Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių vestuvės

tongue.gif Apie kokias vestuves svajojote? tongue.gif Bet gal del kai kuriu prezasciu nesigavo!!! doh.gif
Atsakyti

Svoju butent apie tokias vestuves, kokias dabar ir organizuojame. O ar viskas gausis taip, kaip norim, parasysiu rugpjucio menesi thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
na, mes irgi organizuojame savo svajoniu vestuves. butent tokias, kokiu norim. o kokios buvo papasakosiu po liepos 17 rolleyes.gif
Atsakyti
Va..... sad.gif ir niekas is mergynu ne svajoja sad.gif Pvz ,mano busimas vyras noretu padaryti visai kitokias vestuves tipo kaip per love parada,su didzejumi ,garsiai muzika grotu ,kokioj didelej masinoj atviroj;)
O as noreciau ne su masinom ten visokiom ,o su karieta;)
Atsakyti
kaip karalaite kokia butm su karieta. Jiegu jau karieta, ji turetu but atvira, balta, puosta gelem, pakinkyta 4 baltais arkliais. turetu buti nuostabu.

nors as vestuvem svajojau apie limuzina, kuri ir turesim. svajojau ir apie maza baznytele, papuosta tik mums, kuria irgi turesim. apie tikros karalaites nuostabia suknele, kuria ir vilkesiu. dar svajoju iskart po 24 val silekt is baliaus i medaus menesiuka su visa vestuvine suknele. sest i masina ir isrukt i pajuri pirmai nakciai... didziule karaliska lova, roziu ziedlapiai... sampanas... zvakes.... mmm... kaip prisisvajojau wub.gif
Atsakyti
as svajojau apie maza baznytele- svajone issipilde...
as svajojau, kad viskas butu kuo toliau nuo viso pasaulio biggrin.gif - svajone issipilde, nes baznytele ir visa kita buvo tarp dvieju vandenu,ir aplink pusynai ir gaivus vejas...
as svajojau apie nedideles vestuves - beveik issipilde wink.gif
ir laaabai troskau, kad mano Teveliai butu baznycioj, o mano Tevelis nuvestu mane prie altoriaus - svajone issipilde wub.gif
as svajojau apie arklius, bet musu atveju net masinu nereikejo, nes visur pestute ejom biggrin.gif Tiesiog atstumai labai mazi...
O dabar svajoju apie sidabrines vestuves... Ech, dar teks palaukti rolleyes.gif , nes norim dar karta pakartoti savo povestuvine kelione ir aplankyti tas pacias vietas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 05 05, 18:41)
O as noreciau ne su masinom ten visokiom ,o su karieta;)

As svajojau apie karieta, vakar susiradau ta karieta ir paklausiau kiek man kainuotu tas dziaugsmas, senis man pasake, kad jis turi leidima vazineti tik senamiestyje, tada as jam sakau, na tai kiek man kainuotu nuo santuoku rumu iki baznycios tas arkliukas, o jis man vel sako, oooo.. ten nuo kalno ir i kalna, arkliui bus lllaaaaaaaabai sunku, as vel, kiek kainuos, o jis man sako, kad mes neissimokesim g.gif . Baisiai supykau ir nuejau mad.gif mad.gif

O gal kas zino dar kokiu zirgynu tel. Vilniuje, kurie nuomotu karietas?
Atsakyti
Liepos 23 rolleyes.gif
Smegenai tik ir verda. Norisi viska padaryt (oraganizavimas, paieskos ir pan.) kuo anksciau, kad paskiau nubutu, kaip "nuoga per vestuves" smile.gif
Atsakyti
Oh, mergičkos, sveikinu visas su atrėjančiomis šventėmis,

linkiu, kad TOJI DIENA būtų pati gražiausia ir nuostabiausia, ir kad visi Jūsų planai bei svajonės išsipildytų thumbup.gif biggrin.gif

aš irgi svajoju apie vestuves... nuo 16 metų žinojau, kad ištekėsiu 2004 metais liepos 17 dieną. dėja, toji diena jau artėja, o vestuvių nebus sad.gif

tiksliau - bus, bet ne mano....

o aš svajoju apie didelę šventę, kad žmonių būtų apie šimtą ( blink.gif na, gal kiek mažiau).... kad viskas vyktų gamtoje - pvz., kokiam Belmonte (tai yra nuostabi sodyba Vilniuje).... kad maistas būtų išskirtinis, o gėrimai iš geriausių vynų kolekcijų...

kad suknelė būtų vienetinė... modeliuota ir siūta tik man....
svajoju, kad būsimas vyras būtų baltu kostiumu, o aš su raudona suknele... net nežinau, kodėl svajoju apie tokius apdarus, bet kitaip savęs neįsivaizduoju smile.gif

irgi labai norėčiau karietos... bet ne baltos, kaip merginos čia sakė, o juodos, kinktos juodais žirgais, bet puoštos daugybe baltų žiedų... kad tos spalvos net nesimatytų smile.gif

arba, jei ne karietos, tai limuzinų... bet ne tokių, kur dabar visur nuomojami, o senovinių. net nemoku paaiškinti, ką turiu omeny, bet jei kas matė Vilniuje tokį baltą a-la senovinį limuziną - tai būtent apie tokį ir svajoju smile.gif
dar norėčiau, kad kortežas irgi būtų iš senovinių prabangių automobilių....

eh.... tik svajoti ir belieka... blink.gif sad.gif

jūs man gal patarkite, kaip sutaupyti šiek tiek pinigėlių, nes man liepos mėsesį nusimato dvejos vestuvės - išteka mano mokyklinė draugė, o po savaitės tuokiasi mano brangiausiojo draugas.... paskaičiavom, kiek mums tai kainuos (apie tūkstantėlį blink.gif ).... dabar suku galvą,kaip išsisukti.... gal kas patartų?
Atsakyti
Liepa smagus metas smile.gif Penai drauge istekinau liepos 24 smile.gif

Tiesa pasakius, tai antrosios mano... Kartais apmaudu patampa, kad jau ta jauduli aptirejau sad.gif

Buvo nuostabi svente. Bet kaip sako dede Merfis: kuo nuostabesne svestuves, tuo prastesnis ir trumpesnis gyvenimas drauge...
Taip ir buvo. GAiliuosi tik vieno, kad susituokiau baznycioje...
Atsakyti
QUOTE (Katusik @ 2004 05 06, 10:57)

arba, jei ne karietos, tai limuzinų... bet ne tokių, kur dabar visur nuomojami, o senovinių. net nemoku paaiškinti, ką turiu omeny, bet jei kas matė Vilniuje tokį baltą a-la senovinį limuziną - tai būtent apie tokį ir svajoju smile.gif

uoi tik nesvajok apie ta balta senoviska limuzina biggrin.gif
pernai vasara matem ji su nuluzusiu galiniu ratu vidury ukmerges plento stovinti. veze vestuves i vilona ir nuluzo ohmy.gif , ratas nuleke, galas masinos atsiremes ant asies. o masina matosi gelem papuosta , veze jaunuosius. va kokios jiems gavosi linksmybes ...

uz tai mudu su vyro zvengem clap.gif , nes bajeris is sono ziurint neeilinis clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Tushka @ 2004 05 06, 11:11)
Buvo nuostabi svente. Bet kaip sako dede Merfis: kuo nuostabesne svestuves, tuo prastesnis ir trumpesnis gyvenimas drauge...
Taip ir buvo. GAiliuosi tik vieno, kad susituokiau baznycioje...

Tushka, atrodo tu teisi rolleyes.gif Iš brangiausio patirties -pirmos jo vestuves buvo dideles, o bendras gyvenimas trumpas. Dabar mes darysim visai visai simboline ceremonija, bet, tikiuosi, gyvensime ilgai ir laimingai.
Man irgi mazumele gaila del pirmuju vyro vestuviu baznycioje, bet ka padarysi...
O gal jums yra sansu ta santuoka anuliuoti?
Atsakyti