Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(houpe @ 2010 05 11, 07:59)
As irgi laaaaaaaaaaukiu ir tikrinu pasto dezute kasdien...  doh.gif  4u.gif

O dar kazkur kur bus paskelbta? Ar tik laiskais jie informuoja?
Atsakyti
Nuo liepos 1 d. bus galima pasitikrinti internetu ofic. loterijos tinklalapyje.
Atsakyti
QUOTE(IrmantasLKKF @ 2010 05 11, 11:54)
Nuo liepos 1 d. bus galima pasitikrinti internetu ofic. loterijos tinklalapyje.

Aciu! O oficialiame tai cia prie JAV ambasados ieskoti? (nes mes per ambasada pildem) ar kur?? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 11, 23:02)
Aciu! O oficialiame tai cia prie JAV ambasados ieskoti? (nes mes per ambasada pildem) ar kur?? 4u.gif  ax.gif

Štai čia bus galima pasitikrinti -> nuoroda
Atsakyti
QUOTE(IrmantasLKKF @ 2010 05 11, 12:16)
Štai čia bus galima pasitikrinti -> nuoroda

Labai labai aciu!
Atsakyti
Tai Lietuvai šiemet skirta tik 195 vizų unsure.gif siaubas kiek mažai unsure.gif blink.gif
Be to, pernai ir užpernai, kiek man neša atmintis, pirmieji laiškai pasiekė gegužės 25 berods blush2.gif tai, nebedaug liko laukt naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VyŠnĖ @ 2010 05 11, 16:39)
Tai Lietuvai šiemet skirta tik 195 vizų  unsure.gif  siaubas kiek mažai  unsure.gif  blink.gif
Be to, pernai ir užpernai, kiek man neša atmintis, pirmieji laiškai pasiekė gegužės 25 berods  blush2.gif  tai, nebedaug liko laukt naujienų  bigsmile.gif

o is kur zinai kad 195?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 05 12, 00:49)
o is kur zinai kad 195?

Man atrodo, kad informacija dar nepaskelbta. O Vysne bus sumaisius loterijas ir vietas - bent jau as taip manau. SITAM puslapyje yra tas 195 patiekta, bet cia DV-2010 loterijos rezultatai (t.y. pernai metu, tie kurie gavo laiskelius pernai - sie laimetojai jau turi isvaziuot siemet). Turbut labiausiai klaidina tai, kad loterija eina ne pagal dalyvavimo metus, bet pagal kada ZK gauni. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 11, 16:13)
Man atrodo, kad informacija dar nepaskelbta. O Vysne bus sumaisius loterijas ir vietas - bent jau as taip manau. SITAM puslapyje yra tas 195 patiekta, bet cia DV-2010 loterijos rezultatai (t.y. pernai metu, tie kurie gavo laiskelius pernai - sie laimetojai jau turi isvaziuot siemet). Turbut labiausiai klaidina tai, kad loterija eina ne pagal dalyvavimo metus, bet pagal kada ZK gauni.  ax.gif

Tai jei pernai buvo tik 195 tai negi siemet bus tukstanciai?? blush2.gif Man kazkaip atrode, kad sansai dideli ir daug zmoniu pasiseka... Dabar, pasiziurejus i sita skaiciu, nelabai turiu vilciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 12, 04:25)
Tai jei pernai buvo tik 195 tai negi siemet bus tukstanciai??  blush2.gif Man kazkaip atrode, kad sansai dideli ir daug zmoniu pasiseka... Dabar, pasiziurejus i sita skaiciu, nelabai turiu vilciu  doh.gif

Mazeja pastaruoju metu, bet nenoreciau tiket, kad bus dar maziau uz 195 siemet.... Pries pora metu dar 300 su virsum laimedavo.... Viso skirta 50 000 ZK per metus - o kaip paskirsto, tai labai priklauso nuo salies. Bet LT tukstanciu negauna....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 gegužės 2010 - 03:36
QUOTE(VyŠnĖ @ 2010 05 11, 23:39)
Tai Lietuvai šiemet skirta tik 195 vizų  unsure.gif  siaubas kiek mažai  unsure.gif  blink.gif
Be to, pernai ir užpernai, kiek man neša atmintis, pirmieji laiškai pasiekė gegužės 25 berods  blush2.gif  tai, nebedaug liko laukt naujienų  bigsmile.gif

Užpernai aš laišką gavau gegužės 21 d., tad laukit ir tikėkitės biggrin.gif
Atsakyti
Na greiciau jau gaukite kas nors laiskucius, labai smalsu, kada jau laukti itemptai pradeti 4u.gif Gal jau kita savaite pajudes reikalai...
Atsakyti