Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėliai - "skėtukai"

Sveikos 4u.gif

Mano pana 19 mėnesių ir ieškojau vežimuko... Leliukui turėjom Britax B smart 4-tį plius lopšį,tai patiko. Ratai dideli, lengvai važiavo...Bet gyvenam taip,kad nėra kur to vežimo laikyt... Kiekvieną dieną plauti tuos ratus ir tampyti tą vežimą aukštyn žemyn kelis kartus per dieną atsibodo. Nuėjom į parduotuvę su vyru Quinny Zapp, pamatėm tą Extra-patiko, bet pakeliui užėjom į mothercare,o ten žmonėms rodė tą Petite Star. Tai ir tas lyg sužavėjo... gryžom namo ir radom Petite Star Zia+ ger1 pasiūlymą iš www.nurseryvalue.com. Užsisakėm... Patiko tai labai, bet va dabar tik suėjo metai, o mums pakojį medžiagą išplyšo, footmafe užtrauktukas ištrūko ir kažkoks nelabai stabilus tapo g.gif
Reikia naujo vežimo,tai ir skaitinėju visas temas...
Jau galvojau,kad turbūt pirksim Mclaren Triumph, kitą dieną galvojau,kad jau pirksiu Mamas and papas Luna... O dabar galvoju,kad imsim šitą Nuna... Dizainas man gražus wub.gif Aprašymas irgi geras. Ir kas svarbiausia kompatiškas. Įdomu ką vyras pasakys, nors jau jam bloga vien nuo mano kalbų apie tuos vežimus smile.gif O aš jaučiu norėčiau kokius 3 ar 4 turėt... Na,bet lieka tik svajonės...
bet būtų gerai tą NUNA apžiūrėt gyvai... Bet matau,kad kolkas tik internetu galiu pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2012 02 13, 17:56)
Sveikos 4u.gif

Mano pana 19 mėnesių ir ieškojau vežimuko... Leliukui turėjom Britax B smart 4-tį plius lopšį,tai patiko. Ratai dideli, lengvai važiavo...Bet gyvenam taip,kad nėra kur to vežimo laikyt... Kiekvieną dieną plauti tuos ratus ir tampyti tą vežimą aukštyn žemyn kelis kartus per dieną atsibodo. Nuėjom į parduotuvę su vyru Quinny Zapp, pamatėm tą Extra-patiko, bet pakeliui užėjom į mothercare,o ten žmonėms rodė tą Petite Star. Tai ir tas lyg sužavėjo... gryžom namo ir radom Petite Star Zia+ ger1 pasiūlymą iš www.nurseryvalue.com. Užsisakėm... Patiko tai labai, bet va dabar tik suėjo metai, o mums pakojį medžiagą išplyšo, footmafe užtrauktukas ištrūko ir kažkoks nelabai stabilus tapo g.gif
Reikia naujo vežimo,tai ir skaitinėju visas temas...
Jau galvojau,kad turbūt pirksim Mclaren Triumph, kitą dieną galvojau,kad jau pirksiu Mamas and papas Luna... O dabar galvoju,kad imsim šitą Nuna... Dizainas man gražus wub.gif Aprašymas irgi geras. Ir kas svarbiausia kompatiškas. Įdomu ką vyras pasakys, nors jau jam bloga vien nuo mano kalbų apie tuos vežimus smile.gif O aš jaučiu norėčiau kokius 3 ar 4 turėt... Na,bet lieka tik svajonės...
bet būtų gerai tą NUNA apžiūrėt gyvai... Bet matau,kad kolkas tik internetu galiu pirkt g.gif

reikejo perskaityti pora psl atgal, apie nuna labai daug info mergaites ikele, ir is rusu forumo ir viena mamyte gyvai paziurejo mirksiukas.gif
pirkti jis yra Vilniuje Babycenter parduotuvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2012 02 13, 18:42)
reikejo perskaityti pora psl atgal, apie nuna labai daug info mergaites ikele, ir is rusu forumo ir viena mamyte gyvai paziurejo mirksiukas.gif
pirkti jis yra Vilniuje Babycenter parduotuvej 4u.gif

Aš noriu pamatyt pati gyvai... Kiekvienas daiktas yra skonio reikalas ir keliamų jam reikalavimų atitikimas.
Aš šiuo metu esu ne Lietuvoje ir pasižiūrėjau,kad aplink mane esančiose parduotuvėse niekas neturi g.gif
Reikia tik vyro pritarimo ir perku internetu smile.gif
Atsakyti
As gal ir susigundyciau pastumdyt Nuna, bet jau siaurumas jo tai doh.gif , dar ne vieno vezimo su tokio plocio nugarele nebuvau sutikus g.gif Bet dizainas tikrai aki traukiantis biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Na vyro pritarimas,kaip ir yra dėl Nuna PEPP.
Bet aš nežinau, pasimečiau, gražus tai man jis gražus... Bet nepigus...
Norėjau I'COO Pluto ir verkiau,kad brangokas... Man jis irgi gražus wub.gif
Na jau tikrai nebežinau ką daryt doh.gif
Šiaip tai aš važinėju autobusais, tai man labai svarbu,kad lengvai susilankstytų. Tada aš galiu lipti į bet kurį autiką,nes jai atvažiuoja autikas su bent 1 keleiviu vežimėlyje, reikia laukt kito doh.gif Ir namie pas mus toks durnas išplanavimas,kad 1 durys į kambarį,o kitos į virtuvę, čia iš lauko taip. Kambaryje vietos ir taip mažai. Virtuvė irgi maža. Tai pasidedi vežimuką susilenkęs ant laiptų.
Tai jau dabar visai pasimečiau g.gif
Atsakyti
-ELI-, manau jums tiktu bet kuris sketukas, kuris susilankstytu visais ratais i apacia. Taip patogu ir i autika isinest, netabaluoji zmonem apie galvas su murzinais ratais, ir pats nesiterlioji, namie patogu i kampa pastatyti. Paziurekit Peg perego SI sulankstyma, as manau tokio principo sulankstomi vezimai jums kaip tik butu g.gif Na arba ir tas pats Nuna, bet ji tikrai reiktu paziureti gyvai ir vaika pasodinti g.gif
O tiki Pluto sulanksciu i metrine lazda, kur ratai i skirtingas puse, tai kazin ar patogu butu tasytis tarp zmoniu po autobusus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 14 vasario 2012 - 11:21
O gal yra nuomoniu apie cosatto I-spin? Uzmaciau ji nete,paziurejau youtube ji,nu visai nieko... Gal yra maciusiu,ciupinusiu ji gyvai?
Atsakyti
Laba diena,mamytes..

Noriu Jusu patarimo ir nuomones apie sportinius vezimelius; Espiro Magic 4 ir Hauch Capri... gal galite parasyti visus pliusus ir minusus. Jau kokie du menesiai bandau issirinkti sportini vezimeli savo kruopytei. Bet nepavyksta. Pradzioje zavejo quinny zap xtra,apziurejau gyvai-nusivyliau ax.gif . Tesiau paieskas internetu ir uzkliuvo dar sie vezimeliai. Espiro Magic teko paciupineti gyvai,o kito ne..
Atsakyti
Sveikos...sugalvojom, kad norim dideli vezima pakeisti i mazesni..taigi atsirado galvos skausmas koki gi sketuka issirinkti..gal kas gali blogo ar gero pasakyti apie Aga Design Pero Grosso sketuka??
Buciau labai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2012 02 20, 14:20)
Sveikos...sugalvojom, kad norim dideli vezima pakeisti i mazesni..taigi atsirado galvos skausmas koki gi sketuka issirinkti..gal kas gali blogo ar gero pasakyti apie Aga Design Pero Grosso sketuka??
Buciau labai dekinga:)

Mes turejom ne visai toki sketuka,bet taip sios firmos. Daugiau as jo nepirkciau schmoll.gif Jau tragedija neispasakyta man jis buvo. Ne toks jau jis manevringas,ir suko i sona ji. Viena ranka nei metro nejo pastumti... Zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 02 20, 20:29)
Mes turejom ne visai toki sketuka,bet taip sios firmos. Daugiau as jo nepirkciau schmoll.gif  Jau tragedija neispasakyta man jis buvo. Ne toks jau jis manevringas,ir suko i sona ji. Viena ranka nei metro nejo pastumti... Zodziu doh.gif

Uztai ir kaina jo tokia nedidele, kaip naujo...kazkaip neisivaizduoju koki cia isigyti sketuka, kad butu padorus ir uz nedidele kaina, jauciu teks ieskoti kokio padeveto net....
Atsakyti
Laba diena,mamytes..

Noriu Jusu patarimo ir nuomones apie sportinius vezimelius; Espiro Magic 4 ir Hauch Capri... gal galite parasyti visus pliusus ir minusus. Jau kokie du menesiai bandau issirinkti sportini vezimeli savo kruopytei. Bet nepavyksta. Pradzioje zavejo quinny zap xtra,apziurejau gyvai-nusivyliau ax.gif . Tesiau paieskas internetu ir uzkliuvo dar sie vezimeliai. Espiro Magic teko paciupineti gyvai,o kito ne..

Negi niekas ju neturejo,kad jokiu atsiliepimu.....? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti