Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

Ilgą laiko tarpą mažoji gėrė tik MP ir vandenuką . Tik prieš kokius porą mėnesiukų pradėjo gerti arbatėles. Atskirai (tik vaikui) nedarau,nes ,jei pas mamą bus kitos spalvos,negers. Geriam abi vienodas biggrin.gif Suprantama,rūšis kaitalioju.
Atsakyti
Pagrinde geriam sultis, bet iš mano puodelio mėgsta pagurkšnoti ramunėlių, čiobrelių, silpnos žalios arbatos.
Atsakyti
pastaruoju metu perku liptono vaisine arba liptono avietine.O siaip geria visas-ramuneliu,ciobreliu,metu,melisu,kmynu,zemuogiu,liepziedziu....Daznai verdu kompotus,geria ir kakava su pienu ir sultis ir paprasta piena ir vandeni,labai megsta mineralini.Zodziu geria viska ka duodu. smile.gif
Atsakyti
Isbandziau daug visokiu arbatu, bet geria tik juoda arbata, jokios kitos, net nezinau kodel, atrodo vaisine turetu but skanesne, bet jam ne g.gif
Atsakyti
labiausia tai megsta sultis,o arbata tai tik kartais;geriam pankolio,kmynu,ramuneliu,ciobreliu.Stengiusi duoti naturalias,bet kartais paivairinant geriam ir tirpias. ax.gif
Atsakyti
Ir mano mažylis mėgėjas daug gerti, tai tinka visokios žolelių arbatos, kartais ir iš pakelio duodu.Perku ir žolelių arbatas supakuotas, pvz "Presto", tik žinoma jas darau silpnesnes.
Atsakyti
QUOTE(sytes @ 2008 04 09, 13:44)
pries kazkiek laiko meginau duoti namie virto kompoto, bet negere, o siandien isviriau saldytu spanguoliu kompoto, iberiau truputi fruktozes, kad nebutu rugstu - ir nieko, gere mazasis pasigardziuodamas.

aš irgi verdu spanguolių kompotuką drinks_cheers.gif , dar įmetu kelias šaldytas žemuoges dėl aromato, pasaldinu gliukoze arba trupučiu medaus - geria labai skaniai smile.gif Reiks kurią dieną pabandyt skystesnio kisieliuko išvirti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 08 birželio 2008 - 12:48
mielai geria mėtų arbatėlę, bet dažnai ruošiu mišinį iš įvairių arbatžolių, žalios arbatos
Atsakyti
Mes vis dar geriam HIPP ir MILUPOS arbatytes, taip pat i silta vandenuka dedam uogytes 4u.gif
Atsakyti
Mano mažoji arbatų mėgėja biggrin.gif Geria visokias,tik ne tirpias. Labai mėgsta ETNO nykštukų arbatėlę ir NATĖJA - Piemenaitė. Jos natūralios žolelių arbatos,manau,kad daug geriau,nei tirpios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaG @ 2008 06 13, 19:52)
Mano mažoji arbatų mėgėja  biggrin.gif  Geria visokias,tik ne tirpias. Labai mėgsta  ETNO nykštukų arbatėlę ir NATĖJA - Piemenaitė. Jos natūralios žolelių arbatos,manau,kad daug geriau,nei tirpios.  g.gif

maniske irgi ETNO Nykstuku arbatele labai megsta, ir pasako, kad Nykstukas = Nistis lotuliukas.gif
tirpiu niekad ir negerem, kazkada paskaiciau sudeti, pamaniau, kad pati negerciau, tai ko dar vaika girdyti, zodziu nepasirode labai sveika
Atsakyti
Iki kokių pusantrų ir daugiau pirkdavau tirpias Hippo rbatėles man jos begalo patiko, bet po to pradėjom gerti visokias arbatėles ir juodą mėgstą su cukrumi ir citrina rolleyes.gif Kažkotais nepamėgo kakavos unsure.gif ir tą skaniają nestle pirkusi schmoll.gif
Bet dabar geria rinktinių žolelių arbatą "pumpurėliams" ir begalo noriu tikėti, kad ji mum sugražino apetitą rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti