Sveikinu ir dziaugiuosi!
paskaitai tokias istorijas ir pagalvoji - jei kitos gali, galiu ir as turbut?
Sveikinu ir dziaugiuosi!
Sveikinu ir dziaugiuosi!
saunuole
Na mano lieknejimo receptas tas pats-sveikas maistas ir jokiu saldumynu-per 2 men taip istirpo nestumo metu uzsiauginti 8 kg
Dar iki buvusio svorio liko numest 4, bet biski buvau padariusi poros menesiu pertraukele, dabar vel laikas susiimti
Beje, nors ir valgiau visko ko tik norejosi (aisku proto ribose, nepersivalgant), bet svoris neatauginejo, tiesiog nustojo kristi
Zodziu reik dabar vel braukt visus saldumynus ir kita slamsta is raciono ir uzbaigt pradeta darba
Na sveiki:)Turiu tokia beda susijusia su svoriu...Mano ugis yra 169,o svoris 67kg.Tai ir noretusi labai atsikratyti tu nelemtu 8kg,kuriuos priiaugau.Jauciuos tikrai nekaip,tiesiog net netelpu i ankstesnius drabuzius.Gal kas patarimu turi,kaip kuo greiciau sunaikint riebaliukus?Buciau labai dekinga:)
nu man niekaip nepavyksta per diena tu dvieju litru vandens igert.
QUOTE(uogauogele @ 2011 08 18, 23:25)
aš tai lengvai
Receptas:)
Lieknėjančioms - puikus receptas pietums. Išbandykite, baisiai skanu, nebrangu ir lengvai paruošiama, taip pat, nekaloringa. Kasdieną valgiau kažką panašaus - padėjo smarkiai padailinti kūno formas. Turiu galvoje atsisakiau mėsos su angliavandeniais, išgalvojau galybę naujų receptų, vaisius, daržoves, net žoleles ar panašiai patiekdavau sau su mėsyte. Taip pat būtina pavalgyti pusryčius ir valgyti dažniau, bet po mažai, vakarienei pasilikti mažiausiai maisto, geriausia pieno produktus. Sladumynų neatsisakykite - sveika smegenims duoti gliukozės, kad ir po vieną gabalėlį juodo šokolado per dieną. Medus ir visa kita taip pat tinka. Sėkmės.
Lieknėjančioms - puikus receptas pietums. Išbandykite, baisiai skanu, nebrangu ir lengvai paruošiama, taip pat, nekaloringa. Kasdieną valgiau kažką panašaus - padėjo smarkiai padailinti kūno formas. Turiu galvoje atsisakiau mėsos su angliavandeniais, išgalvojau galybę naujų receptų, vaisius, daržoves, net žoleles ar panašiai patiekdavau sau su mėsyte. Taip pat būtina pavalgyti pusryčius ir valgyti dažniau, bet po mažai, vakarienei pasilikti mažiausiai maisto, geriausia pieno produktus. Sladumynų neatsisakykite - sveika smegenims duoti gliukozės, kad ir po vieną gabalėlį juodo šokolado per dieną. Medus ir visa kita taip pat tinka. Sėkmės.
Kazin kaip siandien laikosi istorijos heroje?
As taip pat per ziema uzsimeciau +10 kg.Baisu.Taciau po uzgaveniu buvo pasniko diena. Uzsispyriau ir padariau iskrovos diena, po tos dienos labai reguliuoju porcijas, geriu daug daug vandens(man tai nera problema) ir jau siai dienai -3kg.
As taip pat per ziema uzsimeciau +10 kg.Baisu.Taciau po uzgaveniu buvo pasniko diena. Uzsispyriau ir padariau iskrovos diena, po tos dienos labai reguliuoju porcijas, geriu daug daug vandens(man tai nera problema) ir jau siai dienai -3kg.