tik mano mažoji nelabai mėgsta kisielių, deja.
Atsakyti
Pirmąkart mažoji ragavo per šias kūčias, jai patiko. Išgėrė gal du nedidukus puodelius. Bet aš jai neverdu, man kažkaip vanduo atsigert geriau, nei saldinti gėrimai.
Atsakyti
Mano mažius tai mėgsta kisielių, bet kažkaip labai retai jį darau blush2.gif
Atsakyti
Mano vaikuciams patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvetocek @ 2005 12 06, 23:30)
Sveikos.Norėjau paklausti,ką jus manote apie kysėlį?Ar duodate jį savo vaikams atsigerti?
Mano vaikiukui dabar 1 m.1mėn.Tai mano mama vieną kartą dave mažajam paragauti ir jam labai jau tas kysėlius patiko,tai jis dabar nuolat jo prašo.Mama verda spanguoliu kysėliu,sako,kad kai aš buvau maža,tai man taip pat jį duodavo smile.gif.Jos manymu,tai yra labai geras gėrimas vaikams,o ką jus manote?

duodu,svarbu isvirti is naturaliu produktu smile.gif
Atsakyti
Verdu tik per sventes spanguoliu kisieliu. Labai tirsto nedarau. Duodu ir dukrytei, jai patinka. smile.gif
Atsakyti
Verdame vyšnių kisielių - mažoji laaabai mėgsta bigsmile.gif
Atsakyti
Verdu gan daznai spanguoliu kisieliu, bet su laaaabai mazai krakmolo (nes nuo jo kieteja viduriukai), vaikas megsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 26 vasario 2012 - 14:31
musu mergyte irgi ji labai megsta,tik retai kada verdu.
Atsakyti