Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

Sveikos,

Ar yra tokiu, kurios savo vestuvine suknele, nuomojosi/siuvosi/pirko Orelli salone?
As ten nusiziurejau pasakiska suknele, bet man sake, kad jos vietoje nera, kad ja pasius ant manes, taigi busiu prima ja devejusi, o po vestuviu paliksiu jiems. Bet cia skaiciau, kad ten tik karta ismatuoja, ir paskui jau is karto gauni gatava suknele, kai kitur dar buna 3-4 primatavimai. Ar tiesa tai? Ir ar yra ten panasiu sukneliu pasimatavimui? Nes mano figura nera standartine, yra ka paslepti, del to negaliu siutis sukneles, nes ji grazi, ji turi man dar ir tikti, o nepasimatavus to nesuzinosiu..
Gal kas galetu pasidalinti patiritimi, kaip is tikruju tam salone viskas vyksta?

Atsakyti
Kiek iš pasisakymų internete supratau, tas salonas iš kinijos užsakinėja...
Atsakyti
Tai vat ir as ta supratau, bet butu idomu isgirsti nuomone, tu kas ten siuvosi. Kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti
Laukinukee, pasidomek Novirgin - ten be ipareigojimu pirkti siuna, jei kartais netiktu wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Tikrai nesitikėjau, kad teks rašyti komentarą ir dar negatyvų apie vestuvinių suknelių siuvėjus. Vestuvės jau senokai prabėgo, bet skaudulys liko ir nei kiek ne mažesnis. Suknelė pasiūta nekokybiškai, negavau jokių patarimų, paderinimų, nes visas detales dar teko baiginėti paskutinėm naktim. Atsiėmusi suknelę dar lėkiau jos tvarkyti pas kita mergaitę, nes jau buvo apėmusi neviltis. Beje, teko girdėti, kad aš ne vienintelė, kitos merginos taip pat taisė sukneles, jautėsi nepatogiai ir toli gražu atrodė ne taip, kaip norėjo... Gaila ir apmaudu, neapsigaukit. Komentaras apie made by Jovita Valaitė
Atsakyti
Sveikos merginos,
Labai tikiuos sulaukti draugiško Jūsų patarimo. Tekėsiu 2015 01 01. Vestuves teko truputį pagreitinti, nes pradėjau lauktis. Aš jau buvau išsirinkus savo svajonių suknelės modelį, nes ketinau tekėti gegužę. Bėda ta, kad suknelė undinėlės formos. Nežinau, ar ji man tiks dar per vestuves. Būsiu 3.5 mėn. nėščia. Man ta suknelė labai labai patinka. Ir turiu dar vieną problemą;tą pačią suknelę turi 2 salonai. Jei ją nuomosiu Vilniuje, tai jeigu jau tragiškai nebetiks, tai pakeis į kitą. Bet tą patį modelį turi ir salonas Molėtuose. Jie naują suknelę parduoda už tiek pat, kiek nuoma kainuoja Vilniuje.Bet jei suknelė nebetiks, tai ką tada daryt?
Būkit geros, patarkit. Turiu ne tiek jau daug laiko apsisprendimui...
Atsakyti
Kai suknele parduodama uz nuomos kaina, visada labiau apsimoka. Jei tiks po vestuviu parduosite, jei netiks, parduosite nenesiota..
Bet atsargini varianta irgi siulyciau tureti.
Atsakyti
Čia mano svajonės nuotrauka. http://www.mdsalonas.lt/annais.html 66 nuotrauka-suknelė Rosabela
Labai noriu, bet taip bijau, kad tik tilpčiau per vestuves. Man leido savaitę salonas pagalvot, ar pirksiu, ar ne. Nubundu, galvoju;pirksiu, o iki vakaro apninka krūva abejonių dėl figūros pasikeitimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra Aitė: 24 spalio 2014 - 12:03
Na, figūra nėštumo metu labai individualu. Pilvukas jau 14 savaičių šioks toks bus.
Paskaitykit temą Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?. Gal susidarysit vaizdą
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 10 25, 11:20)
Na, figūra nėštumo metu labai individualu. Pilvukas jau 14 savaičių šioks toks bus.
Paskaitykit temą Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?. Gal susidarysit vaizdą

Ačiū. Surizikavau ir nusipirkau suknelę. Dabar lauksiu. Bus kaip bus...
Atsakyti
Aplėkiau ir aš keletą vestuvinių salonų Vilniuje, tad galiu pasidalinti įspūdžiais:

- La Rosa, Basanavičiaus g. Aptarnavimas labai mielas, simpatiška tamsiaplaukė moteris (nepaklausiau vardo, tad dabar negaliu jai pelnytų pagyrų išlieti) maloniai aptarnavo, leido nusifotografuoti patikusius modelius ir tikrai stengėsi atrinkti mano norus atitinkančias sukneles. Nuomos kainos vidutiniškai buvo apie 600-700EUR, suknelių pasirinkimas taip pat nemažas. Suknelės neišsirinkau, nes tuo metu dar norėjau pasidairyti ir kituose salonuose. bet vien dėl aptarnavimo rekomenduoju ten apsilankyti.

- Angelo Mio, Radvilaitės g. Taip pat patiko aptarnavimas, mergina įsiklausė į mano pageidavimus ir pasiūlė 5-6 suknelių modelius, kurie vienas už kitą buvo gražesni ir visi skirtingi, tad man buvo tikras galvos skausmas sprendžiant, kuris modelį išsirinkti. Suknelės labai gražios ir matosi, kad nenuskalbtos, nenudėvėtos. Asortimentas gal netgi labiau patiko už La Rosoje matytus variantus. Ten pasimatuotas standžios šilkinės medžiagos suknelę su į apačią platėjančių sijonu man pasufleravo mintį, kad tai ir yra būtent tas modelis, kurio aš ir norėčiau.

- Santa, Pamenkalnio g. Gaila, kad nuėjau į saloną prieš tai nepaskaičiusi atsiliepimų apie jį. Aptarnavimas - itin nemalonus, nors atrodo, kad suknelių pasirinkimą jie tikrai turi. Jei iš pradžių dar sekėsi maloniai bendrauti ir niekas pernelyg nestebino, bet pardavėja, supratusi, kad neturiu išsirinkusi konkretaus modelio iš jų internetinio katalogo ir net negalvoju dar tą pačią dieną rezervuoti suknelės, o tik atėjau apskritai pasimatuoti ir pažiūrėti, ar rasiu ten kažką patinkamo, pardavėja primygtinai siūlė ateiti kitą kartą su mama ar drauge, nes viena tikrai neišsirinksiu. Sukandusi dantis ji leido man pasimatuoti dvi sukneles, o kitas pora, kurios tikrai patiko ir kurias prašiau, kad parodytų, tai jau labai mandagia forma siūlė ateiti kitą kartą. Dar neteko susidurti su tokiais vien į pinigus orientuotais žmonėmis, bet pasijutau tikrai nemaloniai ri siūlyčiau merginoms aplenkti šį saloną, nebent turite iš anksto internete nusižiūrėjusi kokį modelį ir žadat ten nuomotis. antraip sulauksite nemalonaus aptarnavimo ir jausitės gaišindami jų 'brangų laiką". Ai dar prajuokino tai, kaip jie saugo savo sukneles - kelis kartus pabrėžia, kad atsargiai atsargiai, net pėdkelnes liepė nusimauti, kad nesusiteptų suknelė. Aš suprantu, kad kultūringi žmonės kultūringai ir elgiasi ir niekas nepuola specialiai draskyti tų suknelių, bet antipatija spėjau pajusti šio salono darbuotojai (tamsiaplaukė mergina, vardo nežinau). Dar buvo keista tai, kad jie neregistruoja žmonių , norinčių pasimatuoti sukneles - reikia ateiti į vietą ir melstis, kad nebus eilės. Kadangi už manęs dar buvo viena mergina, tai pardavėja matyt tikėjosi, kad sekanti klientė bus "pelningesnė" ir galbūt atėjo išsirinkti konkretaus rūbo.

Taigi rekomenduočiau Angelo Mio ir La Rosa dėl suknelių įvairovės ir malonaus aptarnavimo. bet siūlyčiau aplenkti Santa.
Atsakyti
Sveikos, pakomentuosiu ir aš aplankytus šią savaitę salonus, gal kažkam mano pastebėjimai bus naudingi:) Rinkdamasi suknelę norėjau, kad ji būtų tikrai vestuvinė, šventinė, žodžiu, kad išskirtinė ir mano biudžetas buvo apie 2000lt.

MADONA salonas. Aptarnavimas buvo labai malonus, matavausi sukneles iki 19.30 h (salonas dirba iki 19h), bet nebuvo jokio skubinimo, išsimatavau viską ką norėjau. Suknelės tikrai labai gražios, išskirtinės, medžiagos ir pasiuvimas kokybiškas. Yra visokių stilių suknelių, pasirinkimas didelis (trumpos suknelės naujos kolekcijos labai fainos,) tikrai verta aplankyti. Ir nuomos kainos nėra labai didelės (man patiko suknele už 1700LT). Galima fotografuoti.

LE RINA salonas. Aptarnavimas irgi malonu, mano atsivestos patarėjos gana kabinėjosi prie suknelių detalių (tokios jau tos mamos blink.gif ), bet pardavėjos neprarado kantrybės. Nepatiko, tik kad po pusvalandžio po mano atėjimo, jau atėjo kitos klientės ir matavimąsi teko baigti (galbūt dėl to kaltos ir mano patarėjos g.gif ). Siūlau rezervuojantis pasiklaust, kada bus kitas užsirašymas, nu nebent jūs labai greitos smile.gif , bet aš tai užtrunku jei geras salonas tai apie 1,5h. Tai apie sukneles,. Suknelės tikrai gražios, stilingos, nėra perkrautos, aukšto lygio. Kadangi daugum suknelių pirkimui (kažkurias galima ir nuomot), tai kainos aukštesnės, apie 2500 ir daugiau. Patiko, kad galima pačiai susimodeliuot savo suknelę, jei jums patiko vienos suknelės viršus, o kitos apačia tai galima tokią suknelę užsisakyt, aišku tai papildomai kainuos (bent jau aš taip supratau, kad galima). Fotografuoti neleidžia.

LA ROSA salonas. Aptarnavimas malonus. Suknelės, bent jau man lyginant su Madona ir Le rina sakyčiau kad čiut prastesnės, bent jau stiliaus atžvilgiu, bet medžiagos ir pasiuvimas kokybiškas. Dauguma suknelių kažkokio ispaniško stiliaus (ar kaip ji pavadint biggrin.gif ), jų sijonas sudarytas iš daug horizontalių klosčių (gal yra kam tokios patinka, bet man nelabai blush2.gif ). Yra suknelių kur atskirai sijonas ir korsetas (nevientisų). Negalėjau pasimatuot žuvies formos suknelių, nes jų buvo tiktai 4 ir 6 dydžiai. Galima fotografuoti.

ANGELO MIO salonas. Malonios pardavėjos, suknelės irgi labai gražios, kokybiškos. Gal man tik pasirodė, bet dauguma suknelių gana panašios, su blizgučiais ir daug nėriniuotos, mažiau puoštų, lygesnių tik kelios. Didelis papuošalų pasirinkimas. Nežinau kaip dėl fotografavimo, prieš 3 metus neleido, tad šį kartą fotkinau paslapčiomis:)

ŠIRDELE MANO salonas. Labai patiko aptarnavimas, kaip kažkas jau minėjo dirba pati salono savinikė. Davė daug patarimų, atrodo tikrai nuoširdžiai nori padėti. Pačios suknelės santūresnės, ramesnės turinčios mažiau papuošimų, neperkrautos, man labai patiko. Deja, matosi kad suknelės panešiotos, kai kur medžiaga pageltonavusi. Aišku, tai problema tik nuomojantis, jei perkate gaunate naujai pasiūtą. Fotografuoti galima.

SANTA salonas. Nors prisiskaičiau daug blogų atsiliepimų, vis tik nusprendžiau nueiti. Nuvažiavau iš pat ryto, galvojau, gal pasiseks ir nereiks laukt, bet atėjus 10.10 h jau viena nuotaka matavosi, tad teko palaukt apie valandą. Suknelės man patiko, irgi gražios, kokybiškos. Yra ir paprastesnių ir labai puošnių. Kaip komantaruose ir pasakojama iškat siūloma nuomotis, padaro nuolaidą, bet pasakau, kad šiandien tikrai nepirksiu ir merginos nurimsta ( nu tik dar pasako, kad gali suknelių greit nelikti). Pasimatuoju gal kokias 8 sukneles, bet nepasakyčiau, kad mane skubintų. Mane taip pat aptarnavo tamsiaplaukė mergina, bet kadangi atėjau su iš anksto sudarytu suknelių, kurias noriu pasimatuoti sąrašu, gal ji man buvo atlaidesnė. Manau tikrai verta aplankyti, galima rasti kažką gražaus, tik reik būt tvirtesnėms ir nepasiduot spaudimui.

LAIMIGA salonas. Atėjus pasitinka paprasta moteris (su šlepetėmis biggrin.gif ) tad ir pats bendravimas klostosi paprasčiau, be imantrybių, atsipalaidavus. Deja, čiut nusiviliu, salono internetinėje svetainėje suknelės atrodo daug gražiau nei realybėja. Sakyčiau, kad suknelių pasiuvimas nelabai kokybiškas, vienoje eina siūlė vos ne per pat sijono priekį, kitos rankovės iš tiulio, bet neapsiūtos, matosi tiesiog karpymo žymės. Bet patiko, kad suknelės iš labai skirtingų medžiagių, įvairių faktūrų, organza, silkas, atlasas. Didelis pasirinkimas.

ELESNA salonas. Vėlgi suknelių nuotraukos interneto puslapyje neatspindi tikrovės. Suknelės prastesnės ir medžiaga ir stiliumi. Mano nuomone gana bobutiškos, visai nejaunatviškos. Dauguma jų visiškai baltos ar šampano spalvos (aš norėjau pieno baltumo). Iškart atėjus galiu pasakyt, kad nieko čia nerasiu. Nuo suknelių medžiagos pakyla visi plaukai, elektra pradedu trankyti pardavėjas. Fotografuoti negalima.

MON CHERI salonas. Po Elesnos salono, nieko gero nebesitikiu, bet maloniai nustembu. Suknelių daug ir visos jos labai gražios ir kokybiškos. Didelė įvairovė stilių, vienos su puošniomis detalėmis, o kitos paprastos bet irgi atrodo labai prabangiai. Tikrai verta apsilankyti. Beja yra ir nemažas vakarinių suknelių pasirinkimas. Aptarnavimas labai malonus, fotografuoti galima.

Lygiai po savaitės sugrįžtu į pirmą aplankytą saloną (Madona) ir čia užsisakau savo vestuvinę suknelę (ir net gaunu nuolaidą). Čia pateikiu tik savo įspūdį ir nuomonę apie salonus. Kas vienam gražu, kitam nelabai.
Atsakyti