Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiprekinimo sąrašas

QUOTE(populistinis @ 2010 05 30, 20:11)
Aha, labai protingai daro. O kai atsargu jau neliks, galima bus... peles pasikoruses... sudoroti.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

peles ir galima į tušianką sukišt taip sakant pas gerą gaspadinę pelės nebadauja tai kam mėsai veltui prapult

aš tai atsargas kaupiu iš akcijinių prekių kaip kruopos, makarai, jei tik gera akcija, tai sutuoktinį už kupros ir į parduotuvę nusiperkam pvz makarų didelį kiekį, tai su tike ir kelių algų gali sulaukt neinant į parduotuvę, kaime mėsos ir lašinių pilną šaldiklį užsiperkam ir juokiamės, kad jei ką beeik metus pataupant į parduotuvę iš bėdos galim ir neit
Atsakyti
Gal čia tęsiam apie maistą?
Atsakyti
kad, atrodo, vėl nauja tema atidaryta g.gif gerai būtų, kad moderatorė imtų ir sujungtų visas panašias a la "kaip sutaupyti" juk vis vien, kokia tema bebūtų, kalba ilgainiui pakrypsta prie taupymo būdų ax.gif
Atsakyti
As stengiuos(jau kelios dienos biggrin.gif )irgi neit i parduotuve.. Paprasau,kad anyta nuejus paimtu keleta produktu ko reikia ir vsio.. Geraiu jau saldytuvas tuscias,nei pripirkta visko..Nes vyras "sluoja" ji belenkaip doh.gif cool.gif Jau nebepatogu,bet kasnius skaiciuoju doh.gif lotuliukas.gif cool.gif
Kai kartu einame prekintis,tai seka akylai lyg vanagas,kad neislaidauciau tipo..O kai vienas eina,tai pramogauja atsiputes,leidzia sau pasijust "bagotai" doh.gif cool.gif Lyg moteriska to nenoretu cool.gif biggrin.gif
Galvoju gal leist seimai apsiprekint per d koki 30lt..Jei taip kitus siuntinesiu i parde-tai gal ir tiek neissileistu g.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 09 21, 09:37)
Kai kartu einame prekintis,tai seka akylai lyg vanagas,kad neislaidauciau tipo..O kai vienas eina,tai pramogauja atsiputes,leidzia sau pasijust "bagotai" doh.gif  cool.gif Lyg moteriska to nenoretu cool.gif  biggrin.gif

leiskit vyrui kokią savaitę vienam apsipirkinėti ir jums čekius parnešti. o paskui suskaičiuokit išlaidas ir pademonstruokit jo "bagotumo" rezultatus. Esu beveik tikra, kad per tą savaitę bus išleista tiek maistpinigių, kiek jūs per mėnesį išleistumėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2010 09 21, 11:30)
leiskit vyrui kokią savaitę vienam apsipirkinėti ir jums čekius parnešti. o paskui suskaičiuokit išlaidas ir pademonstruokit jo "bagotumo" rezultatus. Esu beveik tikra, kad per tą savaitę bus išleista tiek maistpinigių, kiek jūs per mėnesį išleistumėt ax.gif

Kadangi pinigai musu bendon kruvon eina-tai man gaila biski ju tokiam eksperimentui lotuliukas.gif
Db bandysiu kaip zadejau,per diena skirt 30lt(cia maistui,vaikui kisenpinigiai mokyklai ir benzas unsure.gif ),bandysiu pora sav taip pagyvent,ziuresiu kas gausis unsure.gif O jei nepavyks,spjausiu i viska ir duosiu vyrui mastyt kazka doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 09 21, 11:02)
Kadangi pinigai musu bendon kruvon eina-tai man gaila biski ju tokiam eksperimentui lotuliukas.gif

dėl eksperimento - sutinku drinks_cheers.gif jo verta imtis tik tada, kai uždirbama daugiau negu reikia mėnesiui biggrin.gif gaila pinigų tam, kad pademonstruotum akivaizdžią tiesą biggrin.gif

Atsakyti
Taupant man kol kas sunkiausia isvengti spontanisku pirkiniu, nes ir su tiksliu sarasu kartais sugebu nusipirkti ir dar si bei ta plius sau, namams, kitiems.
Islaidas kontroliavau praktiskai 3 metus is eiles, o siais metais paleidau viska savieigai, uzkniso juodai tas skaiciavimas, i islaidu sasuvini vis dar negaliu paziureti, susiimineju vis alia nuo kito menesio...
Atsakyti
istikro tai lb gyvenimas nusisplavina blankiom spalvom su tuo taupymu,varzymu saves.. verysad.gif
Bet gal bus dziugu kai pavyks,kai matysis kad lycnu pinigu liko g.gif ax.gif
Dziaugiuos,kad turim darbus,yra dar biski is ko gyvent.. Bet tik susitaupymui nelieka..kai pe galvos prekinies-tai ziuri,kad jau ant batu 60lt gaila beleist fear.gif
Atsakyti
na taip, kai rezultatus matai, smagu, bet paskutiniu metu manes jau net tai nemotyvuoja..
Jeigu nusistatinejat suma savaitei, siulyciau ir meniu iskart susidarineti savaitei, bus paprasciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 21 rugsėjo 2010 - 11:01
QUOTE(sunray @ 2010 09 21, 13:01)
Jeigu nusistatinejat suma savaitei, siulyciau ir meniu iskart susidarineti savaitei, bus paprasciau.

Bandziau taip kazkada.. Bet beda,kad negaliu numatyt kiekkas kainuos blush2.gif blush2.gif Man per visa gyvenima taip ir neuzsifiksuoju kas po kiek kainuoja..o ir kinta kainos doh.gif Nu bet bent minyse bandysiu deliotis,kad iseitu per ta diena ,kad itilpciau i trisdesimtuka ta g.gif Vat jei pigiau ta diena prasisuksiu,kitai dienai galesiu daugiau isleist ax.gif Taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 09 21, 12:05)
Bandziau taip kazkada.. Bet beda,kad negaliu numatyt kiekkas kainuos blush2.gif  blush2.gif Man per visa gyvenima taip ir neuzsifiksuoju kas po kiek kainuoja..o ir kinta kainos doh.gif

tokiu atveju labai padeda detalus islaidu fiksavimas, atsiverti ir matai kad pvz cukrus kainuoja n, taip paprasciau paskui ir kainas pardese palyginti..
matau, kad pas jus suma bus dienai, as planuodavau, kad savaitei, tada darydavau viena dideli apsipirkima, o paskui likutis issidalindavo kitoms dienoms, jeigu ko nors ekstra pritrukdavo. I skirta suma netraukdavau islaidu kurui, nes pilam visa baka iskart.
Atsakyti