Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėliai - "skėtukai"

O man nepatiko,kad ten kur reikia deti kojytes-medziaga .Taip kaip ji atrodys jeigu lauke blogas oras?? Vaikas purvinais batukais viska isteplios..Man sis vezimukas nuvaziuoti i prekybos centra ,arba tik sauletu oru per l.lygu keliuka pasivaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2012 02 07, 13:34)
O man nepatiko,kad ten kur reikia deti kojytes-medziaga .Taip kaip ji atrodys jeigu lauke blogas oras?? Vaikas purvinais batukais viska isteplios..Man sis vezimukas nuvaziuoti i prekybos centra ,arba tik sauletu oru per l.lygu keliuka pasivaikscioti.

drinks_cheers.gif ir dar minusas, kad kojytės vaiko nepasikelia verysad.gif
Atsakyti
Naujuose modeliuose kojytes pasikelia, pakoji isverciant i antra puse, kaiip zapp extra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 07, 14:49)
Naujuose modeliuose kojytes pasikelia, pakoji isverciant i antra puse, kaiip zapp extra  mirksiukas.gif

žiūriu aš tą vežimą, ir niekaip nesuprantu kurioj vietoj ten ta medžiaga pasikelia ir kiek ji turėtų pasikelt, kad pakiltų vaiko kojos g.gif leliukas taip suprantu, bet va jei kokį metinuką įsodini g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 02 07, 16:22)
žiūriu aš tą vežimą, ir niekaip nesuprantu kurioj vietoj ten ta medžiaga pasikelia ir kiek ji turėtų pasikelt, kad pakiltų vaiko kojos g.gif leliukas taip suprantu, bet va jei kokį metinuką įsodini g.gif

viskas kaip xtroj. (nesigilinau kas nunos gamintojas), ar nebus koks maxicosi....kazkaip dizaino braizas laaabai jau panasus. kaip quiniai...

del knygutes, man tai nera pats kompaktiskiausias susilankstymo budas. smile.gif
(lyginu su quinny zapp)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 07 vasario 2012 - 15:29
Nuna pakeltas pakojis:

user posted image

looo, bet kai ta knygute susilanksto i tris dalis, man ji atrodo visai kompaktiska ir neuzima daug vietos. Idomu butu palyginti su zapp, bet nuna man atrodo prie labai kompaktisku, bent is paveiksliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 02 07, 16:26)
viskas kaip xtroj. (nesigilinau kas nunos gamintojas), ar nebus koks maxicosi....kazkaip dizaino braizas laaabai jau panasus. kaip quiniai...
del knygutes, man tai nera pats kompaktiskiausias susilankstymo budas. smile.gif
(lyginu su quinny zapp)

Man parduotuveje pasake ,kad jie kinu gamybos. smile.gif
Papildyta:
Gal kas nors turejote Maxi Cosi Mila vezimuka?
Atsakyti
Nu kinai praktiskai visus ir gamina, visu didziuju brandu gamyba pas juos, todel tai nieko nereiskia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 07, 17:36)
Nu kinai praktiskai visus ir gamina, visu didziuju brandu gamyba pas juos, todel tai nieko nereiskia smile.gif

o kieno gamybos jis, ta prasme ne surinkimas?
jo seip kompaktiskas, reiks uzsukti kai netoli busiu...gyvai paziuret.

gavau $ uz savo quinniuka, shiandien pardaiau, ale pagunda biski grauzia, kad nesusigundyciau, kol $ kiseneje turiu smile.gif)))
bet seip , ai gal susilaikysiu, visai as patenkinta savo ZIA. gal jau kitam vaikui nuna pirksiu.

as tik va del tu ratuki abejoju, kokia ju "konsistencija" , paveiksliuke atrodo lyg plastmase....gal visgi gumizuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 02 07, 15:26)
(lyginu su quinny zapp)

man atrodo kompaktiškiau susilankstančio, kaip quinny zapp dar nėra sugalvota ax.gif o xtra sėdynė keliasi kartu taip pat ir pakojis, tai nelabai tas pats, tik kad ten medžiagytė leliukui pasikelia mirksiukas.gif

QUOTE(gitulia @ 2012 02 07, 15:58)
Nuna pakeltas pakojis:

user posted image

looo, bet kai ta knygute susilanksto i tris dalis, man ji atrodo visai kompaktiska ir neuzima daug vietos. Idomu butu palyginti su zapp, bet nuna man atrodo prie labai kompaktisku, bent is paveiksliuku  biggrin.gif

kaip ir sakiau tik leliukui, metinuko neišlaikys tas pakojis toks ir vis tiek nukarusios bus verysad.gif
Atsakyti
sveikos, gal galetumet patarti sketuka kur butu reguliuojama rakena kad vaikas galetu i mane ziuret arba i kita puse. ar sketukams tokia funkcija nebudinga? nes kiek skaitau visur rankenos tik i ilgi reguliuojas ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas nors turejote sketuka ESPRIT SPEED SUN BASIC, arba koki kita esprit sketuko varianta? kokia jusu nuomone apie juos? planuoju artimiausiu metu pirkti...
Atsakyti