Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

Puokštė su rausvais bijūnais ir kalijomis... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Realybe, saunuolė, pavarei čia su tiek daug grožių thumbup.gif
Atsakyti
pridejau cia visokiems skoniams is kroatisku puslapiu,kita kart is kitu jei upas bus mirksiukas.gif
man asmeniskai labai grazi is tu pilnaviduriu rausvu tulpiu puokste ir is tu melynu geliu idomios smile.gif
user posted image dabar paziurejau ko gero cia visai ne tulpes doh.gif ,bet labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 18 balandžio 2010 - 18:29
QUOTE(Realybe @ 2010 04 18, 19:26)
pridejau cia visokiems skoniams is kroatisku puslapiu,kita kart is kitu jei upas bus mirksiukas.gif
man asmeniskai labai grazi is tu pilnaviduriu rausvu tulpiu puokste ir is tu melynu geliu idomios smile.gif
user posted image dabar paziurejau ko gero cia visai ne tulpes doh.gif ,bet labai grazu wub.gif

bijūnai čia su kalijomis mirksiukas.gif labai gražu
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image blink.gif bigsmile.gif
user posted image wub.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 18 balandžio 2010 - 18:59
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smagi: 18 balandžio 2010 - 20:46
oei, kiek groziu cia pridejote... wink.gif

prikopinau sau ir tik groziosi, tik groziosi... tai si patinka, o ne - kita, o ne - ir dar si grazi... paskendau geliu juroje wink.gif))
Atsakyti
Kažin kiek šita sveria doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dėl svorio tai nieko irnesakyk.gif Bet kaip apimt tokią amarilių puokštę blink.gif Per gimtadienį gavau vieną - ir tai kotas buvo ohoho. Atmečiau jau amarilius, nors jie tokie gražūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na, bet tas Realybės įdėtas gėlių skėtis tai jau viršūnė biggrin.gif
Atsakyti
Nu pridėjote tokių grožių, kad man galva apsisuko ir nebežinau ko noriu blink.gif

user posted image
Kokios čia gėlytės? g.gif Jos man tiktų į plaukus, o jei jau į plaukus, tai tada ir į puokštę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princese_Leja: 19 balandžio 2010 - 08:56
Niu mane vis labiau zavi bijunu puokstes bigsmile.gif Ar zydi jie liepos menesi? blush2.gif

Paieskojau google - birzelio viduryje verysad.gif Tada lieku prie freziju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 19 balandžio 2010 - 09:43