Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

QUOTE(JolitaS. @ 2009 10 22, 12:45)
na kad tonizuoja zinau bet kai pas mus buvo iskiles klausimas del arbatos klausem gydytoju nes sunelis alergiskas ir gerdavo tik vandenuka silta. mum patare duot juoda arbata aisku silpna netokia kaip sau.mum tada buvo metai su trupuciu.

Mums ligoninej duodavo juoda arbata... kai maziui buvo zarnyno uzdegimas verysad.gif
Atsakyti
mano vyras labai megsta zalia, o kai jis geria ir mazoji prisistato.geria su citrina ir medum.tiesa, nedaug ten iseina, bet nieko bloga nepastebejau.
Atsakyti
na, as megstu visokias zoleles. Vasara dziovinausi zemuogiu su stiebais, girdejau labai sveika. Geria su malonumu. o juodos ir zalios arbata, kaskaip nedristu duoti. Su uogienem man atrodo sveikiau. Vis gal koks vitaminas likes. rolleyes.gif
Atsakyti
as pati nemegeja arbatu, tai mazylis mano vandenuka, sultytes skiestas geria. dabar bandziau duoti, tai kazkaip nelabai jam patiko.
pradejo i darzeli vaikscioti, tai mana jau pradesime ir namuose gerti thumbup.gif o zalia, juoda - cia jau jokio skirtumo, svarbiausia kad nebutu stipri rolleyes.gif
Atsakyti
Paprastu arbatu kaip juoda, zalia neduodam mazylei.Jei pirktine, tai vaikiska"piemenaite"yra tokia ir kitu visokiu.Duodam zolelines arbatas, bet stengiames vaistiniu zoleliu neduoti, kaip pvz.liepu ziedai, avieciu lapai su stiebeliais, ciobreliai ir t.t.Koki gurksni gauna, kai pvz.sau pasidarau ar vyrui.Daromes melyniu lapu (su stiebeliais ir uogytem sudziovintas), zemuogiu lapu, juoduju serbentu lapeliu.Galima is ju misinuka daryti, labai skanu.Tiesa, galima imaisyti dziovintu dilgeliu lapu saukstuka, daug vitaminu turi, puikiai imuniteta stiprina.Jei nerenkat, galima vaistinese nusipirkti, kur zoleliniu ruosiniu turi.Nors dabar daugumoj ju yra. ax.gif
Atsakyti
geria visokias,bet dazniausiai lietuvisku zoleliu biggrin.gif
Atsakyti
Mes gerdavom HIPP,Mazylis arbateles..nesenai pradejau pirkti naturalia zoleliu su vaisiais arbatele PIEMENAITE lotuliukas.gif skani,o svarbiausia vaikuciui patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes geriam vaisines arbatas (iš pakelių, na ne tas su granulėm), bet retai. NYKŠTUKŲ arbatos kartais padarau. Bet šiaip neduodu žolelių dažnai ir be reikalo. Kartais melisos, kai neramus būna, pankolio, kai pilvą pučia ir pan. Kai serga - čiobrelių, liepų žiedų, aviečių geriam wink.gif o šiaip virintą vandenuką pagrinde, taip pat kompotus verdu iš obuolių su slovom/serbentais/žemuogėm/braškėm/avietėm/razinom ir pan wink.gif o uogyčių prisišaldžius turiu daaaaaaaaaaaaug, visai žiemai užteks irnesakyk.gif
Atsakyti
Dažniausios arbatėlės su mano pačiso gamintom serbentų, vyšnių ar kitų uogų sultim, geriam ETNO Nykštykų arbatą ir vis dar retkarčiais mėgstam Hipp arbatėlę blush2.gif
Aš geriu vaisines (ne juodą, žalią)be cukraus arbatas, tai jei nori, gauna gurkšnelį iš manęs ax.gif
Atsakyti
mes zoles geriam ir Piemenaite... smile.gif
Atsakyti
iš pradžių duodavau vaisines vaikiškas arbatėles. Dabar skanaujam juoduojų serbentų sulčių arbatuke. Pačių augintų uogų sultys, tad sveika ir skanu.
Atsakyti
Mes esam 1,3m. ir dar geriam tik Hipp arbatėles, kitokių neragavom 4u.gif
Atsakyti