QUOTE(Dieter @ 2011 01 20, 12:59)
Gazella, .
O ką daryt tiems kurie va nenori vaikų, neplanuoja, saugosi, bet va paveda... Visokių situacijų būna.
Man pvz planuotas vaikas yra toks, kad su vyru/draugu kalbiesi, kad jau nori vaikų ir juos planuoji, sąmoningai nesisaugai, nes jų nori.
O neplanuotas, tai kai nesisaugai mastydamas kad nieko nebus, ar saugaisi bet visko pasitaiko, o tada ai, tai kas turėkim. Tikrai ne visos gimdančios yra pasirengusios ir subrendusios tam.
Aš neskatinu aborto. Aš esu už tai, kad būtų švietimas, supratimas, aiškinimas kas ir kaip. O ne iš kiemo sužinojimas ir svaičiojimas, kad nurijus spermą galima pastoti, arba kad mylintis pirmą kartą tikrai nepastosi.
pritariu Jums, o ypač paryškintom eilutėm. Tikrai nereikia sakyt, kad pastoja tik tos, kurios nesisaugo. tikrai ne.. juk nutinka visko, net ir saugantis
Taip, kad čia vos ne loterija
aš ir nesu nei prieš nei už abortus, nes manau kad tai priklauso nuo konkrečios situacijos ir nuo kiekvienos moters ir vyro
Papildyta:
QUOTE(evelyna @ 2011 01 20, 21:30)
Mane tai kartais nervina tokios filosofijos. Tu pastojai, kad suprastum, kad atrastum, kad ismoktum bla bla bla....