Privirem su mama vaikams sirupo naminio (avieciu, juoduju ir raudonuju serbentu, braskiu) tai tik uzpilu siltu vandenuku ir gaunasi pati geriausia ir sveikiausia arbatyte

QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 09:49)
Privirem su mama vaikams sirupo naminio (avieciu, juoduju ir raudonuju serbentu, braskiu) tai tik uzpilu siltu vandenuku ir gaunasi pati geriausia ir sveikiausia arbatyte 

O kaip ta sirupa isvirti

Mano apskritai geria tik vandenuka ir arbatele melisos is darzo, daugiau nieko neisiulysi.
As radau pirkti ekologisko sirupo, sudetyje yra cukrus, ir uogu sultys, bei vitaminas C, tai is ju ir gaminam. Taip pat is uogieniu. Vasara kai buna vaisiu ir uogu daug kompotuko geriam. Taip pat pries miega isgeria ramuneliu, melisu ir vaisines arbatas (aisku ne tas is pokeliu).
Papildyta:
aha ir man idomu kaip ji isvirti?
Papildyta:
QUOTE(saulegraz@ @ 2010 10 07, 14:48)
O kaip ta sirupa isvirti
?
Mano apskritai geria tik vandenuka ir arbatele melisos is darzo, daugiau nieko neisiulysi.

aha ir man idomu kaip ji isvirti?

dazniausiai geira vandenuka... bet labai megsta etno mazyliu arbata nykstukas
melisu is darzo duodam.. avieciu sirupo turim..viska geria siaip..obuoliu sulciu naminiu duodam.. tik morku neduodu...

Nieko negeria išskyrus vandenį ir ramunelių arbatą.Sulčių negeria na nebent apgaunu su šaukšteliu pasiūlau tai truputį paragauja.
kai siaučia ligos geriam čiobrelių arba levandų arbatą su trupučiu medaus
Kadangi dar intensyviai mažasis geria MP, tai arbatų šiaip ragauja retai

Arbatos,tai ciobreliai,ramuneles ir visos is vaistiniu vaikiskos is zoleliu misiniu

ivairias zoleliu duodu,bet dazniausiai su uogiene darau arbateles

As perku Jadvygos Balvociutes arbatas. Labai faina yra vaikams. pacituosiu is jos tinklapio: Jadvyga Balvočiūtė vaikams sukūrė švelnią žolelių arbatą Pumpurėliams, kuri ruošiama pagal vaiko skonį ir ją galima duoti kasdien. Joje yra žolelių, kurios naudingos augančiam organizmui. Mėgstantiems rūgštesnius gėrimus patiks gaivinanti Laukinių vaisių arbata su erškėtuogėmis, miškiniais obuoliukais, šermukšniais, raugerškiu ir kitais vaisiais, kuriuose būna įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų.
sirupa virkite vasara. daug uogu,daug cukraus ir vandens. kai pavirs kazkiek, opa i stiklainiukus ir skieskit kaip norite.nors kazin ar cukrus lb jau sveika... as prisiviriau is paskutiniu uogu ka dar sode radau,tai gavos ir juoduj serbentu, agrastu, vysniu kartu. kita kart dar obuoliuku ipjausciau
geriam vandenuka