Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate gerti vaikiukams kisieliaus?

QUOTE(ievakoln @ 2007 03 11, 12:54)
Mes patys negeriame, tai ir neduodame, net nezinociau kaip virti blush2.gif , bet kazkaip abejoju, kad patiktu..

Tiesiog pakelio turinį užpilti verdančiu vandeniu ir palaukti kol atvės ir duoti paragauti .Pabandykit ,o gal patiks? mirksiukas.gif
Atsakyti
Duodu,mielai geria thumbup.gif Tik aisku ne ta pirktini ,o naturalu darau-is naturaliu vaisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 03 24, 23:11)
Duodu,mielai geria thumbup.gif Tik aisku ne ta pirktini ,o naturalu darau-is naturaliu vaisiu thumbup.gif

O kaip reikia jį pasidaryti?
Atsakyti
mes irgi mėgstam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 03 25, 21:16)
O kaip reikia jį pasidaryti?

aš kūčioms iš spanguolių verdu - tai tiesiog dedu krakmolo, cukraus ir uogas sutrintas - į verdantį vandenuką ir pakaitinu iki virimo mirksiukas.gif

o mano mažė negeria kisieliaus neskanu jai tongue.gif
Atsakyti
Maniskiui patinka thumbup.gif
Po Nauju pradjau virti ir patinka.Bet tik braskiu.Perku rusiska be konservantu schmoll.gif
Bandziau Maximos apelsinu ar kiviu-nevalge,nes sako,kad ne kisielius schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neverdu ir neduodu. mano manymu daug naudingiau kompotai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesa @ 2007 04 02, 00:33)
Neverdu ir neduodu. mano manymu daug naudingiau kompotai  smile.gif

Logiškai tai taip, krakmolas, kvapai, dažai ir cukrus, bet kartais jis gerai, pvz. mums po Roto viruso, jis labai gerai būtų tikęs, bet mažiukas negėrė, gal kad tirštesnis g.gif
Atsakyti
Mano manymu tokiu dalyku kaip zele, kisielius, limonadai ir ta.t... geriau irvis neduoti.As savo vaikui jokiu budu neduodu! Gliukoze ir fruktoze ir dazai daugiau nieko nera!Geriau sulciu morku isspausti!
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2007 04 08, 14:22)
Mano  manymu tokiu dalyku kaip zele, kisielius, limonadai ir ta.t... geriau irvis neduoti.As savo vaikui jokiu budu neduodu! Gliukoze ir fruktoze ir dazai daugiau nieko nera!Geriau sulciu morku isspausti!

Kad dar per mazas.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 04 10, 13:00)
Kad dar per mazas.

Aisku per mazas, bet yra mamu kurios ir pypliams duoda g.gif
Atsakyti
kartais duodu kisieliaus ir visai norei geria tongue.gif
Atsakyti