Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo sausio menesio minus 10kg

Šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Tokios istorijos, didelis stimulas metančioms svorį
Atsakyti
Numesti visos mokam, jei norim, bet kaip išlaikyti, kad neataugtų - va čia tai problema...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 08 10, 20:16)
Numesti visos mokam, jei norim, bet kaip išlaikyti, kad neataugtų - va čia tai problema...

Kaip temos autorė rašo "Rezultatai atejo po truputi, kilogramai tirpsta letai, bet užtikrintai", vat čia ir yra paslaptis - išmokti gyventi kitaip - sveikiau (ir tokio gyvenimo būdo prisilaikyti, aišku). O aš visada noriu greito rezultato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 06 15, 22:04)
Stai ir as  4u.gif siai dienai svoris 53kg jauciuosi puikiai, valgau skaniai kaip ir anksciau  4u.gif svoris laikosi stabiliai nei auga nei krenta.

na tai jau kaip ir tikslas pasiektas bigsmile.gif Sveikinu!!!
Atsakyti
Sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 08 10, 20:16)

Sveika, gal gali nors trumpai parasyti savo valgiarasti bigsmile.gif ax.gif aciu
Atsakyti
šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
o koks ugis?
Atsakyti
smile.gif+2010 04 08, 13:07-->
QUOTE(kreta smile.gif @ 2010 04 08, 13:07)
. Pradžioje buvo labai sunku, bet šiandien galiu pasakyti, kad rezultatai skanesni už viska rolleyes.gif

Saunuole  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ir kokie teisingi zodziai thumbup.gif

labai teisingi žodžiai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Stai ir as... pasigirti neturiu kuo nes po skyrybu nuo streso grizo kg dabar 58 verysad.gif pilvukas susisuko...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 02 28, 22:22)
Sveikos,
Stai ir as... pasigirti neturiu kuo nes po skyrybu nuo streso grizo kg dabar 58  verysad.gif pilvukas susisuko...

Na kaip čia taip... Man po skyrybų visada būdavo lengviau laikytis dietos, sportuoti.. Bet dabar jau keli metai gyvenu su mylimuoju, viskas gerai, nėra dėl ko stengtis, patinku jam ir taip, romantiški pasisėdėjimai vakarais su vyneliu, užkandžiavimas doh.gif ..nelinkiu nei sau, nei niekam skyrybų, bet manau, kad tokiu atveju supykt ir susiimt lengviau
Atsakyti
sveika mityba turi tapti gyvenimo budu smile.gif as kai pati visa tai perrejau tai galiu pasakyti,k sunku, bet imanoma. Net nesitiekjau kad turiu tiek valios bet noras atrodyti graziai duoda savo. neisivaizduojat koks malonumas ir kaip zypsi mano akys kai mane pavadina liekna mergina o vyras apkabines per liemeni snibzda i ausi kokia puiki tavo figura ir kad tik visos tokios butu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 02 kovo 2011 - 10:36