Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių vestuvės

QUOTE(myself @ 2010 06 07, 21:21)
Dėl šito aš sutinku, bet grįžus reikėtų kažkur atšvęsti su artimaisias.

jei norisi atsvesti su artimaisiais, tai jau geriau uzsakysiu kavineje vakariene, vadinama banketa, nei kad su aukstakulniais minkysiuosi po pievas doh.gif bet aisku, tai vel remiasi i finansus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 08, 11:53)
jei norisi atsvesti su artimaisiais, tai jau geriau uzsakysiu kavineje vakariene, vadinama banketa, nei kad su aukstakulniais minkysiuosi po pievas doh.gif bet aisku, tai vel remiasi i finansus ax.gif

nebūtina su aukštakulniais, tam yra skirta apranga ax.gif

Mūsų vestuvės po pusantro mėnesio ir jas galėčiau pavadinti mano ir MB svajonių vestuvėmis: CMS, furšetas giminaičiams, fotosesija, ir važiuosim uodų maitinti į gamtą su šašlykais smile.gif Ir šis scenarijus nesiremia į finansus ax.gif
Furšetas - kad tėvams panašėtume "į žmones";
Gamta (greičiau "lietuviško kaimo turizmo" pirtis su šašlykais) - mums, nes mes būten pirmąją vasarą taip ir praleidom dviese ir mums tai teikia malonumą, galbūt tai tapo mūsų gyvenimo dalis, o "ne maistas uodams" ar "aukštakulnių minkymas po pievas" ax.gif

O į užsienį galime išvažiuoti bet kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 06 08, 13:00)

Mūsų vestuvės po pusantro mėnesio ir jas galėčiau pavadinti mano ir MB svajonių vestuvėmis: CMS, furšetas giminaičiams, fotosesija, ir važiuosim uodų maitinti į gamtą su šašlykais smile.gif Ir šis scenarijus nesiremia į finansus ax.gif
Gamta (greičiau "lietuviško kaimo turizmo" pirtis su šašlykais) - mums, nes mes būten pirmąją vasarą taip ir praleidom dviese ir mums tai teikia malonumą, galbūt tai tapo mūsų gyvenimo dalis, o "ne maistas uodams" ar "aukštakulnių minkymas po pievas" ax.gif

Mano nuomone visai geras variantas mirksiukas.gif o ypač jeigu nenori nieko perdaug įspūdingo ar prabangaus. Be to svarbiausia, kad patiems tai teikia malonumą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karelija: 08 birželio 2010 - 12:50
QUOTE(astarte12 @ 2010 06 08, 14:00)

kita apranga "kedasai" ir treningas, lb vestuviska ir sventiska lotuliukas.gif cia kiekvienos poros pasirinkimas, tegu daro savo svente kaip tik isigeidzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 02 15, 20:15)
Noreciau isskristi su mylimuoju ir dar pora draugu i Jamaica, ten susituokti papludimyje, po palmemis, ramiai atsvesti, po to likusias dienas smagiai pasilinksminti, o grizus artimiesiems ir draugams surengti svente kokioje sodyboje, su vestuviu video ir foto perziura, lauktuviu is tolimos salos dalinimu, sokiais ir visa kita  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man ustektu tik MB , o visa kita tai tikrai pritariu
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 09, 19:31)
kita apranga "kedasai" ir treningas, lb vestuviska ir sventiska lotuliukas.gif cia kiekvienos poros pasirinkimas, tegu daro savo svente kaip tik isigeidzia cool.gif

o džinsai, lininiai drabužiai, sijonai nesilamdantys???
Batai - basutės, bateliai - be kulno...
Beje, treningus ir kedasus nešioju tik sportuodama smile.gif

Matosi, kad esate miesto vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 06 09, 23:05)
o džinsai, lininiai drabužiai, sijonai nesilamdantys???
Batai - basutės, bateliai - be kulno...
Beje, treningus ir kedasus nešioju tik sportuodama smile.gif

Matosi, kad esate miesto vaikas smile.gif

aha, as miesto vaikas thumbup.gif bet gyvenu nuosavame name, kur man nereikia vaziuoti kazkur tai tu sasyku isikepti, vyras iskurena saslykine, iskepa ir sau balkonelyje, patogiai ant keduciu, po sketuku juos valgau. man tai jokia cia ne svente, o eiliniai pietus 4u.gif
o kas del rubeliu, tai dzinsai - mano kasdieninis rubas, kurio iedama i kokia svente, ne uz ka nesimaiciau. o lininiai rubai man nepatinka. o kas del sijonu, tai sakau, uodeliai visas kojytes nules, ir jau kita ryta jos bus ispuostos raudonais niestinciais gumbeliais smile.gif o as treningu ir kedasu nenesioju, nes nesportuoju cool.gif
Atsakyti
Reikėtų nepamiršti, kad kiekviena/kiekvienas turi savo svajonių vestuves.
Tikrai žinau vyrų/moterų, kurie nemoka net man įprastiniais stalo įrankiais (turiu omeny šakutę ir peilį) naudotis, nemoka su aukštakulniais vaikščioti, manote, kad jie jaustųsi smagiai įsispraudę į smokingą ir ilgą suknelę? Manau, kad ne, todėl renkasi kaimiškas vestuves ar kelionę, ar dar kažką kitą, bet ne vakarienę prabangiam restorane su 5 stalo įrankiais smile.gif
Kitiems kasdienybė yra prabangi vakarienė restorane, todėl jie išbando kažką naujo, pavyzdžiui, vestuves planuoja su riedučiais smile.gif
Treti, apkeliavę visą pasaulį ir tikrai nenori vestuvių Jamaikoje ar Šri Lankoje, vėl renkasi kitą variantą smile.gif
Tiesiog vienam jau šventė yra šašlykų išsikepti, o kitam šventė - vakarienė restorane smile.gif

Be to, kad ir kokį variantą pasirinktų vestuvių scenarijaus, jauniesiems tai būtų šventė, kurią ilgai planavo, apie ją svajojo. Manau, kad kiekvienos vestuvės jauniesiems (bent jau didžiajai daliai) yra svajonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 06 10, 12:48)
Reikėtų nepamiršti, kad kiekviena/kiekvienas turi savo svajonių vestuves.
Tikrai žinau vyrų/moterų, kurie nemoka net man įprastiniais stalo įrankiais (turiu omeny šakutę ir peilį) naudotis, nemoka su aukštakulniais vaikščioti, manote, kad jie jaustųsi smagiai įsispraudę į smokingą ir ilgą suknelę? Manau, kad ne, todėl renkasi kaimiškas vestuves ar kelionę, ar dar kažką kitą, bet ne vakarienę prabangiam restorane su 5 stalo įrankiais smile.gif
Kitiems kasdienybė yra prabangi vakarienė restorane, todėl jie išbando kažką naujo, pavyzdžiui, vestuves planuoja su riedučiais smile.gif
Treti, apkeliavę visą pasaulį ir tikrai nenori vestuvių Jamaikoje ar Šri Lankoje, vėl renkasi kitą variantą smile.gif
Tiesiog vienam jau šventė yra šašlykų išsikepti, o kitam šventė - vakarienė restorane smile.gif

Be to, kad ir kokį variantą pasirinktų vestuvių scenarijaus, jauniesiems tai būtų šventė, kurią ilgai planavo, apie ją svajojo. Manau, kad kiekvienos vestuvės jauniesiems (bent jau didžiajai daliai) yra svajonių smile.gif

drinks_cheers.gif ka pasakete, bet as nesu pries sventima kaimo sodyboje. juk ten ir pirtele kitai dienai paruosta buna, o ir atsisesti ir pasikti yra kaip zmonems vieta, ir blogu oru ant galvos nelis lietus. cia tai viskas tvarkoj, gali jaunoji buti su trumpute vestuvine suknute, visai zemuciais batukais ir visas super thumbup.gif
bet ta mergina pasisake, kad nori tiesiog pacioj gamtoj ant dekucio vestuviu unsure.gif
na bet tebunie, kas kaip nori, tas taip svencia, juk cia ju svente, bet tikrai to nepavadinciau svajoniu vestuvemis, nes man tai net nekvepia jomis smile.gif
Atsakyti
O mano svajoniu vestuves, kaip ir daugumos merginu, - prie juros wub.gif Jau seniai radau puikia vietele http://www.chateauam...u/lt/renginiai/ bet lieka tik pasvajoti.. ne musu kisenei pakolkas tokia prabanga..
Atsakyti
Apie ką svajojau, tą ir gausiu, vestuves dviese su MB karibuose už trijų mėnesių wub.gif
Atsakyti
As anksciau galvojau, kad tobulos vestuves kaip ir jus snekat-mes, dukra, sala vandenyne ir tt. Paskui persigalvojau lotuliukas.gif Laikui begant vestuves man nebeteko prasmes. Na kaip sajunga dvieju zmoniu. Nezinau, ar mokesiu paaiskint. Mes nemazai metu gyvenam kartu, auginam dukrele. Sirdi ir ranka SB atidaviau jau seniai-tam nereikejo nei sukneles, nei sveciu. Uzteko triju minuciu vejuotam pajury su uz dvidesimt metru stovincia masina ir joje miegancia menesio laiko dukryte. Na bet mes ne apie tai. Supratau, kad vestuviu svente butu duokle musu draugams, teveliams, broliams. Smagus vakarelis, kurio centre butume mes-cha, ne kiekviena diena taip pavyktu biggrin.gif Nes pati santuoka tai mum kaip ir nereikalinga... Todel visos isvykos trise i tropiku sala pradejo atrodyt beprasmes. Tuomet pradejom galvot, kaip cia ta vakareli pasidarius toki, kad butu smagi svente, kuria tikrai gera prisimint. Be jokiu apsimetinejimu, o nuosirdziai, kad mum patiktu. Viena vakara beklausant Elvio ir bekaifuojant nuo jo dainu nusprendem, kad musu vestuviu tema tokia ir bus-Elvio laikai. Su jo dainom, su idomesne apranga. Man akys nusvito, kad yra visokiu vestuviniu sukneliu, ne tik labai puosniu ir elegantisku iki zemes, nes nebuvau nieko domejusis pries tai. Abu norejom, kad svente butu linksma, nuotaikinga, spalvota. Tokia ir pavyko thumbup.gif Tiesa pasakius, pavyko netgi geriau nei isivaizdavau thumbup.gif ir, dar vienas dalykas, sventem ne Lietuvoj, o ten, kur gyvenam. Atsirado nesupratusiu. Bet mes ta miesta mylim, cia prabego graziausi mudvieju draugystes metai, cia tiek graziu prisiminimu. Vestuviu diena sypsojaus iki ausu, kiekviena akimirka buvo taip gera, kad sirdis juokesi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 16 rugpjūčio 2011 - 15:36