Įkraunama...
Įkraunama...

░░░ Epilepsiukai ░░░

Dėkui, stengiamės būti stiprūs
Atsakyti
Buriuke laikykitės, tikrai bloga dienelė, stipribės daug, daug Jums...
Atsakyti
Buriuke, stiprybes ir geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Jau lekiam į ligoninę, kad vizitacijos nepražiopsočiau
Atsakyti
Buriuke, laikykites... nelinkma jusi siemet mamos diena, ech...
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 05 02, 20:49)
labas, mamos, su mūsų diena visas  4u.gif

o aš šiandien su labai blogom žiniom  verysad.gif man ši šventė visiškai sugadinta  verysad.gif
Tik jūs mane galit suprasti...
šiandien ryte 5,30h pašokau iš lovos, nes išgirdau, kad Amelija žiaugčioja, pagalvojau kad vemia ir išsigandau, kad neužspringtų. Kai atėjau ji garsiai suriko ir prasidėjo traukuliai, po to užmigo, po kiek laiko vėl priepuolis, tad įdėjau relanium klizmutę, tada ir vėl pasikartojo priepuolis, akimirką net buvo nustojus kvėpuoti  verysad.gif Atvažiavo reanimobilis, nuvežė į KMUK reanimaciją. Ten vėl traukuliai... Ją intubavo, padarė kompą. Dieną norėjo jau ištraukti vamzdelius ir ją žadinti, bet aparatas pradėjo rodyti, kad ji pati nekvėpuoja. Kaip daktarė aiškino, kad tiek prileido fenobarbitalio nuo tarukulių, kad prislopino kvėpavimą. Dabar laukiam ryto, vizitacijos ir naujų žinių. Man liepė važiuoti namo pailsėti, nes šiandien vistiek nieks nepasikeis...

Laikykitės. Po blogo visada ateina kažkas Gero. To ir linkiu console.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 05 02, 19:49)

o aš šiandien su labai blogom žiniom  verysad.gif man ši šventė visiškai sugadinta  verysad.gif
šiandien ryte 5,30h pašokau iš lovos, nes išgirdau, kad Amelija žiaugčioja, pagalvojau kad vemia ir išsigandau, kad neužspringtų. Kai atėjau ji garsiai suriko ir prasidėjo traukuliai, po to užmigo, po kiek laiko vėl priepuolis, tad įdėjau relanium klizmutę, tada ir vėl pasikartojo priepuolis, akimirką net buvo nustojus kvėpuoti  verysad.gif Atvažiavo reanimobilis, nuvežė į KMUK reanimaciją. Ten vėl traukuliai... Ją intubavo, padarė kompą. Dieną norėjo jau ištraukti vamzdelius ir ją žadinti, bet aparatas pradėjo rodyti, kad ji pati nekvėpuoja. Kaip daktarė aiškino, kad tiek prileido fenobarbitalio nuo tarukulių, kad prislopino kvėpavimą. Dabar laukiam ryto, vizitacijos ir naujų žinių. Man liepė važiuoti namo pailsėti, nes šiandien vistiek nieks nepasikeis...

console.gif ir aš prisidedu prie laukimo tik geru žinių. Stiprybės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imdeco: 03 gegužės 2010 - 08:04
QUOTE(Buriuke @ 2010 05 02, 18:49)

ojei.....Buriuke...........kaip uzjauciu......... verysad.gif laikykis mamyt console.gif
zinau, kaip sunku vaziuoti namo, kai vaikas reanimacijoj.......parasyk kaip siandiena mazoji jauciasi

JulieTa, super straipsniukai, labai subtiliai ir jautriai atskleisti visi išgyvenimai smile.gif

Geleta, kaip tavo mazoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 03 gegužės 2010 - 08:20
[color=blue]labas, mamos, su mūsų diena visas  4u.gif

Laikykis 4u.gif Didelės didelės stiprybės jums 4u.gif Nors nežinau jūsų visos istorijos ir ligos eigos, bet tikiu, kad viskas bus gerai ir tik gerai 4u.gif
Atsakyti

o siaubas Buriuke, laikykitės unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2010 05 03, 09:19)
ojei.....Buriuke...........kaip uzjauciu......... verysad.gif  laikykis mamyt  console.gif
zinau, kaip sunku vaziuoti namo, kai vaikas reanimacijoj.......parasyk kaip siandiena mazoji jauciasi

JulieTa, super straipsniukai, labai subtiliai ir jautriai atskleisti visi išgyvenimai  smile.gif

Geleta, kaip tavo mazoji?

ačiū, gerai mažoji, jau banditauja smile.gif ,laksto vaikštynėj, tik stalčius darinėja, batus iš batų dėžės lupa, gabytę už kasų jautampo, bet dar vis prie papo mano, aj sakiau maitinsiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2010 05 03, 10:58)
ačiū, gerai mažoji, jau banditauja smile.gif ,laksto vaikštynėj, tik stalčius darinėja, batus iš batų dėžės lupa, gabytę už kasų jautampo, bet dar vis prie papo mano, aj sakiau maitinsiu dar smile.gif

Ech, tie maži vaikai wub.gif Jie tokie mieli, tokie faini, vyresniuosius paskriaudžia. Didieji irgi fainuoliai, bet jau jie kitaip džiugina ax.gif Aš maitinau abu vos ne iki 1,5m. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 05 03, 11:05)
Ech, tie maži vaikai  wub.gif  Jie tokie mieli, tokie faini, vyresniuosius paskriaudžia. Didieji irgi fainuoliai, bet jau jie kitaip džiugina  ax.gif  Aš maitinau abu vos ne iki 1,5m.  doh.gif

nu va kaip sveika vaikučiams, jai pienuko turėsiu ir aš ilgai maitinsiu biggrin.gif
Buriukė rašė,sakė jau po truputį deguonį mažina, Amelytė pradeda po truputį pati kvėpuoti, ir rankytę vieną jau pajudino wub.gif
Atsakyti