Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių vestuvės

panos, jei vaiku ankstesnej santuokoj nebuvo, anuliuot galima, kiek zinau
tai vat, bandykit, laiko uzima, bet imanoma, mes tai popierius tam uzpilde jau, sakem, kai pirma vaika krikstinsim, gal galesim jau ir sliuba tuo paciu metu priimt biggrin.gif
O kaip maniskis sako, mes priesaika pasakysim laive beplaukiojant, vos ne titanikas laugh.gif , bet Dievas protingesnis uz baznycia wink.gif
Atsakyti
oi merginos, nu supavydejau jums nerealiai rolleyes.gif ech, kad mano dabar vestuves isnaujo butu rolleyes.gif , bet tikriausiai vistiek viska taip pat daryciau, na, nebent gal kokiu smulkmenu prideciau / atimciau biggrin.gif vat jei butu tada toks puslapelis, kaip dabar cia, cia tike ideju prisiskaityt galima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o mano vestuves tikrai buvo tokios, apie kurias ir svajojau visada wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif nes viska darem, taip kaip patys norejom clap.gif clap.gif clap.gif , niekas mums nenurodinejo ka ir kaip daryt rolleyes.gif thumbup.gif
sekmes visoms organizuojant savo didziaja diena wub.gif
Atsakyti
Kadangi mano vestuves jau buvo, tai galiu pasakyti, kad jos ir buvo tokios kokiu as norejau. na gal keletas smulkmenu, tokiu, kaip : norejau, kad mane vyras pamatyti tik baznycioje kaip rodo filmuose). Taciau del ivairiu priezasciu jis mane mate kus kar anksciau, parveze is kirpyklos.
Visada svajojau, kad tuoksiuos toj baznycioj kur buvau krikstyta, bei priejau pirmos komunijos. Mano vyras toj pacioj buvo krikstytas. Ta baznytele nedidele, labai grazi. Kai mus tuoke, neileido ne vieno pasalinio zmogaus, buvo visi savi. rolleyes.gif
I vestuves galejom kviesti tai ka norim, buvo patys geriausi draugai, bei artimiausi zmones.
Svajojau apie balta suknele. Tai ir turejau biggrin.gif
Apie savo vestuves galiu pasakoti ir pasakoti. Jos buvo mano svajoniu vestuves. clap.gif
Atsakyti
Ah, smagu prisiminti ta graziausia diena... tik merginos noriu patarti, neskubekit ir nesijaudinkit... as taip nervavausi, kad viskas butu gerai, nes patys viska organizavom ir rupinomes, kad mazi rupesteliai trukde atsipalaiduot... kas cia sake nori, kad vestuvese butu 100 zmoniu, nesamone, kol visiems laba diena pasakysi, puse vestuviu praeis, o kur 100 sveikinimu ir bucinuku ir 100 paklausimu"kaip jauties istekejus?" svarbiausia atsipalaiduot ir susikoncentruot i savo mylimaji!! biggrin.gif
p.s. mano svajone irgi issipylde, tuokemes mazoje senoje baznycioje, kur tadien buvo TIK musu vienu vestuves, o baznycioje visi draugai ir artimieji... tik gaila neradom senoviskos "brickos" su arkliais, o ir bijojom, kad gali lyti, nes buvo spalio pradzia, bet oras buvo neblogas, o nuotraukos fantastiskos isejo, nes labai grazus rudeniniai medziai ir mes ju fone...
Atsakyti
as noreciau, kad susituoktumem mazoje baznyteleje..
pasikviesciau artimiausius zmones..
suknele butu baltos spalvos, labai paprasta, bet butinai su pustu sijonu tongue.gif
kad rankose laikyciau grazia baltu ramuniu puostele.. ir kad ramuniu butu ir mano plaukuose..
noreciau, kad jis butu su juodu kostiumu..
noreciau, kad tai butu musu isvajota tobula svente, kuri priklausytu tik mums.. rolleyes.gif
noriu vestuviu.. rolleyes.gif
Atsakyti
o as noreciau tuoktis ant juros kranto, basom wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 06 24, 16:19)
o as noreciau tuoktis ant juros kranto, basom wub.gif

Romantiska wub.gif
Va pagalvojau, butu faina pastatyti grazioje vietoje (kopose prie juros, sodyboje grazioje ar kur kitur grazioje vietoje) tokia koplytele is karkasu, gelemis puostu..., ten atvyktu kunigas sutuokti... na viskas vietoje... kaip filmuose... wub.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 05 13, 09:44)
QUOTE (Tushka @ 2004 05 06, 11:11)
Buvo nuostabi svente. Bet kaip sako dede Merfis: kuo nuostabesne svestuves, tuo prastesnis ir trumpesnis gyvenimas drauge...
Taip ir buvo. GAiliuosi tik vieno, kad susituokiau baznycioje...

Tushka, atrodo tu teisi rolleyes.gif Iš brangiausio patirties -pirmos jo vestuves buvo dideles, o bendras gyvenimas trumpas. Dabar mes darysim visai visai simboline ceremonija, bet, tikiuosi, gyvensime ilgai ir laimingai.
Man irgi mazumele gaila del pirmuju vyro vestuviu baznycioje, bet ka padarysi...
O gal jums yra sansu ta santuoka anuliuoti?

Nu nesnekekit nesamoniu! Ir pas mano tevus buvo 100 zmoniu ir pas tetas, ir pas dedes, ir JIE VIS DAR GYVENA KRTU!!!!!!!!!!!!! O pas broli buvo 30- ir jir po 1.5 metu bendro gyvenimo kartu - issiskyre!!!!!!!! Tai kokie jums cia desniai!!!!!
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 16, 12:25)
QUOTE (kasiopeja @ 2004 05 13, 09:44)
QUOTE (Tushka @ 2004 05 06, 11:11)
Buvo nuostabi svente. Bet kaip sako dede Merfis: kuo nuostabesne svestuves, tuo prastesnis ir trumpesnis gyvenimas drauge...
Taip ir buvo. GAiliuosi tik vieno, kad susituokiau baznycioje...

Tushka, atrodo tu teisi rolleyes.gif Iš brangiausio patirties -pirmos jo vestuves buvo dideles, o bendras gyvenimas trumpas. Dabar mes darysim visai visai simboline ceremonija, bet, tikiuosi, gyvensime ilgai ir laimingai.
Man irgi mazumele gaila del pirmuju vyro vestuviu baznycioje, bet ka padarysi...
O gal jums yra sansu ta santuoka anuliuoti?

Nu nesnekekit nesamoniu! Ir pas mano tevus buvo 100 zmoniu ir pas tetas, ir pas dedes, ir JIE VIS DAR GYVENA KRTU!!!!!!!!!!!!! O pas broli buvo 30- ir jir po 1.5 metu bendro gyvenimo kartu - issiskyre!!!!!!!! Tai kokie jums cia desniai!!!!!

Nieks nešneka nesąmonių!!! Tiesiog dalinamės patirtimi.

Tai va... po savaitėlės mano vestuvės ir švęsim smagiai, mūsų bus 30 ir aš jau dabar spurdu wink.gif
Atsakyti
Aha, kiek zmoniu, tiek ir desniu gali prigalvot. Juk gyvenimas priklauso tikrai ne nuo vestuviu dydzio... Jei nuo to priklausyti, visi zinotu kaip tuoktis biggrin.gif
Atsakyti
Mano vestuves bus nevisai mano svajones vestuves, nes as noreciau tarp sveciu daugiau matyti pazistamu ir draugu, o realiai matysiu 50% visai nepazistamu g.gif
Atsakyti
O kiek sveciu is viso? Mes zmoniu problema sprendem taip: nusprendem, kad kviesim sau artimiausius, o ne artimuju artimuosius. T.y. jei mano drauge turi nauja vaikina, kuri maciau tik viena karta, tai as kvieciu tik ja. Aisku, gal ir bus nepatenkintu, bet del to savo sventes nesigadinsiu g.gif
Atsakyti