radau sarasiuka
http://www.maxima.lt...kejo-atmintine/

Visada surasom,ko reikia, bet parduotuveje vis tiek priperkam daugiau - akcijos!

tos akcijos parduotuvese ir pakisa koja

Pas mus panasiai kaip ir pas daugeli - jei zmona i parduotuve - pinigu kruva isleista, jei vyras - nupirkta tik tai, ko reik ir nieko daugiau

O as dabar parduotuveje isleidziu perpus maziau,juokiuosi,kad norfa mano pinigus taupo
Priezastis-Norfa pradejo rakinti vezimelius,o pas mane gryni retai kada veisiasi kad galeciau vezima atsisegti,na tai imu krepsi,ir aisku kad perki tada tik tiek kiek i ji telpa ir kiek pajegi panesti
Taigi dabar savaitiniam "norfiniam"apsiprekinimui isleidziu ne 100lt,kaip anksciau,o 50-60lt arba dar maziau

QUOTE(M@žylė @ 2010 05 21, 18:38)
Pas mus panasiai kaip ir pas daugeli - jei zmona i parduotuve - pinigu kruva isleista, jei vyras - nupirkta tik tai, ko reik ir nieko daugiau 

O pas mus, kaip pas ne daugelį

Na, šiandien norfoje xxl perskaičiau apie knygas su diiiidelėm nuolaidoms - bet užtat pasirinkimas praktiškai 0. O vat estrellos "naturalūs" čipsai - 70 centų pigiau nei Maximoje ar iki.
QUOTE(aistuzka @ 2010 05 22, 00:01)
O vat estrellos "naturalūs" čipsai - 70 centų pigiau nei Maximoje ar iki.
Ir ką? Kokia nauda iš jų?

QUOTE(*jolantab* @ 2010 05 21, 22:27)
O pas mus, kaip pas ne daugelį
, nes vyras parduotuvėje priperka per daug, o aš tik ko reikia

QUOTE(Borzika @ 2010 05 22, 14:16)
Nauda iš jų nulinė, netgi minusinė

QUOTE(aistuzka @ 2010 05 22, 22:26)
Nauda iš jų nulinė, netgi minusinė
Ale skaniai sueina

Tai jau taip - dėl to nesiginčysiu

Kadangi šiuo metu finansinė padėtis yra itin pablogėjusi, tai ir apsiprekinimo sąrašo beveik nereik