Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate gerti vaikiukams kisieliaus?

Pirktinio kisieliaus niekada nedaviau ir dar nesiruošiu duoti, tačiau pati dažnai verdu ir mano mažė laaabai jį mėgsta. Aš paprastai į verdantį pasaldintą vandenį supilu paprastą šaltame vandenyje išmaišytą krakmolą ir kai vėl užverda, viryklę išjungiu. Kai kisielius atvėsta, įpilu kokių nors pačios pasiruoštų sulčių: vyšnių, serbentų, spanguolių, aviečių ar dar kokių nors. Taip išlieka daugiau vitaminų. Žiemą pilu pačios (arba savo mamos) dažniausiai garinimo būdu išgautas koncervuotas tų pačių uogų sultis.
Atsakyti
mano sūnelis negeria, nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Kai gulejau su maze ligonineje del Roto, tai net gydytoja rekomendavo duoti gerti kisieliu. Bat tik ne is pakuciu, o pacios virta bigsmile.gif (ligonineje cia jei ka) lotuliukas.gif
O siap kai isverdu tai geria tik ne per tirsta
Atsakyti
Maniškis irgi ,kartą būdamas svečiuose pas močiutę, paragavo kisieliaus ir jam labai patiko. Nuo to laiko karts nuo karto iš savų šaldytų uogų - vyšnių, juodųjų serbentų, jam verdu kisielių ir jis su malonumu jį geria tongue.gif
Atsakyti
O mes kisieliaus dar nebandeme blush2.gif
Atsakyti
O mūsų dukrytė tik pas močiutę, per Kalėdas paragaus. Tikiuosi, kad nepatiks, nes aš tikrai nevirsiu blush2.gif . Nuo vaikystės negeriu doh.gif .
Atsakyti
Paragavo, bet didelio susidomejimo neparode. Maniske dazniausiai vandeni tik geria, daznai ir sulciu net atsisako
Atsakyti
QUOTE(LinaJ. @ 2008 10 02, 12:02)
O mes kisieliaus dar nebandeme  blush2.gif

Vat ir mes dar nebandėm.Gerai ,kad užmačiau temukę apie kisielių,o tai buvau kažkaip primiršusi tokį šaunų gėrimuką bigsmile.gif
Atsakyti
As pati namie kartais isverdu, tai labai skaniai geria, net nebegeria Hipp sulciu.
Atsakyti
Dar neragavom,bet as pati nelabai megstu tai nezinau kada vaikas paragaus rolleyes.gif
Atsakyti
dar neragavom blush2.gif
Atsakyti
Karta sveciuose teko kelis gurksnelius paragauti. smile.gif
Atsakyti