Oh, mergičkos, sveikinu visas su atrėjančiomis šventėmis,
linkiu, kad TOJI DIENA būtų pati gražiausia ir nuostabiausia, ir kad visi Jūsų planai bei svajonės išsipildytų
aš irgi svajoju apie vestuves... nuo 16 metų žinojau, kad ištekėsiu 2004 metais liepos 17 dieną. dėja, toji diena jau artėja, o vestuvių nebus

tiksliau - bus, bet ne mano....
o aš svajoju apie didelę šventę, kad žmonių būtų apie šimtą (

na, gal kiek mažiau).... kad viskas vyktų gamtoje - pvz., kokiam Belmonte (tai yra nuostabi sodyba Vilniuje).... kad maistas būtų išskirtinis, o gėrimai iš geriausių vynų kolekcijų...
kad suknelė būtų vienetinė... modeliuota ir siūta tik man....
svajoju, kad būsimas vyras būtų baltu kostiumu, o aš su raudona suknele... net nežinau, kodėl svajoju apie tokius apdarus, bet kitaip savęs neįsivaizduoju

irgi labai norėčiau karietos... bet ne baltos, kaip merginos čia sakė, o juodos, kinktos juodais žirgais, bet puoštos daugybe baltų žiedų... kad tos spalvos net nesimatytų
arba, jei ne karietos, tai limuzinų... bet ne tokių, kur dabar visur nuomojami, o senovinių. net nemoku paaiškinti, ką turiu omeny, bet jei kas matė Vilniuje tokį baltą a-la senovinį limuziną - tai būtent apie tokį ir svajoju

dar norėčiau, kad kortežas irgi būtų iš senovinių prabangių automobilių....
eh.... tik svajoti ir belieka...
jūs man gal patarkite, kaip sutaupyti šiek tiek pinigėlių, nes man liepos mėsesį nusimato dvejos vestuvės - išteka mano mokyklinė draugė, o po savaitės tuokiasi mano brangiausiojo draugas.... paskaičiavom, kiek mums tai kainuos (apie tūkstantėlį

).... dabar suku galvą,kaip išsisukti.... gal kas patartų?