Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate gerti vaikiukams kisieliaus?

Mes ir noriai geriam,bet nekasdien. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kisieliu verda mano mama,anyta ir jos mama sunui laaabai patinka,kartais isverdu ir as,nors dazniau verdu kompota is razinu,dziovintu slyvu,dziovintu obuoliu ir abrikosu.kompotuka geria su mielu noru! smile.gif
Atsakyti
Išverdu pati iš šviežių,šaldytų uogų mirksiukas.gif .Maniškiai labai patinka thumbup.gif ,svarbiausia,kad geria iš paprasto puodelio wub.gif .Bet tas būna į 2-3sav kartą ax.gif
Atsakyti
Aš verdu ne iš pakelių, o iš naminių uogienių. Labai skanu ir nėra konservantų ar dažų. O vaikai mėgsta, nors aišku gauna nedažnai.
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2007 06 21, 12:46)
Aš verdu ne iš pakelių, o iš naminių uogienių. Labai skanu ir nėra konservantų ar dažų. O vaikai mėgsta, nors aišku gauna nedažnai.

Na apie kisielių girdėjau, kad iki 2 metų geriau neduoti, nes dauguma vaikų buna alergiški krakmolui doh.gif
Atsakyti
kisieliu namie gaminta duodam. o viena sutikta aukle sake, kad kisielius labai gerai, kai vaikas viduriuoja. na, sito negaliu patvirtint, nes dar neprisireike kisieliaus tam tikslui smile.gif
Atsakyti
Nesu dar davus kisielio, nes nebuvo šovę į galvą išvirt biggrin.gif reiks pabandyt tongue.gif
Atsakyti
siaip gerdavo visada su mielu noru, bet va paskutini kart kai isvyriau, tai nesuvyliojo jo visai g.gif
Atsakyti
O mes jį mėgstam ypač šaltesnį! biggrin.gif
Atsakyti
Daviau pora kartu, bet nepatiko. Paragavo po viena gurksni ir atsisake gerti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvetocek @ 2005 12 06, 23:30)
Sveikos.Norėjau paklausti,ką jus manote apie kysėlį?Ar duodate jį savo vaikams atsigerti?
Mano vaikiukui dabar 1 m.1mėn.Tai mano mama vieną kartą dave mažajam paragauti ir jam labai jau tas kysėlius patiko,tai jis dabar nuolat jo prašo.Mama verda spanguoliu kysėliu,sako,kad kai aš buvau maža,tai man taip pat jį duodavo smile.gif.Jos manymu,tai yra labai geras gėrimas vaikams,o ką jus manote?

as ir manau kad nera blogas gerimas, bet su saiku,nes per daug krakmolo irgi nera sveika. blush2.gif
Atsakyti
O as darau kitoki "kisieliu" - kadangi mano zuikis visai nevalgo kruopu, darau "klijukus" (verdu kruopas, dribsnius iki susidaro tirstas nuoviras), nusunkiuir atskiedziu ar sultim, ar kompotu - gaunasi kaip ir kisielius, bet be kraklomo ir su bent kazkiek kazko naudingesnio...
Atsakyti