Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas ir jo įtaka sveikatai

QUOTE(flight @ 2011 01 20, 19:37)
Jei esi moteris - taip, viskas mokama. Jei esi vyras - net aborto atveju paprastai lieki niekuo dėtas, visas baltas ir pūkuotas. Chemijos gerti, beje, vyrai taip pat nemėgsta..

na kai sais laikais pinigai ir komfortas yra didziausia vertybe, tai moteris gali pasijust gamtos nsukriausta g.gif o tai jau yra chemija gerti vyrams? bigsmile.gif
Atsakyti
Apie planuotus vaikus galiu pasakyt tik tiek: MES PLANUOJAM, O DIEVAS JUOKIASI nestuke.gif
Jie pastojai neplanuotai, vadinasi pastojai, nes reikejo, gal but ne tau, o tavo auklejimui ar idealizaciju panaikinimui. Viskas sustyguota taip, kad labai mazai kas supranta, kodel kiekvienas ivykis yvyko ir jis turi prasme, net ir pats nereiksmingiausias.
Ir nereikia nieko gailetis.
Atsakyti
oh i kokias filosofijas nukrypot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2011 01 20, 19:35)
oh i kokias filosofijas nukrypot  bigsmile.gif

Mane tai kartais nervina tokios filosofijos. Tu pastojai, kad suprastum, kad atrastum, kad ismoktum bla bla bla....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelyna: 20 sausio 2011 - 20:30
QUOTE(Dieter @ 2011 01 20, 12:59)
Gazella, . O ką daryt tiems kurie va nenori vaikų, neplanuoja, saugosi, bet va paveda... Visokių situacijų būna.
Man pvz planuotas vaikas yra toks, kad su vyru/draugu kalbiesi, kad jau nori vaikų ir juos planuoji, sąmoningai nesisaugai, nes jų nori.
O neplanuotas, tai kai nesisaugai mastydamas kad nieko nebus, ar saugaisi bet visko pasitaiko, o tada ai, tai kas turėkim. Tikrai ne visos gimdančios yra pasirengusios ir subrendusios tam.
Aš neskatinu aborto. Aš esu už tai, kad būtų švietimas, supratimas, aiškinimas kas ir kaip. O ne iš kiemo sužinojimas ir svaičiojimas, kad nurijus spermą galima pastoti, arba kad mylintis pirmą kartą tikrai nepastosi.

pritariu Jums, o ypač paryškintom eilutėm. Tikrai nereikia sakyt, kad pastoja tik tos, kurios nesisaugo. tikrai ne.. juk nutinka visko, net ir saugantis doh.gif
Taip, kad čia vos ne loterija 4u.gif
aš ir nesu nei prieš nei už abortus, nes manau kad tai priklauso nuo konkrečios situacijos ir nuo kiekvienos moters ir vyro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evelyna @ 2011 01 20, 21:30)
Mane tai kartais nervina tokios filosofijos. Tu pastojai, kad suprastum, kad atrastum, kad ismoktum bla bla bla....

thumbup.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2011 01 20, 22:30)

Aš irgi jokiom karmom, likimais, lemtim ir t.t. netikiu. Pastojai dėl to, kad turėjai nesaugius lytinius santykius, neteisingai vartojai kontraceptines priemones arba jos nesuveikė. Galų gale, neįvertinai, kad lytiniai santykiai gali baigtis nėštumu. Taigi situacija yra tokia, kad esi neplanuotai pastojusi ir tai visiškai sujaukia tavo gyvenimą. O jau dabar, kokias išvadas pasidarysi, kokius sprendimus priimsi ir nulems tavo ateitį. Tu nesi pasyvus likimo priėmėjas "pastojau, nes reikėjo, kad atrasčiau kažką", o aktyvus savo likimo kūrėjas "suklydau, bet net ir šioje situacijoje gebu kurti savo ateitį".
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 01 20, 20:43)
Aš irgi jokiom karmom, likimais, lemtim ir t.t. netikiu. Pastojai dėl to, kad turėjai nesaugius lytinius santykius, neteisingai vartojai kontraceptines priemones arba jos nesuveikė. Galų gale, neįvertinai, kad lytiniai santykiai gali baigtis nėštumu. Taigi situacija yra tokia, kad esi neplanuotai pastojusi ir tai visiškai sujaukia tavo gyvenimą. O jau dabar, kokias išvadas pasidarysi, kokius sprendimus priimsi ir nulems tavo ateitį. Tu nesi pasyvus likimo priėmėjas "pastojau, nes reikėjo, kad atrasčiau kažką", o aktyvus savo likimo kūrėjas "suklydau, bet net ir šioje situacijoje gebu kurti savo ateitį".

Butent.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 01 19, 21:49)
drinks_cheers.gif
paskutinis sakinys ypač tinka "Neramei dūšelei"

Taip taip.
Atsakyti
nu kas cia tokio, cia tik snargliuka issiurbt bigsmile.gif cia is tos serijos,kad ir tokioj situacijoj moku tvarkyti savo gyvenima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 01 21, 01:07)
nu kas cia tokio, cia tik snargliuka issiurbt  bigsmile.gif  cia is tos serijos,kad ir tokioj situacijoj moku tvarkyti savo gyvenima  doh.gif

Vargu ar normali, ne alkoholikė ar visiška degradė, abortą priima tokiu požiūriu ("snargliuką išsiurbti"). Tik, situacijų yra labai įvairių, jų sprendimų - taip pat..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 01 21, 14:21)
Vargu ar normali, ne alkoholikė ar visiška degradė, abortą priima tokiu požiūriu ("snargliuką išsiurbti").  Tik, situacijų yra labai įvairių, jų sprendimų - taip pat..

tai va ,kad teko sutikt nemazai studenciu su tokiu poziuriu,is paziuros normalios..tiesiog viskas taip supaprastinta,kad ta gyvybe tampa tik snargliuku doh.gif vat taip susitvarko bedeles ir grista i "normalu" gyvenima..ir nereikia jokiu filosofiju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 01 21, 15:18)
tai va ,kad teko sutikt nemazai studenciu su tokiu poziuriu,is paziuros normalios.

Pažįstate tų, kurios išsako savo teorinį požiūrį į abortą, ar tų, kurios pasidarė ir visiems skalambija, kad "išsitraukė snargliuką"? (gerose kompanijose lankotės, vienok..)
Atsakyti