QUOTE(tulpe5 @ 2012 02 07, 13:34)
O man nepatiko,kad ten kur reikia deti kojytes-medziaga .Taip kaip ji atrodys jeigu lauke blogas oras?? Vaikas purvinais batukais viska isteplios..Man sis vezimukas nuvaziuoti i prekybos centra ,arba tik sauletu oru per l.lygu keliuka pasivaikscioti.

Naujuose modeliuose kojytes pasikelia, pakoji isverciant i antra puse, kaiip zapp extra

QUOTE(gitulia @ 2012 02 07, 14:49)
Naujuose modeliuose kojytes pasikelia, pakoji isverciant i antra puse, kaiip zapp extra 

žiūriu aš tą vežimą, ir niekaip nesuprantu kurioj vietoj ten ta medžiaga pasikelia ir kiek ji turėtų pasikelt, kad pakiltų vaiko kojos

QUOTE(angeloangel @ 2012 02 07, 16:22)
žiūriu aš tą vežimą, ir niekaip nesuprantu kurioj vietoj ten ta medžiaga pasikelia ir kiek ji turėtų pasikelt, kad pakiltų vaiko kojos
leliukas taip suprantu, bet va jei kokį metinuką įsodini 

viskas kaip xtroj. (nesigilinau kas nunos gamintojas), ar nebus koks maxicosi....kazkaip dizaino braizas laaabai jau panasus. kaip quiniai...
del knygutes, man tai nera pats kompaktiskiausias susilankstymo budas.

(lyginu su quinny zapp)
QUOTE(looo @ 2012 02 07, 16:26)
viskas kaip xtroj. (nesigilinau kas nunos gamintojas), ar nebus koks maxicosi....kazkaip dizaino braizas laaabai jau panasus. kaip quiniai...
(lyginu su quinny zapp)

(lyginu su quinny zapp)
Man parduotuveje pasake ,kad jie kinu gamybos.

Papildyta:
Gal kas nors turejote Maxi Cosi Mila vezimuka?
Nu kinai praktiskai visus ir gamina, visu didziuju brandu gamyba pas juos, todel tai nieko nereiskia

QUOTE(gitulia @ 2012 02 07, 17:36)
Nu kinai praktiskai visus ir gamina, visu didziuju brandu gamyba pas juos, todel tai nieko nereiskia 

o kieno gamybos jis, ta prasme ne surinkimas?
jo seip kompaktiskas, reiks uzsukti kai netoli busiu...gyvai paziuret.
gavau $ uz savo quinniuka, shiandien pardaiau, ale pagunda biski grauzia, kad nesusigundyciau, kol $ kiseneje turiu

bet seip , ai gal susilaikysiu, visai as patenkinta savo ZIA. gal jau kitam vaikui nuna pirksiu.
as tik va del tu ratuki abejoju, kokia ju "konsistencija" , paveiksliuke atrodo lyg plastmase....gal visgi gumizuoti

QUOTE(looo @ 2012 02 07, 15:26)
(lyginu su quinny zapp)

(lyginu su quinny zapp)
man atrodo kompaktiškiau susilankstančio, kaip quinny zapp dar nėra sugalvota

QUOTE(gitulia @ 2012 02 07, 15:58)
Nuna pakeltas pakojis:

looo, bet kai ta knygute susilanksto i tris dalis, man ji atrodo visai kompaktiska ir neuzima daug vietos. Idomu butu palyginti su zapp, bet nuna man atrodo prie labai kompaktisku, bent is paveiksliuku

looo, bet kai ta knygute susilanksto i tris dalis, man ji atrodo visai kompaktiska ir neuzima daug vietos. Idomu butu palyginti su zapp, bet nuna man atrodo prie labai kompaktisku, bent is paveiksliuku

kaip ir sakiau tik leliukui, metinuko neišlaikys tas pakojis toks ir vis tiek nukarusios bus

sveikos, gal galetumet patarti sketuka kur butu reguliuojama rakena kad vaikas galetu i mane ziuret arba i kita puse. ar sketukams tokia funkcija nebudinga? nes kiek skaitau visur rankenos tik i ilgi reguliuojas

sveikos, gal kas nors turejote sketuka ESPRIT SPEED SUN BASIC, arba koki kita esprit sketuko varianta? kokia jusu nuomone apie juos? planuoju artimiausiu metu pirkti...