Mazoji kisieliu paragavo per Kucias tai labai patiko
tai dabar duodu dazniau
maniskis taip pat spanguoliu kisieliaus paragavo per kucias, virto mociutes, tai gere tik spek duot
o sakykit jug kiselius jis tik kaip gr\erimas.juokios naudos ar žalos sveikatai neduoda??
QUOTE(Kristulka25 @ 2007 12 27, 22:55)
Tai gal per tirštas buvo?
Atlante, ačiū už gerą nuorodą, reikės išbandyti sveikuolišką kisielių
Aš manau, kad kisielius apskritai yra gerai (kalbu tik apie naminį, o ne kokį sintetinį iš parduotuvės). Kai kas sako, kad ten daug krakmolo ir cukraus, o uogos pervirtos, bet juk galima gaminti kitaip: su mažiau krakmolo, su mažiau cukraus, uogas berti ar sultis pilti tik prieš išjungiant
Dažniau išverdu po Kūčių, mielai geria
Aš manau, kad kisielius apskritai yra gerai (kalbu tik apie naminį, o ne kokį sintetinį iš parduotuvės). Kai kas sako, kad ten daug krakmolo ir cukraus, o uogos pervirtos, bet juk galima gaminti kitaip: su mažiau krakmolo, su mažiau cukraus, uogas berti ar sultis pilti tik prieš išjungiant
Dažniau išverdu po Kūčių, mielai geria
Labas, maniškis irgi be galo mėgsta kisielių. Ir aš labiau linkus prie naminio, o ne nuspalvinto pirktinio
Duok nedavęs -negeria
Aš gana dažnai išverdu savo džiaugsmui kisieliuko. Valgo labai noriai
Pirktinio kisieliaus nedaviau- per mažas dar tokiai chemijai... o namie virtą, iš naminių raudonų serbentų sulčių ar iš spanguolių, duodu nuo dešimto mėnesio- labai mėgsta mažasis
gardu tirštu tirštu kisieliumi pagardinti kruopinę pienišką košę- vietoj uogienės
Mes tai labai noriai geriam kysieliu, mano sūneliui labai skanu
ūla megsta pro reta jo atsigerti