Įkraunama...
Įkraunama...

Neperšlampamos paklodės į lovytę

Na, as mazajam kloju toki spec. siuta neperslampama paklotuka...virsus medvilne, apacia plevele. Tik aisku, nekloju po galvyte. Siaip tai nei prakaituoja, nei ciuzinio susisioja. smile.gif
Juk anksciau musu mamos mums irgi klodavo taip vadinamas "klijonkes" po uzpakaliukais ir ka, ir nieko, normalus, bei sveiki uzaugom, niekas niekur nenusuto ir pan.
Atsakyti
tikrai nerekomenduoju. nusipirkau, nes gavojau kokosinis ciuzinys, naturalus pluostas kad po to nepradetu puti, jei perslaptu..
zodziu, nors ir su pampersu avariju juk buna, bet ...vaikas ant sios paklodes prakaituoja, nes nekvepuioja oda..dregna nugara tapo, tai tuoj pat atsikratem sios paklodes..geriau jau kelis sluoksnius minkstos medziagos,jei bijot del ciuzinio, bet tik ne ta paklode
Atsakyti
net i galva nesove deti neperslampama pakloteli. Juk kol vaikas miega, jo kuno dalis lieciasi su pkloteliu ,tai ji tada nekvepuoja.
As visada tiesiu medvilnine paklode, jei ivyksta avarija pakeiciu. Tam reikalui turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai yra neperslampancios paklodeles praleidziancios ora, jos apsaugo puikiausiai ciuzinukus ir dar gi saugo nuo alergijos. naudojam abiems vaikams. teko paciai miegot- neprakaituoja... aisku kokybiskos neperslampancios paklodes yra brangesnes , reikia pirkti praleidziancias ora
Atsakyti
Nupirkau "plevele" ciuziniui, uzdejau- vaikas atsikeldavo slapias, nusprendziau nebenaudot, bet praverte i lova, kai atsisakinejom pampiu.
Anytos pasiprasiau (dar buvau nebandzius pleveles) apsaugos pagalvei, pasiuvo, viduj plevele o virsuj medziaga, imoviau pagalve, uztraukiau ir issipute kaip balionas lotuliukas.gif atitraukiau, isleidau ora, uztraukiau, vakuumine pagalve gavos lotuliukas.gif padejau, i spinta ta daikta , gal kada kam nors pravers tongue.gif
Atsakyti
pabandziau as ta plevele viena karta, vaikas nakti slapias atsibudo, suprakaitavo, tai nakti ir nuemiai is karto. Daugiau nenauduosiu smile.gif
Atsakyti
O kam ji reikalinga, juk ir taip su pampiu... o kaip nuimsiu - tada vat jau dėsiu, kad neįvyktų avarija... biggrin.gif
Atsakyti
vaikutis labai prakaituoja, todel mes atsisakeme neperslapancios paklodes.
Atsakyti
As dejau pirmajam ir jokiu prakaitavimu nebuvo smile.gif
Atsakyti
Itiesdavau neparslampama paklode tik tuomet kai vaikas plikinedavo. Dabar kai vaikas po visa lovyte malasi plikinejam kitur
Atsakyti
Kasnakt nededu. Bet tais atvejais, kai plikinejam arba nakvojam sveciuose, patiesiu.
Atsakyti
Aš irgi buvau nusipirkusi ir kurį laiką tiesiau. Bet pastebėjau, kad jokių ypatingų nelaimių, miegant su pampersu, neatsitinka, tai nuėmiau.
Mano patarimas būtų nedėti šios paklodės (nebent nedėsit pampersų).
Atsakyti