Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

QUOTE(NIDA* @ 2010 04 16, 22:19)
nieko ypatingo nenoriu, tiesiog neturiu supratimo, kur reiketu gauti birzelio viduryje gelsvu bijunu. Panasiai kaip cia:
user posted image
cia net nebutu puokste, o reikalingi viso labo vos 5-7 dideli ziedai , kuriuos atsainiai surisciau pati. Del tokio dalyko, juk net neverta kreiptis i florista. Tik vat klausimas, kur gauti paciu geliu? Ar reiktu su kazkuo konkreciai tartis, kad tai dienai man ju atveztu ar kaip.. kur kreiptis nezinau?

grazi si puokste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 17, 00:19)
nieko ypatingo nenoriu, tiesiog neturiu supratimo, kur reiketu gauti birzelio viduryje gelsvu bijunu. Panasiai kaip cia:
user posted image
cia net nebutu puokste, o reikalingi viso labo vos 5-7 dideli ziedai , kuriuos atsainiai surisciau pati. Del tokio dalyko, juk net neverta kreiptis i florista. Tik vat klausimas, kur gauti paciu geliu? Ar reiktu su kazkuo konkreciai tartis, kad tai dienai man ju atveztu ar kaip.. kur kreiptis nezinau?

As ir sita esu nusiziurejusi vestuvems geguzes pabaigoje. Tik klausimas, kaip bijunai laikysis, jei nebus spec apdoroti. Jei neklystu jiems reikia nemazai vandens ir greitai vysta? Tikiuosi, kad klystu biggrin.gif

Be galo man grazu tie vos prasiskleide bijunai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na tuomet žiūrėkit, kad į puokštę susidėtumėte juos kuo mažiau prasiskleidusius, nes jie dienos eigoje šiek tiek skleisis 4u.gif Bet aš būtinai patarčiau juos užvaškuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Keletas grazesniu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 12:22)
Na tuomet žiūrėkit, kad į puokštę susidėtumėte juos kuo mažiau prasiskleidusius, nes jie dienos eigoje šiek tiek skleisis  4u.gif Bet aš būtinai patarčiau juos užvaškuoti  mirksiukas.gif

Savo gabumais as per daug nepasitikiu biggrin.gif Tad nors ir paprasta puokste, bet patikesiu jos dar biggrin.gif Esu perfekcioniste biggrin.gif nepakesciau kliurkos per vestuves,
Tik va nzn, kas padarytu Kaune tikrai graziai uz normalia kaina (nesu megeja permoketi uz salono irengima ir nuoma biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chicolita: 17 balandžio 2010 - 12:29

user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif
Šita tai pakalnučių ir kalijų mėgėjoms, universali tongue.gif
Papildyta:
user posted image wub.gif
Atsakyti
Dar keletas wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 17, 14:06)
Dar keletas wub.gif
user posted image

O kur gauti tokių burbuliukų? Kažkaip nepastebėjau gėlių parduotuvėse, ar būna?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 17, 14:43)
O kur gauti tokių burbuliukų? Kažkaip nepastebėjau gėlių parduotuvėse, ar būna?

Būna gėlių bazėse, vadinasi Craspedia 4u.gif Tik manau reikėtų dėl visa ko užsisakyti iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 16:20)
Būna gėlių bazėse, vadinasi Craspedia  4u.gif Tik manau reikėtų dėl visa ko užsisakyti iš anksto  mirksiukas.gif

Man kazkaip visai simpatiskai ziurisi tie bumbuliukai wub.gif
Atsakyti
Labai gražučiai, o svarbiausia, kad juos galima džiovinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 16:22)
Labai gražučiai, o svarbiausia, kad juos galima džiovinti  4u.gif

Mmmune, gal gali papasakot, kaip daromas ant riešo pats "karkasas" ant ko laikysis gėlės?
Atsakyti