Mes geriam i silta vandenuka isipyle svarainiu sirupo - sveika, skanu, ekologiska. Dar kartais issispaudziam apelsinu sulciu. Galima arbatele is uogienes padaryti, arba paprasciausiai duoti atsigerti vandenuko...
I augalines arbatas ziuriu labai atsargiai - visos zoles turi koki nors poveiki - pavyzdziui saltmeciu (metu, melisos) arbata ne tik ramina, bet ir skatina skrandzio rugsties issiskyrima, gali pradeti grauzti remuo... ciobreliai - geras vaistas nuo kosulio, liepziedziai ir avietes - nuo persalimo, pakilus temperaturai ir t.t. Nedidelis kiekis retkarciais isgertos silpnutes tokios arbateles vaikui tikrai nepakenks, bet mano galva geriausiai vaikui (jei tik yra tokia galimybe) arbateles is nuosavu vaisiu ar uogu, ju uogieniu ar syrupu...
I augalines arbatas ziuriu labai atsargiai - visos zoles turi koki nors poveiki - pavyzdziui saltmeciu (metu, melisos) arbata ne tik ramina, bet ir skatina skrandzio rugsties issiskyrima, gali pradeti grauzti remuo... ciobreliai - geras vaistas nuo kosulio, liepziedziai ir avietes - nuo persalimo, pakilus temperaturai ir t.t. Nedidelis kiekis retkarciais isgertos silpnutes tokios arbateles vaikui tikrai nepakenks, bet mano galva geriausiai vaikui (jei tik yra tokia galimybe) arbateles is nuosavu vaisiu ar uogu, ju uogieniu ar syrupu...
mes geriam TECA VISŲ VAIKŲ ARBATA pavadinimas, ji iš naturalių žolelių
perkam ją norfoj, beje labai gaivi, yra erškėtuogių sudėtyje

perkam ją norfoj, beje labai gaivi, yra erškėtuogių sudėtyje

sveikutes,
mano irgi arbateliu panele nenori, bet pradejo po truputi gerti virinto vandenuko su fruktoze ar be jos
Neduodu nei hipo nei jokiu kitokiu, esu nupirkus bet visiskai negere, tik stume liezuveliu
mano irgi arbateliu panele nenori, bet pradejo po truputi gerti virinto vandenuko su fruktoze ar be jos

o mano sunus deja "chemijos" gerbejas...
jokio vandens, jokiu sulciu... ir jokiu mamos virtu kompotuku. Pripazista vienintele-HIPP su melisomis ir obuoliais.

jokio vandens, jokiu sulciu... ir jokiu mamos virtu kompotuku. Pripazista vienintele-HIPP su melisomis ir obuoliais.
O as savo mazylei dazniausiai duodu paprasto virinto vandenuko su cukrum ir citrina arba perku Gurman's sveriama arbata Vaikams
Irgi neblogai geria.
Pasiskaiciusi jusu patarimus nusprendziau pabandyti dar Etno Nykstuku arbatele nusipirkti

Pasiskaiciusi jusu patarimus nusprendziau pabandyti dar Etno Nykstuku arbatele nusipirkti
Esam gere granuliuotas , bet man jos nepatiko, tik kad greit paruosiamos
, bet siaip geria plikomas vaisines, kartais vaistazoliu, vasara svieziu trintu uogu, ziema uogieniu arbatas, kompotus ir t.t., tik gaila, kad paprasto vandenelio nemegsta, grynai kaip ir as...

mes ramuneliu arbata gerem

geriam ramuneliu, dar geriam arbatas is serijos etna ,patinka nykstuko arbata ir vaisines

mes geriam ramuneliu, kmynu ,
metu silpna arbatele

dabar megsta metu arbata ir pamego vandeni su laseliu citrinos ,ispaudziu ir kartais cukriuko idedu