[quote=SandraB,2010 04 26, 09:56]
vilkra, ar galetum parasyti mergytes svori ir kokia doze Jums skyre? aciu
dziugu uz Jus
mano panelytė sveria apie 28 kg gauna per parą 1 tabletę depacino 500 mg.
Tai vat, grįžom iš KMUK. Mano rožinė svajonė žlugo... Bet ir juodžiausias variantas nepasitvirtino. Taigi, dar metams liekam prie tos pačios dozės. Nnėra smegenėles ramios nors tu ką. Sakė, jei būtų pirmoji encifolograma- vaistų neskirtų- ryškių nukrypimų nėra, bet nutraukti medikamentinio gydymo dar nesiryžtama. O šiaip nesupratau, kodėl mus "prižiūrėjo" kita gydytoja -ne Volkova. paguldė į vaikų skyrių , ne į "kūdikių", gal sakau- todel priskyrė kitą. Šiaip viskas liuks, manoji siautėjo kaip reikiant, reikėjo raminti ir ją ir jos kompaniją. gerai, kad pasiėnmiau karoliukų tai panelės ir vėrė, ir barstė ir rinko ir vėl vėrė. Turbūt vienintelis skyrius visame Kaune kuriam tiktų šūkis "laisvė bezdžionėms". Kartais gailėjausi, kad atsiguliau su mergiote kartu, aš mirštu iš nuobodulio, su mamomis pasikalbėti ilgiau negaliu- tuoj palatoj toks alasas, kad visas skyrius aidi, o palatoj reikia kažkuo vaikes užimti- dirbti neetatine aukle. vaikų žaidimų kambarys liuks įkurtas, bet ne tokiems siautekliams kaip manoji