Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiprekinimo sąrašas

nu del kuro tai irgi pilsis visa baka(kaip ir visad) g.gif Nu bet td jauciu mazinsiu islaidas iki 25lt doh.gif lotuliukas.gif Nu nenoriu(negalime)virsyti per dien ta 30lt g.gif

O kur atsiverti ir matai,kiek kur cukrus pvz kainuoja?nesupratau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 09 21, 12:26)
O kur atsiverti ir matai,kiek kur cukrus pvz kainuoja?nesupratau blush2.gif  4u.gif

suvedinejau islaidas smulkiai i kompa, paskutiniu metu turejau uzvedusi islaidu sasiuvini, rasydavau islaidu pavadinima / kaina
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 09 21, 13:40)
suvedinejau islaidas smulkiai i kompa, paskutiniu metu turejau uzvedusi islaidu sasiuvini, rasydavau islaidu pavadinima / kaina

Supratau 4u.gif
Arba gi pilna kur tas kainas raso kompe doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 09 21, 12:41)
Supratau 4u.gif
Arba gi pilna kur tas kainas raso kompe doh.gif  4u.gif

taip taip, pigutis.lt smile.gif
Atsakyti
Kai reikia daugiau ką pirkti-pasidarau. O jei šiaip -mažai-perku be jo. Bet beveik visada parsinešu ir ne sąrašinių prekių. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 09 21, 14:49)
Kai reikia daugiau ką pirkti-pasidarau. O jei šiaip -mažai-perku be jo. Bet beveik visada parsinešu ir ne sąrašinių prekių. doh.gif

Kad taip nenutiktų aš kartais stengiuosi apsipirkti greitai, t.y. eini į parduotuvę kurią gerai pažįsti, ta prasme žinai kur kas randasi, ir lendi tik į tas eiles, kuriose yra tos prekės mirksiukas.gif Tik nereikia slampinėti su vežimu po lentynas, geriau imti krepšiuką ir greitai susirinkti prekes. Jeigu greitu žingsniu susirinksit prekes per dešimt minučių tikrai nieko nereikalingo nepasiimsit, nes nestosit, neskaitysit etikečių, nevartysit daiktų rankoje galvodama ar man to reikia mirksiukas.gif Beje aš dar manau, kad yra skirtumas kokios tos nesąrašinės prekės g.gif Tarkim jeigu pagal ne sąraša parsinešu maisto kažkokį produktą, tai nematau tame bėdos, nes jūs gi vistiek panaudosite maisto gamyboje, na tarkim einat pieno, o dar ir parsinešat makaronų, tai čia kažkaip nelaikau problema, nes juk vistiek tie makaronai bus sunaudoti, bet jeigu tarkim einat pieno, o parsinešat du komplektus patalynės, dar vazoną gėlei, dar vaikui žaislą ir panašiai, ir taip kiekvieną kartą, tai jau manau problema, kad sąrašo nesilaikot. Na tikiuosi supratot ką norėjau pasakyti, kad nevisada yra blogai jeigu sąrašo nesilaikot, tik priklauso kokiu mąstu jo nesilaikoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2010 09 22, 22:12)
Beje aš dar manau, kad yra skirtumas kokios tos nesąrašinės prekės  g.gif Tarkim jeigu pagal ne sąraša parsinešu maisto kažkokį produktą, tai nematau tame bėdos, nes jūs gi vistiek panaudosite maisto gamyboje, na tarkim einat pieno, o dar ir parsinešat makaronų, tai čia kažkaip nelaikau problema, nes juk vistiek tie makaronai bus sunaudoti, bet jeigu tarkim einat pieno, o parsinešat du komplektus patalynės, dar vazoną gėlei, dar vaikui žaislą ir panašiai, ir taip kiekvieną kartą, tai jau manau problema, kad sąrašo nesilaikot. Na tikiuosi supratot ką norėjau pasakyti, kad nevisada yra blogai jeigu sąrašo nesilaikot, tik priklauso kokiu mąstu jo nesilaikoma  4u.gif

drinks_cheers.gif
Dar geriau, jei tie makaronai akcijiniai su realia nuolaida. As visada susipirkus prekiu pagal sarasiuka, dar uzsuku i mesos skyriu - gal kokiom vistos krutinelem nuolaida uzciupsiu. Jas kraunu i saldikli, ir paskui pamazu suvalgom. Nors per karta isleidziu daugiau, veliau nereikia pirkinet vistienos
Atsakyti
Labas dienas, ar čia taupančiosios dabar bendrauja? kažkaip pamečiau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2010 09 25, 14:19)
Labas dienas, ar čia taupančiosios dabar bendrauja? kažkaip pamečiau.... blush2.gif

Taip, čia apie taupymą maistui 4u.gif
Atsakyti
Aš pradėjau(nu jau seniau reikėjo, ale) ir pataupyt tokiu klausimu, nes žiūriu kad per daug visokio š perkam be ko kartais galim ir apseit.
Vieną mėn tai rinkau čekiukus visus, kas kur ką pirko, paskiau permečiau suskaičiavus,kad daug dalykų tikrai glaima atsisakyti.
bet kartais sunku būnal. o akcijos tai tikrai pakiša koją, nu bet kaip nepirkt, ypač jei einami produktai, dabar vakar pvz. (nu aš ne LT, bet vistiek pasakysiu), pirkau arbatą, žiūriu stiklinis puodelis, kur man tokie ir patinka, dovanų pridėtas, nu tai paėmiau ir antrą, kad b būtų, arbatą tai kasdien geriam, sunaudosim, o vėliau kai reiks gali ir nebūt.
kol kas kol mašinos neturim savos, tai kai nuomojam kartais, ar šiaip kur gaunam, tai darom dyydelį apsiprekinimą, dažniausiai vandens, pieno, skalbimo priemonių wc popieriaus, visokių padažų kurie gali stovėt ilgiau, koncervuotų pomidorų, kuriuos naudoju padažams, apsiperkam nemažai, sklepe stovi, tai tik reikia nueit pasiimt.
tai tokių dalykų parduotuvėj jau nereikia.
pagrinde perkama visokie sūriai, saliamiai ir pan. dalykai valgymui, sviestas, duona, jei pamirštu iškept. vaisiai, obuoliai, apelsinai pagrinde, kriaušės, nu pagal sezaoną, slyvos ar nektarinai..mėsą perku turguj, tai vienu metu daugiau, na kiek telpa į mano mini kamerą, sušladau porcijom, tai bent 1.5 mėn nereikia eit į turgų,užtenka, o ir gaminu paprastai 2 dienom.o jei dar kur kas valgom kitur,tai ir gamint nereikia.
kažkaip man bent obuolių turi būt pastoviai, aišku būtų galima ir be jų apseit, bet jei kažko norisi, tai geriau obuolį suvalgyt nei kokį kitokį velnią.
saldumynų perkama labai retai, nebent kai u-žeina silpnumo valandėles, da-žniau kepu kokį pyragą, jei būna svečių ar šiaip patiems kada norisi, bet tą reikia ribot ir dėl kg. ne tik dėl piniginės biggrin.gif
o sąrašas reikalingas dalykas, visada turiu kai einu kad ir mažiems pirkiniams. nu aišku, jei nepamirštu, va vakar pamiršau tai ir nenusipirkau kiaušinių doh.gif šalia parduotuvėj yra, bet visu 50 cnt brangiau, apseisiu ,yra dar keli, kol nuvažiuosiu į kitą...
o šiaip realiai kiek maistui išleidžiam tai dbaar ir nežinau, nors ir kainos kitaip, tai nieko nesakys.
bet kažkada skaičiavau 150 eur. bet čia pirkimai buvo ne tik maisto, bet tokie kaip ir skalbimo valymo priemonės, šampūnai, arba pvz. keli pakiai ryžių, kur aš tikrai naudosiu kelis mėn. o ne per mėn.
realiai tai iki 100 eur. (Dviems) užtenka.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 01, 07:53)
realiai tai iki 100 eur. (Dviems) užtenka.

Mėnesiui čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 01, 18:54)
Mėnesiui čia g.gif

taip
Atsakyti