Nusprendžiau ir savo istorija papasakoti. Visa laika didžiavausi liekna ir grakščia figura, tačiau viskas apsivertė per pastrauosius du metus

Aš valgydavau ištisai viska iš eilės bandelės, picos, vakariniai pasisėdėjimai su valgiais ir t.t. žodžiu pirkausi vis didesnius rūbus, pilva slėpiau po tunikomis ir t.t.

Aplinkiniai bandydami neižeisti vis užsimindavo, kad jau reikia susiimti, bet aš baisiausiai isižeisdavau ir toliau kapodavau. Idomiausia būdavo, kai gaudavau foto iš vakarėlių i mane žvelgė gerokai imitusi moteriškė, akis tiessiog badė mano negražus stambumas.
Ir nežinau kas atsitiko viena šalta sausio diena, tiesiog nusprendžiau gyventi kitaip atrodyti kitaip... pradėjau po truputi, mažinau porcijas, atsisakiau miltinių patiekalų (man tai buvo sunkiausia), saldumynu. Valgiaraštyje atsirado daržovės, dagiau pieno gaminių, troškinukai. Pradžioje buvo labai sunku, bet šiandien galiu pasakyti, kad rezultatai skanesni už viska

Rezultatai atejo po truputi, kilogramai tirpsta letai, bet užtikrintai

Taigi papasakosiu apie savijauta, ji fantastiška vyras žeria komplimentus, drauges pavydziai nužiuri ( nebutu moterys

Na ir aišku įsiminė vienos pardavėjos komentaras renkantis taše, sako žiurėkite šitas čia smulkioms panelems modeliukai tinkantys

Mano svoris šiai dienai 60kg dar noriu numesti 5kg bet niekur neskubu