Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pigiau - mergytė ar berniukas?

Ne i tema man apskritai sitas klausimas skamba "nestumo planavimo" skyrelyje...
Ar cia kriterijus, pagal kuri po to bus bandoma susilaukti vienos ar kitos lyties vaikelio g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 07, 10:22)
Pigiausia turėti kieminį šuniuką - kiemsargį. Nereikės jam ypatingo pašaro, nereikės skiepų, ės tai kas nuo šeimininko stalo atlieka...
Čia būtų pigumėlis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei nera pinigu, tai isvis tada geriau netureti mazyliu schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(barbarisa @ 2010 04 14, 22:15)
O koks skirtumas, kurios lyties vaikelis pigiau, juk svarbiausia, kad butu sveikas ax.gif juk jei jau apsisprendziat, kad norit antros atzaleles, islaikysit ir viena, ir kita smile.gif be to, nuo musu mazai priklauso, ko labiau norim,berniuko ar mergaites mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(super.mamukas @ 2010 04 05, 14:43)
O man vis delto atrodo mergytes brangesnes  biggrin.gif  gal kad kol mazyte tai ne bet paaugus kokių 2 metuku tikrai daugiau išlaideliu ir gumytes  ir lankeliai ir papuošaliukai barbiu ...
O čia neitema tai berniukam lengviau parinkti žaisliukus bet kokia mašinelę nupirksi ar tai traktoriu ar sportine patenkintas liks ir gali pagal kaina rinktis o mergaite aikštingesne o tokia barbe o ne tokia princene ne princese bratz kainos nežmoniškos o ju tai visos nori  doh.gif gal sakysit kad neteisi aš bet man atrodo ,kad pvz berniukui mašinėlę nupirksi už maždaug 15 lt o mergaitei lelytės kokybiškos nelabai už tokią kainą rasi  blink.gif

aš irgi nesutinku, kad berniukų žaislai pigesni... maža kokybiška maišinėlė kainuoja 50 lt, tai tikrai nėra pigu, lelių "fufliakių" galima irgi rast už 10 lt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(millka @ 2010 10 24, 13:32)
Jei nera pinigu, tai isvis tada geriau netureti mazyliu schmoll.gif

Labai "protingas" poziuris lotuliukas.gif Pinigu visada yra - daugiau ar maziau tik. Tai ka, turintiems maziau neturet vaiku?Ai, tiek to, kiek jau apie tai kalbeta... mirksiukas.gif

I tema - "protingas" klausimas, tokiu ir atsakymu sulauket, kad pigiausiai suni turet biggrin.gif Jei rimtai, tai nematau skirtumo:
1) naujagimio poreikiai vienodi - pampersai, rubeliai, maistelis...
2) Darzelinuko/mokyklinuko - abiem reikia duot kisenpinigiu, ir berniukas ir mergaite prasys madingu zaislu (ar Lego, ar Barbiu, ar dar kazko), abu reikes aprengti (rubai panasiai kainuoja), maistas tas pats tinka...
3) Paaugliu poreikiai taip pat panasus - abu nores madingu rubu, kvepalu, telefonu, aisku merginai daugiau kosmetikos reikes, papuosalu, bet vaikinukui reikes pinigu ta mergina ledais pavaisint smile.gif

Atsakyti
manau, kad berniukas (pigiau), nes kur nueitum - mergyciu rubu, daiktu asortimentas platesnis... savo sunaus rubu nebesutalpinu i komoda, tikiu,kad mergytei butu tokiu dvieju jau neuzteke doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai gerai tema thumbup.gif

Apskritai vaikas - yra labai brangus dalykas, juk mažyliui norisi suteikti viską, kas geriausia ir t.t.t.

Atskirai kažkurios lyties neišskirčiau mirksiukas.gif - visur yra savi niuansai mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau abu nepigūs jei tik tenkintume visus norus jūjų doh.gif Aš iš tėvų stengiausi nekaulyti daugiau negu iš tikrūjų reikia ir džiaugiuos, kad nebuvau kaip kokia surbėlė, tėvai neprivalo pusės savo altyginimo vaikam "atiduot", daug bereikalingų daigtų galima kompensuot meile ir dėmesiu, aš už tai smile.gif
Atsakyti
na ir tema biggrin.gif

turiu ir tą,ir kitą smile.gif kainuoja viskas panašiai,nes kiekvienam reikia rūbų,maisto,žaislų,vaistų..toliau-jau kaip mamos užsinori ,kokių grožybių,mandrybių rolleyes.gif Jei viskas paprastai,kukliai-lygybė egzistuoja šiame reikale rolleyes.gif ...

Jei kalbant apie papuošimus mergyčių (gumytes,sagytes plaukams,sijonėlius pūstus),galima apsieiti ir su paprastesniais rolleyes.gif tarp kita ko,mergaitėms nereikia vaikščioti kirpyklon tankiai,tad visokie gumukai lygu berniukų kirpykloms biggrin.gif Štai ir lygybė biggrin.gif
Atsakyti
Koks kvailas klausimas... teisingai kažkas pastebėjo - pigiau kiemo lenciūginis šuniukas.
Atsakyti
Abu lygiai tiek pat nepigiai. 4u.gif Mūsų brangenybės ir auksas, ir nesvarbu ar berniukas ar mergaitė. wub.gif
Keistokas klausimas rolleyes.gif
Atsakyti