Įkraunama...
Įkraunama...

░░░ Epilepsiukai ░░░

QUOTE(geleta @ 2010 04 30, 14:59)
sveikos, mano pricesė vakar nuo ryto lauke dūko, pareidavo tik pavalgyti, grįžta aštuntą vakaro sako man bloga, tai nusiprausė rankeles, atsigulė į lovą ir po kokių gerų penkių minučių priepuoliukas prasidėjo, kaip gerai, kad pajuto ir namo spėjo grįžti, gal pervargo wub.gif

geleta, o vaistukai jums nepadeda, kad tie priepuoliukai užeina...?
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2010 04 30, 14:59)
sveikos, mano pricesė vakar nuo ryto lauke dūko, pareidavo tik pavalgyti, grįžta aštuntą vakaro sako man bloga, tai nusiprausė rankeles, atsigulė į lovą ir po kokių gerų penkių minučių priepuoliukas prasidėjo, kaip gerai, kad pajuto ir namo spėjo grįžti, gal pervargo wub.gif

Gerai, kad namučio parėjo. O kokia jums epilepsija? Ar vaistukai nepadeda?

Maniškė vakar irgi dūko lauke, bet ji tokia nepaklusni, tai vargas man su ja, jai tik bėgt, lėkt, aktyvumas baisinis doh.gif
Atsakyti
[quote=SandraB,2010 04 26, 09:56]
vilkra, ar galetum parasyti mergytes svori ir kokia doze Jums skyre? aciu 4u.gif
dziugu uz Jus 4u.gif

mano panelytė sveria apie 28 kg gauna per parą 1 tabletę depacino 500 mg.

Tai vat, grįžom iš KMUK. Mano rožinė svajonė žlugo... Bet ir juodžiausias variantas nepasitvirtino. Taigi, dar metams liekam prie tos pačios dozės. Nnėra smegenėles ramios nors tu ką. Sakė, jei būtų pirmoji encifolograma- vaistų neskirtų- ryškių nukrypimų nėra, bet nutraukti medikamentinio gydymo dar nesiryžtama. O šiaip nesupratau, kodėl mus "prižiūrėjo" kita gydytoja -ne Volkova. paguldė į vaikų skyrių , ne į "kūdikių", gal sakau- todel priskyrė kitą. Šiaip viskas liuks, manoji siautėjo kaip reikiant, reikėjo raminti ir ją ir jos kompaniją. gerai, kad pasiėnmiau karoliukų tai panelės ir vėrė, ir barstė ir rinko ir vėl vėrė. Turbūt vienintelis skyrius visame Kaune kuriam tiktų šūkis "laisvė bezdžionėms". Kartais gailėjausi, kad atsiguliau su mergiote kartu, aš mirštu iš nuobodulio, su mamomis pasikalbėti ilgiau negaliu- tuoj palatoj toks alasas, kad visas skyrius aidi, o palatoj reikia kažkuo vaikes užimti- dirbti neetatine aukle. vaikų žaidimų kambarys liuks įkurtas, bet ne tokiems siautekliams kaip manoji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 01 gegužės 2010 - 09:48
sveikos,
gal kam bus idomu paskaityt mirksiukas.gif CIA.
Atsakyti
QUOTE(neringa.r. @ 2010 04 30, 21:56)
geleta, o vaistukai jums nepadeda, kad tie priepuoliukai užeina...?

padeda, nes prieš kelis metus ir net prieš gerus metus būdavo po 27-20 priepuoliu per men., o dabar 3-6 per mėnesį, tai skaitau padeda
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2010 05 01, 11:22)
sveikos,
gal kam bus idomu paskaityt  mirksiukas.gif CIA.

kaip gražu Juljeta, net apsiverkiau beskaitydama wub.gif wub.gif wub.gif ,kaip tavo visi trys žvirbliukai laikosi
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 05 01, 11:22)
sveikos,

labai gražiai parašei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2010 05 01, 09:34)
Tai vat, grįžom iš KMUK. Mano rožinė svajonė žlugo... Bet ir juodžiausias variantas nepasitvirtino. Taigi, dar metams liekam prie tos pačios dozės. Nnėra smegenėles ramios nors tu ką. Sakė, jei būtų pirmoji encifolograma- vaistų neskirtų- ryškių nukrypimų nėra, bet nutraukti medikamentinio gydymo dar nesiryžtama. O šiaip nesupratau, kodėl mus "prižiūrėjo" kita gydytoja -ne Volkova. paguldė į vaikų skyrių , ne į "kūdikių", gal sakau- todel priskyrė kitą. Šiaip viskas liuks, manoji siautėjo kaip reikiant, reikėjo raminti ir ją ir jos kompaniją. gerai, kad pasiėnmiau karoliukų tai panelės ir vėrė, ir barstė ir rinko ir vėl vėrė. Turbūt vienintelis skyrius visame Kaune kuriam tiktų šūkis "laisvė bezdžionėms". Kartais gailėjausi, kad atsiguliau su mergiote kartu, aš mirštu iš nuobodulio, su mamomis pasikalbėti ilgiau negaliu- tuoj palatoj toks alasas, kad visas skyrius aidi, o palatoj reikia kažkuo vaikes užimti- dirbti neetatine aukle. vaikų žaidimų kambarys liuks įkurtas, bet ne tokiems siautekliams kaip manoji

nenusiminkite 4u.gif svajones kada nors issipildo .... linkiu dar truputi kantrybes wub.gif

QUOTE(JulieTa @ 2010 05 01, 10:22)
sveikos,

na viskas, apsizliumbiau, dabar galiu eiti i lova .... smile.gif
stiprybes ir santarves Jusu seimai wub.gif
Atsakyti
sveikinu visas MAMAS su musu diena bigsmile.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 05 02, 09:04)
sveikinu visas MAMAS su musu diena  bigsmile.gif  wub.gif
user posted image

ir aš prisidedu prie sveikinimų wub.gif
Atsakyti
labas, mamos, su mūsų diena visas 4u.gif

o aš šiandien su labai blogom žiniom verysad.gif man ši šventė visiškai sugadinta verysad.gif
Tik jūs mane galit suprasti...
šiandien ryte 5,30h pašokau iš lovos, nes išgirdau, kad Amelija žiaugčioja, pagalvojau kad vemia ir išsigandau, kad neužspringtų. Kai atėjau ji garsiai suriko ir prasidėjo traukuliai, po to užmigo, po kiek laiko vėl priepuolis, tad įdėjau relanium klizmutę, tada ir vėl pasikartojo priepuolis, akimirką net buvo nustojus kvėpuoti verysad.gif Atvažiavo reanimobilis, nuvežė į KMUK reanimaciją. Ten vėl traukuliai... Ją intubavo, padarė kompą. Dieną norėjo jau ištraukti vamzdelius ir ją žadinti, bet aparatas pradėjo rodyti, kad ji pati nekvėpuoja. Kaip daktarė aiškino, kad tiek prileido fenobarbitalio nuo tarukulių, kad prislopino kvėpavimą. Dabar laukiam ryto, vizitacijos ir naujų žinių. Man liepė važiuoti namo pailsėti, nes šiandien vistiek nieks nepasikeis...
Atsakyti
Laikykis, Buriuke. Stiprybes tau ir mažutei...
Atsakyti
Buriuke, stiprybes ir pagerejimo tavo mazylei.
Atsakyti