Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiprekinimo sąrašas

radau sarasiuka biggrin.gif http://www.maxima.lt...kejo-atmintine/
Atsakyti
Visada surasom,ko reikia, bet parduotuveje vis tiek priperkam daugiau - akcijos! doh.gif
Atsakyti
tos akcijos parduotuvese ir pakisa koja rolleyes.gif
Atsakyti
Niekada be jo nekeliame kojos į parduotuvę rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus panasiai kaip ir pas daugeli - jei zmona i parduotuve - pinigu kruva isleista, jei vyras - nupirkta tik tai, ko reik ir nieko daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
O as dabar parduotuveje isleidziu perpus maziau,juokiuosi,kad norfa mano pinigus taupo lotuliukas.gif Priezastis-Norfa pradejo rakinti vezimelius,o pas mane gryni retai kada veisiasi kad galeciau vezima atsisegti,na tai imu krepsi,ir aisku kad perki tada tik tiek kiek i ji telpa ir kiek pajegi panesti smile.gif Taigi dabar savaitiniam "norfiniam"apsiprekinimui isleidziu ne 100lt,kaip anksciau,o 50-60lt arba dar maziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M@žylė @ 2010 05 21, 18:38)
Pas mus panasiai kaip ir pas daugeli - jei zmona i parduotuve - pinigu kruva isleista, jei vyras - nupirkta tik tai, ko reik  ir nieko daugiau lotuliukas.gif

O pas mus, kaip pas ne daugelį bigsmile.gif , nes vyras parduotuvėje priperka per daug, o aš tik ko reikia
Atsakyti
Na, šiandien norfoje xxl perskaičiau apie knygas su diiiidelėm nuolaidoms - bet užtat pasirinkimas praktiškai 0. O vat estrellos "naturalūs" čipsai - 70 centų pigiau nei Maximoje ar iki.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2010 05 22, 00:01)
O vat estrellos "naturalūs" čipsai - 70 centų pigiau nei Maximoje ar iki.

Ir ką? Kokia nauda iš jų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2010 05 21, 22:27)
O pas mus, kaip pas ne daugelį  bigsmile.gif , nes vyras parduotuvėje priperka per daug, o aš tik ko reikia

bigsmile.gif nu va pasirodo ir taip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 05 22, 14:16)
Ir ką? Kokia nauda iš jų? biggrin.gif

Nauda iš jų nulinė, netgi minusinė wink.gif Ale skaniai sueina
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2010 05 22, 22:26)
Nauda iš jų nulinė, netgi minusinė wink.gif Ale skaniai sueina

Tai jau taip - dėl to nesiginčysiu hihihi.gif

Kadangi šiuo metu finansinė padėtis yra itin pablogėjusi, tai ir apsiprekinimo sąrašo beveik nereik cool.gif Bet vis tiek visada permetam akim visų prekybcentrių siūlomas savaitines akcijas ir, jei randam mums reikalingų/tinkamų pasiūlymų, jais pasinaudojam (tačiau dabar jau nebeperkam metams į priekį biggrin.gif) ax.gif
Atsakyti