Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

aš užplikau darže nuskintos melisos lapuką, labai skaniai geria, kartais ramunėlių arbatos padarau
Atsakyti
Mes geriam i silta vandenuka isipyle svarainiu sirupo - sveika, skanu, ekologiska. Dar kartais issispaudziam apelsinu sulciu. Galima arbatele is uogienes padaryti, arba paprasciausiai duoti atsigerti vandenuko...
I augalines arbatas ziuriu labai atsargiai - visos zoles turi koki nors poveiki - pavyzdziui saltmeciu (metu, melisos) arbata ne tik ramina, bet ir skatina skrandzio rugsties issiskyrima, gali pradeti grauzti remuo... ciobreliai - geras vaistas nuo kosulio, liepziedziai ir avietes - nuo persalimo, pakilus temperaturai ir t.t. Nedidelis kiekis retkarciais isgertos silpnutes tokios arbateles vaikui tikrai nepakenks, bet mano galva geriausiai vaikui (jei tik yra tokia galimybe) arbateles is nuosavu vaisiu ar uogu, ju uogieniu ar syrupu...
Atsakyti
mes geriam TECA VISŲ VAIKŲ ARBATA pavadinimas, ji iš naturalių žolelių mirksiukas.gif
perkam ją norfoj, beje labai gaivi, yra erškėtuogių sudėtyje bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,
mano irgi arbateliu panele nenori, bet pradejo po truputi gerti virinto vandenuko su fruktoze ar be jos bigsmile.gif Neduodu nei hipo nei jokiu kitokiu, esu nupirkus bet visiskai negere, tik stume liezuveliu mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano sunus deja "chemijos" gerbejas... sad.gif
jokio vandens, jokiu sulciu... ir jokiu mamos virtu kompotuku. Pripazista vienintele-HIPP su melisomis ir obuoliais.
Atsakyti
O as savo mazylei dazniausiai duodu paprasto virinto vandenuko su cukrum ir citrina arba perku Gurman's sveriama arbata Vaikams 4u.gif Irgi neblogai geria.
Pasiskaiciusi jusu patarimus nusprendziau pabandyti dar Etno Nykstuku arbatele nusipirkti
Atsakyti
Neskanios tos vaikiskos arbatos, tik pinigu plovimas su tokiom chemijom. Prisirinkit arbatzoliu ir plikykit. Ligos atveju manau tinkamiausios vaistinej parduodamos,nes ne visu rasi prisirinkt. Mes metu ir ramuniu geriam.
Atsakyti
Esam gere granuliuotas , bet man jos nepatiko, tik kad greit paruosiamos schmoll.gif , bet siaip geria plikomas vaisines, kartais vaistazoliu, vasara svieziu trintu uogu, ziema uogieniu arbatas, kompotus ir t.t., tik gaila, kad paprasto vandenelio nemegsta, grynai kaip ir as... blush2.gif
Atsakyti
mes ramuneliu arbata gerem biggrin.gif
Atsakyti
geriam ramuneliu, dar geriam arbatas is serijos etna ,patinka nykstuko arbata ir vaisines smile.gif
Atsakyti
mes geriam ramuneliu, kmynu , thumbup.gif metu silpna arbatele
Atsakyti
dabar megsta metu arbata ir pamego vandeni su laseliu citrinos ,ispaudziu ir kartais cukriuko idedu thumbup.gif
Atsakyti