Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo sausio menesio minus 10kg

paskaitai tokias istorijas ir pagalvoji - jei kitos gali, galiu ir as turbut? 4u.gif
Sveikinu ir dziaugiuosi!
Atsakyti
saunuole 4u.gif
Atsakyti
puikus rezultatai! Saunuole 4u.gif O ar netapote irzlesne del meniu pakeitimo?
Atsakyti
Del numestu kg 4u.gif

Gaila, kad teko issiskirti, nors turbut per tiek laiko vel kokiu teigiamu pokyciu turi temos autore;)
Atsakyti
Na mano lieknejimo receptas tas pats-sveikas maistas ir jokiu saldumynu-per 2 men taip istirpo nestumo metu uzsiauginti 8 kg bigsmile.gif Dar iki buvusio svorio liko numest 4, bet biski buvau padariusi poros menesiu pertraukele, dabar vel laikas susiimti ax.gif Beje, nors ir valgiau visko ko tik norejosi (aisku proto ribose, nepersivalgant), bet svoris neatauginejo, tiesiog nustojo kristi ax.gif Zodziu reik dabar vel braukt visus saldumynus ir kita slamsta is raciono ir uzbaigt pradeta darba biggrin.gif
Atsakyti
Na sveiki:)Turiu tokia beda susijusia su svoriu...Mano ugis yra 169,o svoris 67kg.Tai ir noretusi labai atsikratyti tu nelemtu 8kg,kuriuos priiaugau.Jauciuos tikrai nekaip,tiesiog net netelpu i ankstesnius drabuzius.Gal kas patarimu turi,kaip kuo greiciau sunaikint riebaliukus?Buciau labai dekinga:)
Atsakyti
Mažinti porcijas: geriau mažiau, bet dažniau ir išgerti 2 l vandens. Dažniausiai pamirštam, kad organizmui reikia vandens, kaip ir kiekvienam gyviui. Ir sumaišom: organizmas prašo vandens, o mes prikišam skrandį kokių nors nesamonių...
g.gif
Atsakyti
nu man niekaip nepavyksta per diena tu dvieju litru vandens igert. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2011 08 18, 23:25)
nu man niekaip nepavyksta per diena tu dvieju litru vandens igert. smile.gif

aš tai lengvai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Receptas:)
Lieknėjančioms - puikus receptas pietums. Išbandykite, baisiai skanu, nebrangu ir lengvai paruošiama, taip pat, nekaloringa. Kasdieną valgiau kažką panašaus - padėjo smarkiai padailinti kūno formas. Turiu galvoje atsisakiau mėsos su angliavandeniais, išgalvojau galybę naujų receptų, vaisius, daržoves, net žoleles ar panašiai patiekdavau sau su mėsyte. Taip pat būtina pavalgyti pusryčius ir valgyti dažniau, bet po mažai, vakarienei pasilikti mažiausiai maisto, geriausia pieno produktus. Sladumynų neatsisakykite - sveika smegenims duoti gliukozės, kad ir po vieną gabalėlį juodo šokolado per dieną. Medus ir visa kita taip pat tinka. Sėkmės. smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif receptelis,
Atsakyti
Kazin kaip siandien laikosi istorijos heroje?
As taip pat per ziema uzsimeciau +10 kg.Baisu.Taciau po uzgaveniu buvo pasniko diena. Uzsispyriau ir padariau iskrovos diena, po tos dienos labai reguliuoju porcijas, geriu daug daug vandens(man tai nera problema) ir jau siai dienai -3kg.
Atsakyti