Ir mano metinuke priprato prie Hip arba vandenuko,bet galvoju,kad Hip jau reiketu atsisakyti.
Mano mazyle tai dar vis " Hipp " arbatele pasimegauja - labai patinka jai, nors nemanau, kad labai sveika yra, todel stengiuos tu granuliu deti maziau...Taip pat labai megsta " Hipp " sultis. Geria ir juoda silpna arbatele...
Siaip gydytoja sake, kad nereiketu vaikams siulyti vaistazoliu arbatu. Geriau pasiulyti atsigerti virinto vandenuko arba duoti silpnos juodos arbatos, o zalioji arbata nera vaikuciams labai gerai...
Siaip gydytoja sake, kad nereiketu vaikams siulyti vaistazoliu arbatu. Geriau pasiulyti atsigerti virinto vandenuko arba duoti silpnos juodos arbatos, o zalioji arbata nera vaikuciams labai gerai...

mano mazius geria ramuneliu,avieciu,vaisines arbatytes dar vandenuko virinto geria

Mano panike labai megsta vaikiska vaisine arbatyte, dar geria ciobreliu, melisu, ramuneliu, kmynu

maniškė mėgsta kur yra vaikiška pirkt sweriama...ten džiovinti obuoliukai,jogurto ir kt natural produktų
...o šiaip visokias geriam,bet žolelėm nepiknaudžiaujam

QUOTE(awiux @ 2008 02 04, 23:10)
maniškė mėgsta kur yra vaikiška pirkt sweriama...ten džiovinti obuoliukai,jogurto ir kt natural produktų
...o šiaip visokias geriam,bet žolelėm nepiknaudžiaujam 

Sveikos mamytes

dazniausiai vaisines
o zoleles geriam ,kai sergam

Kazkuri suabejojot, ar galima vaikuciams duot raudonosios arbatos. Tikrai galima, nes, priesingai nei zalioji ar juodoji, joje nera nei kofeini nei tanino. Si arbata turi netgi siek tiek raminanti poveiki, joje labai daug vitaminu bei mineralu. Be viso to, si arbatele dar ir labai skani, nereikia net saldint. Tiesa, dar yra ir medaus krumo arbata, sia taip pat galima duoti vaikams

Na as kartais padarau arbatytes is uogieniu ivairiu, arba is saldytu trintu uogu su cukrumi tai ypac skanu dukrytei atsigerti

Mes irgi geriam kompotus iš įvairių mano pačios šaldytų uogų, džiovintų vaisių. Žoleles geriam kai sergam. Pirktines (visas) arbatas riboju. Bet viską saldinu-kitaip negeria. Pripratę taip.