Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

Be galo grazu bijunai ax.gif Jei tik galeciau, tik juos i vestuvine puokste ir imciau.... mano gimtadienio geles. Ir pagal kazkokia filosofija, bijunas - gele atnesanti meile netekejusioms panelems mirksiukas.gif
Papildyta:
....man freziju kvapas per astrus.... doh.gif kaip ir jazminu bei leliju.... negaleciau situ geliu visa diena nesiotis
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2010 04 17, 11:05)
As ir sita esu nusiziurejusi vestuvems geguzes pabaigoje. Tik klausimas, kaip bijunai laikysis, jei nebus spec apdoroti. Jei neklystu jiems reikia nemazai vandens ir greitai vysta? Tikiuosi, kad klystu  biggrin.gif

as visai nebijau to vytimo. Svarbu, kad islaikytu pora valandu, o paskui kaip jau bus taip. Neketinu savo puokstes kam nors metyti smile.gif Man dar ir graziau bus, jei ju galvos nusvirs. Kuo naturaliau viskas, tuo geriau.

QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 11:22)
Na tuomet žiūrėkit, kad į puokštę susidėtumėte juos kuo mažiau prasiskleidusius, nes jie dienos eigoje šiek tiek skleisis  4u.gif Bet aš būtinai patarčiau juos užvaškuoti  mirksiukas.gif

o ka tas vaskas duoda? kaip atrodo?

QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 14:20)
Būna gėlių bazėse, vadinasi Craspedia  4u.gif Tik manau reikėtų dėl visa ko užsisakyti iš anksto  mirksiukas.gif

gal galit pasakyti, kur tos geliu bazes yra Vilniuje? Ar ten nuvykus snekesis kas su tokiais "mazmenininkais" ? aciu
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 17, 21:03)
gal galit pasakyti, kur tos geliu bazes yra Vilniuje? Ar ten nuvykus snekesis kas su tokiais "mazmenininkais" ? aciu

Tai va tame ir bėda,kad nenori su tokiais "mažmenininkais"kalbėtis schmoll.gif buvau nuvažiavus,norėjau tėvuko jubiliejui nupirkti 70 rožių ir nė vienoj bazej gėlių man nepardavė schmoll.gif paaiškino,kad didmenininkai įteikė didžiausią peticiją ir skundą,kad gadina jiems biznį ir t.t. ,ir todėl be verslo liudijimo gėlių nebeparduoda. schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 17, 12:56)
Keletas grazesniu wub.gif

user posted image

Šita kokia graži šita wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 17, 21:26)
Tai va tame ir bėda,kad nenori su tokiais "mažmenininkais"kalbėtis schmoll.gif buvau nuvažiavus,norėjau tėvuko jubiliejui nupirkti 70 rožių ir nė vienoj bazej gėlių man nepardavė schmoll.gif paaiškino,kad didmenininkai įteikė didžiausią peticiją ir skundą,kad gadina jiems biznį ir t.t. ,ir todėl be verslo liudijimo gėlių nebeparduoda. schmoll.gif verysad.gif

Nu geras!
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 17, 21:26)

Cia kurioje bazeje taip pasake? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 17, 20:26)

stai kaip? o tai gal pasakysit vistik kur tos bazes?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 17, 22:04)
stai kaip? o tai gal pasakysit vistik kur tos bazes?

Parašiau į AŽ
Atsakyti
Vaškas yra toks purškalas, kurio ant gėlių visiškai nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
Visada kai jau pradėjau galvoti kokios puokštės noriu, žinojau, kad tai turi būti apvali...o dabar subalamūtinot mane...užsinorėjau tos apyrankės...bent jau rankos laisvos visada būtų...
hmm...ką čia dabar ir daryt....
įkeliu vieną savo giminaitės, kokios ir aš pati iki šiandien norėjau, man graži...berods iš gvazdikų smile.gif
Atsakyti
Labaiiiiiiiiiii grazi , super
Papildyta:
QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 17, 22:40)
Papildyta:

Nu geras!

elegantiska smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 17, 22:40)
Papildyta:

Nu geras!

elegantiska....mmm
Atsakyti
user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti