Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

10 balų už paslaugumą ir malonų aptarnavimą - Salonas R, Mon Cheri, Lerina, Gelorija, Sirdele mano.

Labai patiko suknelės: Salonas R, Mon Cheri, Lerina, Madonna.
Tik Lerinoje ir Madonoje - kainos užkeltos.
Labai geros kainos yra Mon Cheri + puikus aptarnavimas.
Sirdele mano, Gelorija, Laiminga, Angelo Mio, La rosa - deja, sau nieko patinkancio neradau.

Buvau ir Santoje - aptarnavimas siaip sau. Ir labai keistai pasirodė, kai ne visas sukneles leido pasimatuoti, nes "ar tu viena išsirinksi sau suknę? ateik kitą kartą jau su kažkuo". Labai idomiai nuskambejo, nes tikrai negaliu draugiu tampyti kiekviena karta - kol dar nesusidariau savo "favorite" saraso (nes visis dirbantys zmones) ir tuo labiau, kad i si salona neregistruoja is anksto, taigi, atejus gali tekti laukti valanda. Negrizau i si salona, nes neisivaizduoju - kaip toliau reiktu bendradarbiauti su tokiom "damom". Kainos - uzkeltos.

As suknele pasirinkau Mon cheri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deizze: 26 balandžio 2015 - 16:16
Pasidalinsiu savo įspūdžiais apie salonus. Ieškojau proginės suknelės. Aplankiau tik du ir jau išsirinkau. smile.gif
Taigi, pirmas kurį aplankiau buvo Diana salonas Vilniuje. Pasiskambinau ir sutariau laiką. Priėmė maloni moteris ir neskubėdamos išsimatavom gal virš 20 suknučių, tačiau nė viena nepatiko. Davė matuotis daugybę suknučių, kurios gausiai dekoruotos biseriu, karoliukais, žvyneliais. Na vaizdas graudus.... Iš toli, gal ir nieko atrodo, bet žiūrint iš arčiau, tai karoliukai prasitapę, kai kur nukritę ir pan. Suknutės tokios šiaip sau. O ir nieko skoningo, elegantiško taip ir neteko apsivilkti. Iš visų išsimatuotų, su klaustukų buvo kelios, kaina nuomos 80-100 eur. Grįžus namo žvilgtelėjau į internetą, ką salonas skelbiasi, kokias progines suknias turi - na, nė vienos iš jų taip ir nepasimatavau. Toks vaizdas, jog davė iš kokių 8-9 metų senumo kolekcijos. O apie naujas nė kalbos nebuvo, nors FB skelbiasi, jog turi naujų Faviana sposa proginių suknučių... Deja, matavausi panašias į naktinius.
Taigi, sekantis vizitas - MD salonas Molėtuose. Vėlgi, rekomenduojama užsirašyti laiką. Priėmė maloni moteris ir neskubant pasimatavau kelis modelius, skirtingo kirpimo ir pan. Bendras įspūdis - suknutės naujos, kolekcijos labai dažnai atnaujinamos, labai daug pagal užsakymus pardavimui vežasi. Ir čia išsirinkau naują, dar nedėvėtą, šių metų kolekcijos suknutę, iki manęs jos nedėvės niekas, ir nuomos kaina 90 eur.
Kas dėl vestuvinių, tai tikrai jame irgi be galo daug, gražių ir naujų suknučių. Apie jų kainas nežinau, bet kiek teko girdėti, tai tikrai pigiau, negu Vilniuje. Žodžiu, labai rekomenduoju. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutosiuke: 25 gegužės 2015 - 09:53
Nuomojausi sukneles abiems vestuvių dienoms SANTA salone. Nuvylė antrai dienai skirta suknelė,kuri buvo per maža (matavausi salone,sakė pataisys,kai atėjau galutiniam pamatavimui, pasakė, kad proginės suknelės matuoti nebereikia ir matuotis nedavė). Siaubas antrą vestuvių rytą, teko patiems suknelę taisyti, visos dienos nuotaika sugadinta. Labiausiai nuvylė bendravimas pranešus apie iškilusias problemas, kalbėjo grubiai, galiausiai numetė telefono ragelį. Norit susigadinti sau šventę, eikit į SANTA saloną...
Atsakyti
100 balu salonui Dea-Martina. Rekomenduoju siutis. Kaina realiai ta pati kaip nuomuotis, o padaro viska idealiai kaip tu nori ir pageidauji, fantastika!!!! Labai labai labai, ir pati seimininke super maloni ir paslaugi, labai rekomenduoju! (Vilnius)
Atsakyti
Šiandien su dukra ieškojom jai vestuvėms ilgos baltos "pūstos" (nes taip norėjom smile.gif)) suknelės.
Aplankėm du salonus.
Pirmasis buvo "Diana". Nors ir ne kokie buvo atsiliepimai apie jį, bet vis tiek nuėjome - nes kaip tik pro šalį važiavome. Nežinau kaip ten su proginėm buvo, bet ilgom-baltom-pūstom priekaištų neturiu. Kadangi mus finansai šiek tiek spaudžia, tai prašėme kuo pigesnės. Pigiausia buvo už 180€ (be jokio užstato) Ir tokių mums pasiūlė net 4 (gal turėjo ir daugiau, bet gal kiekį apribojo kiti mūsų reikalavimai - mažas ūgis, mažas plotis, ne per daug atvira nugara). Atėjom nei skambinę, nei taręsi. Aptarnavo labai maloniai (nežiūrint į tai kad prašėm pigiausios biggrin.gif ) - ir priėmė maloniai, ir patarė ir išsirinkt padėjo, prašoko su mumis ten gal gerą valandą. Suknelės, žinoma, jau dėvėtos, bet labai puikiai prižiūrėtos, labai švarios, tvarkingos, nenudrengtos, nei karoliukai pabyrėję, nei blizgiukai apsitrynę - bent jau aš nepastebėjau, nors ir kaip priekabiai žiūrėjau. Iš tų 4 suknelių vieną išsirinkę buvome ir jei nebūtume radę pigiau, tai tikrai būtų labai geras variantas. Galiu tik padėkoti salono šeimininkei ir atsiprašyti už tai, kad tiek ilgai gaišom ir nieko neėmėm.
O labai panašią ir pigesnę (už 150€) radome salone "Tavo diena". Atėjom irgi nesitarę ir su tais pačiais reikalavimais ilga-balta-pūsta ir pigiausia. Iš kart buvo toks lengvas šokas, nes ten rinktis sukneles padeda vyriškis!!! Nu bet ką jau darysi - pasakei a, sakyk ir b. Iš kart pasiūlė tik vieną suknelę. Kai pasakėme kad kitur išsirinkom už 180 - atnešė dar dvi. Dukra vieną jų išsirinko, nes ji "nu prilipo tiesiog" jai. Kol kas negirsiu šio salono, kad nenudyvyt biggrin.gif Bet šiaip irgi viskas mums patiko.Pažiūrėsim kaip bus toliau.
Ai dar tiesa bandėm surasti saloną "Baliaus karalienė", kuris turėjo būti Kalvarijų 125, bet jis gerai nuo mūsų slėpėsi. Pavaikščiuję apie pusvalandį aplink tą baisingai didelį pastatą ir neradę, nutarėme, kad gal Dievas mums sako, kad nereikia jo mums, nuėjome į "Tavo diena". Jei kas vis gi sumanysit surasti tą slaptą saloną, tai patariu gerai išstudijuoti žemėlapį ir gal net jiems paskambinti (mes neturėjom užsirašę telefono).
Atsakyti
QUOTE(awrora @ 2015 07 30, 21:30)
100 balu salonui Dea-Martina. Rekomenduoju siutis. Kaina realiai ta pati kaip nuomuotis, o padaro viska idealiai kaip tu nori ir pageidauji, fantastika!!!! Labai labai labai, ir pati seimininke super maloni  ir paslaugi, labai rekomenduoju! (Vilnius)


Kokia maždaug siuvimo kaina? g.gif
Vakar buvau salone SANTA (Vilniuje), pasimatuoti originalo suknelės kurią noriu siūtis, tai aptarnavimas blogiau nei baisus. doh.gif Suknelės matosi gerai padevėtos jau, tačiau kaina susirašinėjant ir vietoje skirėsi 300 eur doh.gif Pirmas klausimas buvo koks jūsų biudžetas, tada sįtebuklingai pakilo suknelės kaina laugh.gif Tada matuojantis suknelę, išlindo kažkoks vyriškis, matyt savininkas, ir nepatenkintas burbėjo, ar tikrai imsit suknelę, dabar dėl jūsų ardyt ją..... doh.gif Nes ji buvo siaurinta kitai nuotakai, ir dar jos neišardė, o mano užpakalis nelindo niekaip į ją biggrin.gif Tada mane skubino kuo greičiau rezervuot suknelę, nes gali ją užrezerviot kiti, ir pastovūs klausimai, ar nebijot kad gali nelikti suknelės biggrin.gif Sakau, tikrai nebijau, dar vestuvės toli bigsmile.gif Na jeigu nesisiūčiau suknelę, tai tikrai ten nenorėčiau nuomoti
Atsakyti
Sveikos,
atėjo laikas ir man duoklę atiduoti forumui, nes pati daug iš jo info ėmiau 4u.gif
Pirmas salonas buvo - Le Rina 4u.gif aptarnavimas 10+ thumbup.gif susitariau iš anksto atėjau ir labai maloniai priėmė.. tikrai kantriai matavomės sukneles, labai aiškiai papasakojo apie įvairius vestuvinių suknelių niuansus, pasijonių ir lankų paskirtį ir t.t. esu be galo dėkinga tai moteriai už geras emocijas, kantrybę ir labai išsamią informaciją. Suknelės tik parduodamos.. matosi labai saugomos, elgiasi su jomis gražiai, užsakinėja jei reikia, taiso taip kaip reikia ir kaip nori.. turėjau ten favoritę bigsmile.gif bet tikrai verta į jį nueiti, kad pamatyti kas tinka kas ne ir sužinoti daug info 4u.gif (nepamenu vardo mus aptarnavusios moters.. doh.gif )
Tada keliavom į Angelo Mio saloną - nesiūlau niekam.. doh.gif reklamos iš to salono daug.. bet naudos ten nulis.. Labai nemaloni mergina pasitaikė.. su suknelėmis kaip su skudurais elgėsi.. eina, krenta, numeta, paspiria unsure.gif adatom perveria.. už tat ir suknelės atrodė ir gerokai padėvėtos..ir paplyšusios..karoliukais išbegusios.. Ir šiaip pagarbos klientui ten nėra - aš stoviu nuoga ir laukiu kol atneš suknelę..o ji atsiliepia telefonu..kalba.. blink.gif ir pati salono aplinka..tamsu.. nejauku.. Nerekomenduoju 4u.gif
Style and fashion salonas - thumbup.gif begalo maloni aptarnaujanti moteris - o ji ir savininkė bigsmile.gif suknelių pasirinikimas mažesnis nei Le rinoj, aplinka paprastesnė. Bet į Le Rina ir negrįžau.. nes radau ten suknelę wub.gif suknelę pagal mano išmatavimus siuntė iš Amerikos. Pasimatavau salone, o paskui gavau naują bigsmile.gif buvau rami dėl savo pasirinikimo, nes žinojau, kad savininkė padarys taip, kad viskas būtų gerai.
Tokia mano patirtis 4u.gif
Rekomendacijos - veskitės mamas ir seses thumbup.gif jos tiesiai šviesiai pasako kas jum tinka kas ne. 4u.gif Ir labai smagu po pasimatavimų eiti į kavinukę, gurkšnoti kavą ir smagiai plepėtis wub.gif o mamos per pasimatavimus ir vieną kitą ašarą nubraukia.. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 31 rugpjūčio 2015 - 07:49

 i 
Reklama forume draudžiama.
Atsakyti
Merginos jau kuris laikas ieskau sau sukneles, nes sia vasara isteku smile.gif norejau paisklausti, kur patartumete siutis suknele, pabreziu siutis, turiu savo vizija kaip noriu atrodyti, taciau butu puiku jei pakonsultuotu profesionalai ir patartu kas labiausiai tiktu mano figurai. Gal galite pasidalinti patirtimi kur siuvotes savo svajone suknele, kaip aptarnavimas bei kainos ?
Atsakyti
QUOTE(Sandra1958 @ 2016 01 09, 21:30)
Merginos jau kuris laikas ieskau sau sukneles, nes sia vasara isteku smile.gif norejau paisklausti, kur patartumete siutis suknele, pabreziu siutis, turiu savo vizija kaip noriu atrodyti, taciau butu puiku jei pakonsultuotu profesionalai ir patartu kas labiausiai tiktu mano figurai. Gal galite pasidalinti patirtimi kur siuvotes savo svajone suknele, kaip aptarnavimas bei kainos ?


Teko bendradarbiauti su šilta ir puikia dizainere - Aida Kapočiūte. Labai sužavėjo jos kuriamas grožis ir požiūris.

Naujos kolekcijos nuotraukas rasite čia - https://www.facebook...esigns/?fref=ts .

Atsakyti
Sveikos, gal turit atsiliepimu apie GJ. siuvamas sukneles? Kaip kokybe? Ar graziai pasiuva? Laiku? 4u.gif
Atsakyti
Skaitau apie tą Santa saloną ir negaliu patikėti, siaubas doh.gif , kaip tas salonas dar išsilaiko su tokiu apgailėtinu aptarnavimu, kaip jiems negėda taip elgtis su klientais ! vis dėl to aptarnavimo standartai jau seniai pasistūmėjo į priekį, bet panašu, kad tik ne jiems, laukiniai kažkokie. Nė kiek nesigailiu, kad tokiam salone net nebuvau pasižiūrėt suknelių. Galiu palikti atsiliepimus apie 3 salonus Vilniuje :
Angelo Mio - nieko gero, aptarnavusi moteris buvo labai susiraukusi ir ne itin maloni, suknelių yra gražių, bet mano norimų jau nebeturėjo. Fotografuoti neleido.
Moncheri - labai malonus aptarnavimas thumbup.gif , kainos puikios. Galima ir nusifotografuoti sukneles. Matosi, kad sukneles labai prižiūri elgiasi su jomis atsargiai.
Madonna - kazkada buvau dėl proginės suknelės nuomos, tai malonus gražus salonas, dėl vestuvinės tik pasiskambinau pasiklausti ar turimano norimas, bet neturėjo, tai ir nėjau
Atsakyti