Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

Ir mano metinuke priprato prie Hip arba vandenuko,bet galvoju,kad Hip jau reiketu atsisakyti.
Atsakyti
[Mes dazniausiai geriame pacios dziovintas vaistazoles ir hipp sultis,mielai geria kmynu gerima tongue.gif Anksciau davinedavau granul.hipp arbat.,taciau kai pabuvojome alergologijos centre,gyd.patre ju atsisakyti.Patare gerti juoda silpna arbat.ir vaistazoliu arbat. unsure.gif unsure.gif B]
Atsakyti
Mano mazyle tai dar vis " Hipp " arbatele pasimegauja - labai patinka jai, nors nemanau, kad labai sveika yra, todel stengiuos tu granuliu deti maziau...Taip pat labai megsta " Hipp " sultis. Geria ir juoda silpna arbatele...
Siaip gydytoja sake, kad nereiketu vaikams siulyti vaistazoliu arbatu. Geriau pasiulyti atsigerti virinto vandenuko arba duoti silpnos juodos arbatos, o zalioji arbata nera vaikuciams labai gerai... smile.gif
Atsakyti
mano mazius geria ramuneliu,avieciu,vaisines arbatytes dar vandenuko virinto geria 4u.gif
Atsakyti
Mano panike labai megsta vaikiska vaisine arbatyte, dar geria ciobreliu, melisu, ramuneliu, kmynu smile.gif
Atsakyti
maniškė mėgsta kur yra vaikiška pirkt sweriama...ten džiovinti obuoliukai,jogurto ir kt natural produktų biggrin.gif ...o šiaip visokias geriam,bet žolelėm nepiknaudžiaujam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2008 02 04, 23:10)
maniškė mėgsta kur yra vaikiška pirkt sweriama...ten džiovinti obuoliukai,jogurto ir kt natural produktų  biggrin.gif ...o šiaip visokias geriam,bet žolelėm nepiknaudžiaujam  smile.gif

Sveikos mamytes 4u.gif Mes geriam virinta vandenuka,vaistineje pirktas vaikams arbatas- pakeliuose,metu,kmynu arbatele,kartais vaisine darau(vaisiu kompota viriau)Geriame dazniausiai nesaldintas,o kai serga idedu truputi medaus,zinau,kad gali alergizuoti,tai jo dedu nedaug(mums nuo jo nieko nera)sultytes bandziau ir pati spausti ir pirktiniu duoti neikisau,o apie limonadus net nekalbu-ju net neduodu ragauti.Mano nuomone,kad tos pirktines arbatos yra per saldzios ir vaikai pripranta prie ju.Po to tik bedu turesime su dantukais.
Atsakyti
dazniausiai vaisines thumbup.gif o zoleles geriam ,kai sergam bigsmile.gif
Atsakyti
duodavau Hipp, bet kazkodel manau kad nuo ju ja ir beria. dabar jau kelias dienas nebeduodu, tai ziuresiu unsure.gif
Atsakyti
Kazkuri suabejojot, ar galima vaikuciams duot raudonosios arbatos. Tikrai galima, nes, priesingai nei zalioji ar juodoji, joje nera nei kofeini nei tanino. Si arbata turi netgi siek tiek raminanti poveiki, joje labai daug vitaminu bei mineralu. Be viso to, si arbatele dar ir labai skani, nereikia net saldint. Tiesa, dar yra ir medaus krumo arbata, sia taip pat galima duoti vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as kartais padarau arbatytes is uogieniu ivairiu, arba is saldytu trintu uogu su cukrumi tai ypac skanu dukrytei atsigerti thumbup.gif heart.gif
Atsakyti
Mes irgi geriam kompotus iš įvairių mano pačios šaldytų uogų, džiovintų vaisių. Žoleles geriam kai sergam. Pirktines (visas) arbatas riboju. Bet viską saldinu-kitaip negeria. Pripratę taip. smile.gif
Atsakyti