Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių vestuvės

O mes tai norim paprastu vestuviu su liudininkais ir viskas ir kita diena i kelione, bet draugai ir artimieji tiesiai sviesiai praso daryti dideli pokyli tiesiog psichologini spaudima daro man jau net bloga, o geriausiai kai man pradejo aiskinti su kokia suknele tuoktis nors as tokios nenoriu sukneles, nervina man tos jau vestuves.
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2007 04 07, 18:42)
O mes tai norim paprastu vestuviu su liudininkais ir viskas  ir kita diena i kelione, bet draugai ir artimieji tiesiai sviesiai praso daryti dideli pokyli tiesiog psichologini spaudima daro man jau net bloga, o geriausiai kai man pradejo aiskinti su kokia suknele tuoktis nors as tokios nenoriu sukneles,  nervina man tos jau vestuves.

Uzjauciu...Nepasiduok, kad nesigailetum, jog neturejai tokios sventes, apie kokia svajojai 4u.gif Bet tai nesuprantu as tokiu artimuju niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2007 04 07, 19:42)
O mes tai norim paprastu vestuviu su liudininkais ir viskas  ir kita diena i kelione, bet draugai ir artimieji tiesiai sviesiai praso daryti dideli pokyli tiesiog psichologini spaudima daro man jau net bloga, o geriausiai kai man pradejo aiskinti su kokia suknele tuoktis nors as tokios nenoriu sukneles,  nervina man tos jau vestuves.

mastau.gif mega_shok.gif frusty.gif g.gif Kokia nesamone doh.gif Laikykites...Jau cia situacija tai isvis doh.gif Kas darosi ant zmemeles,tai net nera zodziu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 07 balandžio 2007 - 21:51

Kaip aš tave suprantu, oj kaip suprantu...mano toli, o jau nervina, tai kas bus kai rimtieji darbai prasidės...visai kaip tau, aiškina apie sukneles ir pan... doh.gif
Atsakyti
As svajojau apie vestuves kuriose dalyvaus tik patys artimiausi zmones, tevai seserys broliai, bet atsitiks ne taip... verysad.gif nors dar kvietimai neissiusti gal ka pakeisti? juk tai musu svente, o ne tevu ar uosviu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 12, 13:48)
As svajojau apie vestuves kuriose dalyvaus tik patys artimiausi zmones, tevai seserys broliai, bet atsitiks ne taip... verysad.gif  nors dar kvietimai neissiusti gal ka pakeisti? juk tai musu svente, o ne tevu ar uosviu...  g.gif

Jūsų šventė, tai kodėl vestuves darote tokias, kokių nenorite??? doh.gif
Atsakyti
Nezinau ar tai bus mano svajoniu vestuves, bet darau viska, ka sugalvoju. Pati viena issirinkau suknele, su draugu susiradome vieta kur svesime, pasirinkome liudininkus, poras, issirinkome jau kelione. Pakvietem tevus, kaip ir visus kitus, iteikdami kvietima. Pas mus vien jaunimas (isskyrus tevus). Is viso galetu buti tik ta oficiali dalis, o po to is karto i kelione. ax.gif Vestuvems pinigu is tevu nepraseme, tai jie ir nesikisa kol kas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 04 12, 14:46)
Nezinau ar tai bus mano svajoniu vestuves, bet darau viska, ka sugalvoju. Pati viena issirinkau suknele, su draugu susiradome vieta kur svesime, pasirinkome liudininkus, poras, issirinkome jau kelione. Pakvietem tevus, kaip ir visus kitus, iteikdami kvietima. Pas mus vien jaunimas (isskyrus tevus). Is viso galetu buti tik ta oficiali dalis, o po to is karto i kelione.  ax.gif  Vestuvems pinigu is tevu nepraseme, tai jie ir nesikisa kol kas.  smile.gif

O mes irgi iš tėvų pinigų neprašėme (tik auksą žiedams patys pasiūlė, nes turėjo iš senų laikų), todėl visai nesikiša. Iš pradžių planavome kuklias vestuves tik su tėvais, šeimos nariais ir jaunimu bei įspūdinga kelione, bet vėliau nusprendėm viską iškeisti tiesiog į medaus mėnesio egzotišką kelionę thumbup.gif Vestuves pasidarysim sau wub.gif wub.gif
Atsakyti

Mums tokia pat situacija verysad.gif Šventės nori draugai ir artimieji, o mes norim išlekt į kelionę iškart po ceremonijos oficialios... Bet pasirodo, kad tai nelabai priimtina kitiems doh.gif o manėm, kad tai MŪSŲ šventė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 04 12, 15:50)
O mes irgi iš tėvų pinigų neprašėme (tik auksą žiedams patys pasiūlė, nes turėjo iš senų laikų), todėl visai nesikiša. Iš pradžių planavome kuklias vestuves tik su tėvais, šeimos nariais ir jaunimu bei įspūdinga kelione, bet vėliau nusprendėm viską iškeisti tiesiog į medaus mėnesio egzotišką kelionę  thumbup.gif Vestuves pasidarysim sau  wub.gif  wub.gif

Kaip jums faaaaina! bigsmile.gif Jei mes galetume visus pinigus skirti kelionei.. unsure.gif Bet jau sveciai beveik visi sukviesti. Pas mus vestuves pagal mano plana is galvos.. biggrin.gif Kai tik pradejau planuoti tai atrode, kad tikrai svajoniu diena bus, o dabar kazkaip vis daugiau abejoniu... blink.gif
Atsakyti
Ei, mergaitės, jūs nekvailiokit. Daryt tik tokias vestuves, kokių pačios trokštat. Po šventės taip garušitės, kad suknelė ne tokia buvo, kad nuotaiką ilgos senų tetų ir dėdžių kalbos sugadino, kad jaunimėlio per mažai buvo... Nesinorės net vestuvių filmo ir nuotraukų žiūrėt. Dabar pats laikas galvot.
Ir pas mane giminėj buvo nepatenkintų, kad vos kelis iš jų pakviečiau, ir tai sužinojau tik iš nuogirdu. Gaila, kad niekas nedrįso tiesiai į akis pasakyt (supranta visi, kad priekaištas visai neteisingas), nes kiekvienam turiu atsakymą.

Kas gali jums reguliuot kaip išleist savus pinigus..
Oi kaip man pikta doh.gif
Tvirtai nuspręskit, būkit ryžtingos ir sėkmės jums visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
na vestuves bus beveik tokios kokiu ir noriu. bus nedideles vestuves 20zmoniu tik artimieji, suknele ne kaip tortas,t.y. tiesi ne pusta, issinuomojom sodyba, fotografo nebus, o muzikanta gal but. pirsliu taip pat nebus, na kaskaip nesinori tu eiliniu vestuviu. dar labai noreciau kad butu fejerverkai butu liuks

user posted image
Atsakyti