Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate gerti vaikiukams kisieliaus?

Mazoji kisieliu paragavo per Kucias tai labai patiko wub.gif tai dabar duodu dazniau smile.gif
Atsakyti
maniskis taip pat spanguoliu kisieliaus paragavo per kucias, virto mociutes, tai gere tik spek duot smile.gif
Atsakyti
o sakykit jug kiselius jis tik kaip gr\erimas.juokios naudos ar žalos sveikatai neduoda?? g.gif
Atsakyti
Mano pupa ragavo per Kūčias ir jai patiko labai smile.gif tik jisai nelabai tikrštas buvo.
o šiaip tai naudos nemanau, kad turi tie paprasti, parduotuviniai kisieliai, radau straipsnį apie kisielių čia
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2007 12 27, 22:55)
daviau karteli bet atsisake kasko nelabai patiko g.gif  tai kolkas ir negeriam

Tai gal per tirštas buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Atlante, ačiū už gerą nuorodą, reikės išbandyti sveikuolišką kisielių thumbup.gif
Aš manau, kad kisielius apskritai yra gerai (kalbu tik apie naminį, o ne kokį sintetinį iš parduotuvės). Kai kas sako, kad ten daug krakmolo ir cukraus, o uogos pervirtos, bet juk galima gaminti kitaip: su mažiau krakmolo, su mažiau cukraus, uogas berti ar sultis pilti tik prieš išjungiant drinks_cheers.gif
Dažniau išverdu po Kūčių, mielai geria tongue.gif
Atsakyti
Labas, maniškis irgi be galo mėgsta kisielių. Ir aš labiau linkus prie naminio, o ne nuspalvinto pirktinio smile.gif
Atsakyti
Duok nedavęs -negeria schmoll.gif
Atsakyti
Aš gana dažnai išverdu savo džiaugsmui kisieliuko. Valgo labai noriai
Atsakyti
Pirktinio kisieliaus nedaviau- per mažas dar tokiai chemijai... o namie virtą, iš naminių raudonų serbentų sulčių ar iš spanguolių, duodu nuo dešimto mėnesio- labai mėgsta mažasis tongue.gif gardu tirštu tirštu kisieliumi pagardinti kruopinę pienišką košę- vietoj uogienės tongue.gif
Atsakyti
Mes tai labai noriai geriam kysieliu, mano sūneliui labai skanu smile.gif
Atsakyti
ūla megsta pro reta jo atsigerti ax.gif
Atsakyti