Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pigiau - mergytė ar berniukas?

QUOTE(Ingutevi @ 2014 04 28, 14:40)
Bet juk auklėjimas liečia abi lytis  g.gif kaip berniukas gali reikalauti, taip mergaitė g.gif
Todėl vienų tėvų ABU vaikai reikalaus labaiiiiiiiiiiiiii brangių dalykų, o kitų ir mergaitė ir berniukas bus kukliau apiperkami g.gif

tai va kad, toje pacioje seimoje vaikai skirtingi buna, todel ir klausimas ar auklejimas ar charakteris
Atsakyti
Kadangi turiu ir mergaite ir berniuka, tai rubai mergaitei brangiau atsieina. Todel kad ju daugiau reikia. Daugiau batu, nes turi derinti vienus prie sukneliu ir sijonu, kitus prie kelniu. Ir pedkelniu daug sueina nes kasdien naudojamos, o ir spalvos ne prie visu sukneliu tinka. maikutes ir tos ne visos prie visko tinka, trumpesnes prie sortuku ar kelniu ar sijonu, ilgesnes prie tympu ir t.t. nu tikrai mergaitems rubu daug daugiau reikia nei berniukams.
Bet aisku, kiek yra pinigu tiek ir leidi, nebus nepirksi.

O siaip tai nuo vaiko daug priklauso. Mano dukra daug labiau pasiutusi nei sunus. Sunus ramus toks, bent kol kas. Dukra tai eina galvom. Vienu metu per savaite suplese penkias pedkelnes. Jau ejo vyras i darzeli viniu ieskot biggrin.gif pasirodo mada tokia, randi siuleli ir tampai kol skyle atsiras biggrin.gif Karpydama namie popierius prie stalo, susikarpius kokias trejas tympas yra. Prisiskina pieniu lauke, drabuziai metami lauk. Batu irgi nesaugo.Ne jos charakteriui pasaugoti kai tiek duodasi.. Yra su kelnem keliais per kalniukus asfaltuotus ropojusi, kelnes metamos lauk, batai irgi. Sugebejo pirma diena striuke apsivilkusi, per velines ja susiplesyt, kur neklauskit, kapinese smile.gif Po krikstynu, suknele metama lauk, nebeatplaunama, nes ir su zole ir su uogom.. i kruma atsisedusi buvo matyt.. g.gif (krikstijom 5 metu).
Taip kad viskas priklausys nuo vaiko.

Maniskiams nera poreikio kol kas brangiems zaislams, apskritai tie zaislai stovi nejudinami. Nera poreikio daiktams, kuriuos turi draugai. Kazkaip nei praso nei galva suka, kol kas.. kaip bus veliau, matysim.
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 04 26, 15:43)
priklauso nuo vaiko. yra mergaiciu, kurioms visai nereikia mergaitisku cackiu ir berniuku, kurie nuo darzelio bliauna, kad tos kelnytes jam negrazios...

drinks_cheers.gif lygiai tas pats pas mus biggrin.gif berniukui bet ko neaprengsi, o panelė rengiasi viską, išskyrus sijonus ir sukneles. na, sutaupom nebent ant pėdkelnių ir ant visokių gumelių, lankelių, segtukų, nes šitų irgi negali pakęsti. Tiesa, pastebėjau, kad berniukui žaislai kainuoja brangiau, nes mano merginai geriausias žaislas - kamuolys smile.gif
Atsakyti
Juokas paėmė kai perskaičiau temą, bet aš manau, kad mergaitės brangiau išeina, juk suknelės sijonukai, skirtingų rūbų didesnė gausa, o vėliau kosmetika šukuosenos.. oj smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temide* @ 2014 06 25, 23:43)
Juokas paėmė kai perskaičiau temą, bet aš manau, kad mergaitės brangiau išeina, juk suknelės sijonukai, skirtingų rūbų didesnė gausa, o vėliau kosmetika šukuosenos.. oj smile.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
man asmeniskai butu pigiau mergyte auginti, nes visus daiktelius is seses gausiu, ji 2 paneles turi, vienai 12, kitai2.
Atsakyti
QUOTE(Temide* @ 2014 06 25, 15:43)

drinks_cheers.gif as irgi taip manau
Atsakyti
Šiaip lengva palyginti savo ir vyro išlaidas drabužiams, kosmetikai ir pan.
Vyrams paprasčiau su apranga cool.gif Kelios kelnės, marškiniai ir megstinis.
O moterims - ir kelnės, ir sijonai, bateliai aukšti, žemi ir t.t.....
Taip pat ir su vaikais... Dėl maisto ir visokių pampersų, tai viskas vienodai. Bet drabužiai, manau, kad mergaitėms brangiau. Bet čia irgi, kiek pats norėsi vaikui išleisti, tiek ir bus tų išlaidų...
Atsakyti
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 08 17, 18:45)
Šiaip lengva palyginti savo ir vyro išlaidas drabužiams, kosmetikai ir pan.
Vyrams paprasčiau su apranga  cool.gif Kelios kelnės, marškiniai ir megstinis.
O moterims - ir kelnės, ir sijonai, bateliai aukšti, žemi ir t.t.....
Taip pat ir su vaikais... Dėl maisto ir visokių pampersų, tai viskas vienodai. Bet drabužiai, manau, kad mergaitėms brangiau. Bet čia irgi, kiek pats norėsi vaikui išleisti, tiek ir bus tų išlaidų...

Paimkit vyriškus "žaislus " - mašinos, meškerės, šautuvai hihihi.gif berniukams - motoroleris, kompas, aerosoftas hihihi.gif
Kiek kosmetikos nupirktumėt už motorolerį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2014 08 17, 21:10)
Paimkit vyriškus "žaislus " - mašinos, meškerės, šautuvai hihihi.gif berniukams - motoroleris, kompas, aerosoftas hihihi.gif
Kiek kosmetikos nupirktumėt už motorolerį  mirksiukas.gif

Oi velnias... Rimtai biggrin.gif Dviratis pvz... Vien dviračio sėdynė gera kiek kainuoja blink.gif
Tikra teisybė! Skaitau lygiosios biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad priklauso nuo to, kiek skiri savo vaikui ir kokios finansinės galimybės, taigi šis klausimas - retorinis. Galima išleisti berniukui tiek kiek užtektų išlaikyti patenkintas 2 mergaites ir vice versus.
Atsakyti
As tai manau kad cia priklauso tik nuo paciu teveliu kiek jie vaikuciui isleidzia,kiek lepina ir pan bigsmile.gif Pati turiu sunu,megstu ji papuosti,nupirkti kazka grazaus neziuredama i kainas,bet kai ziuriu i drauges auginancias dukras tai man turbut pinigine neisnestu dukrai biggrin.gif, suknytes,gietrutes,kojinytes,basutes,sijoneliai ir pastoviai to neuzrenksi,tas negrazu ir pan:) na cia as kalbu is draugiu patirties nes didele dalis pas mane turi dukras. Tarkim pasipuosimui nuperki kokius dvejus marskinukus,kelnytes,dzinsiukus ir drasiai gali ir i baliu ir i kokias sventes vesti, o va mergyte tigi vis norisi suknytem puosti,kaspiniukus pirkti ir pan (aisku cia jau kaip kas sau leidzia finansiskai),taip kad mano nuomone ir patirtim is salies visgi manau kad su berniukais lengviau finansiskai:)
Atsakyti