Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(ramzyte @ 2010 04 13, 09:05)
Feta,manau tu neteisi

Jokiu būdu taip nesakau, kad džiaukis, bent vieną turi, tikrai ne, kaip tik atvirkščiau, džiaugiuosi, kad turi, o, kad turės visom keturiom laikau kumščius, pati noriu ne vieno vaikučio, bet turėti bent vieną ir neturėti nei vieno vistiek yra nepalyginamas dalykas sad.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 04 13, 10:32)
o aš dar jaunesnė verysad.gif

O aš ir už tave jaunesnė sad.gif

QUOTE(AREANA @ 2010 04 13, 10:39)
ji mane uztikrino, kad tokiam amziuj man buvo 26 tipo tokioj jaunystej jokiu miomu, cistu ir tuolab vezio negali buti, dabar suprantu, kad nuo amziaus tai nepriklauso

Cistą pirmą kartą pastebėjo man 16 metų, būna ir anksčiau, kai tik pradeda sirgti, jau gali turėti cistų kiek esu gidėjusi 4u.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 04 13, 14:55)
tai va galėtu leisti merginoms tirtis jau nuo 22 ar 23 m. unsure.gif

Galėtų ir žymiai jaunesnėms, nes man mažiau metų nei, kad nurodei, o jau rado tai CIN3.
Šiandien buvau pas ginę smile.gif VISOS VĖŽINĖS LĄSTELĖS RADIKALIAI PAŠALINTOS wub.gif Atsakyme taip pat parode Hsil ir Cin3 kaip, kad biopsija ir rodė, bet viskas pašalinta, dabar po poros mėn eisiu į apžiūrą kaip viskas jau iki galo sugyjo, o po pusmečio vėl pasitikrinti ar neatsinaujino wub.gif Kokia aš laiminga wub.gif po Trijų mėn kažkur pradėsim vėl planuoti leliuką wub.gif Ačiū visoms labai labai už visą suteiktą informaciją, labai man padėjote 4u.gif Skemės visoms, temutę vis paskaitysiu, pranešiu kaip sekasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2010 04 13, 18:09)
Cistą pirmą kartą pastebėjo man 16 metų, būna ir anksčiau,
Šiandien buvau pas ginę  smile.gif

Mano seseriai irgi buvo cista panašaus amžiaus unsure.gif .........Feta,labai džiaugiuosi kartu thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 13, 20:11)
Mano seseriai irgi buvo cista panašaus amžiaus  unsure.gif .........Feta,labai džiaugiuosi kartu  thumbup.gif  taip ir toliau  4u.gif

Man du kartus buvo cistos, bet antrąjį kai laukiausi su nesivystančiu pašalino per abraziją verysad.gif
Didžiulis ačiū smile.gif
Atsakyti
AREANA, tai va aš irgi prisiskaičiau kad dažnai būna kad partnerius keiti, bet as per savo gyvenima jai nepameluosiu turėjau skirtingus tik 3, o su dabartiniu tai jau 4 m. esam kartu ir tikrai dazai nekeiciau ilgokai draugavai ir su pries tai buvusiu bet keliai issiskyre... tai as daznai saves klausiu kaip man čia taip ir sakau ejau pas gine dėl leliaus davau vėžinias lasteles...
o persileidimo neturejau schmoll.gif o ŽVO men neliepe tirtis, bet jai reliai galvoju ką jis jau bepakeis dbr laukiu gegužės vid kada pasidarysiu OCT ir noriu tiketi kad bus viskas gerai rolleyes.gif
Papildyta:
FETA, o tai kiek tau metų? man 24 m. o aš nei cistu nesu turėjusi, tik pas mane nereguliarios mmm, ir kokius 3 m. geriau KT gal ir ilgiau blush2.gif
Atsakyti
[quote=Rastika,2010 04 14, 10:07]
AREANA, tai va aš irgi prisiskaičiau kad dažnai būna kad partnerius keiti, bet as per savo gyvenima jai nepameluosiu turėjau skirtingus tik 3, o su dabartiniu tai jau 4 m. esam kartu ir tikrai dazai nekeiciau ilgokai draugavai ir su pries tai buvusiu bet keliai issiskyre... tai as daznai saves klausiu kaip man čia taip ir sakau ejau pas gine dėl leliaus davau vėžinias lasteles...
o persileidimo neturejau schmoll.gif o ŽVO men neliepe tirtis, bet jai reliai galvoju ką jis jau bepakeis dbr laukiu gegužės vid kada pasidarysiu OCT ir noriu tiketi kad bus viskas gerai rolleyes.gif
Tikrai viskas bus gerai, kitaip ir buti negali mirksiukas.gif Zinok dar kaz kus skaiciau, kad jei per anksti pradedi gyventi lytini gyvenima ateityje gali buti su ta vieta problemu, tik nezinau koks tai amzius per anksti g.gif
Atsakyti
[quote=AREANA,2010 04 14, 10:32]
[quote=Rastika,2010 04 14, 10:07]
Tikrai viskas bus gerai, kitaip ir buti negali mirksiukas.gif Zinok dar kaz kus skaiciau, kad jei per anksti pradedi gyventi lytini gyvenima ateityje gali buti su ta vieta problemu, tik nezinau koks tai amzius per anksti g.gif
[/quote]
tai vat neturėjau nei per anksti santykiu ir viena vieninteli partneri jau 17 metu g.gif man atrodo nuo užteršto to musu klimato..manes daktarė klausė ...kiek partneriu ir ar tamponu nenaudoju...bet aš ir ju nenaudoju...tai tikrai nesupratau kodėl...
Atsakyti
Tikriausiai taip ir yra nuo musu maitinimosi, nuo tu toksinu, vien chemija valgom doh.gif , imunitetas per silpnas doh.gif
Atsakyti
ZPV nesiotojas yra ir vyras. Tad svarbu kiek partneriu turejo ir jis.
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 04 14, 11:46)
ZPV nesiotojas yra ir vyras. Tad svarbu kiek partneriu turejo ir jis.

Ir svarbiausia ne kiek, o dar ir kokių manau smile.gif
Atsakyti
Labas.
g.gif su tais partneriais čia kažkokia mistika... Su savuoju 17m.gyvenu, jis vienintelis man. Tai kodėl tiek metų viskas gerai buvo, o dabar visokie pakitimai lenda doh.gif Manau, kad čia tikrai aplinkos ir kt.faktorių įtaka... Na mes vyresnės ir gimdžiusios jau po kelis kartus, bet visai jaunutėm. Nuo ko joms?
Atsakyti
daliuk, aš palyginus vėlai pradėjau lytini gyvenima 12 kl. bet man nepatiko lotuliukas.gif blush2.gif bet mes jau ir draugavom nemazai ir tamponu nenaudoju schmoll.gif l. retai... gal tikrai visokiais bio ir E maitinames ir išaukia mums tokias ligas verysad.gif
Atsakyti
Tamponus ir aš labai retai naudojau-ankščiau... Prieš kelis metus man jokių problemų nebuvo su gimda ir t.t. Vaikus pagimdžiau, gimdos kaklelis buvo visada gražus, švarus. Mm tikslios kaip laikrodukas.O dabar doh.gif
Ginė pastebėjo, kad dabar ypač tokiais pakitimais serga jaunos, ko ankščiau -nebūdavo. Aišku ir diagnost.tyrimai patobulėję,ko netirdavo ar negalėjo ištirti. O dabar pastebi, kad ir menkiausius pakitimus. Tai gerai... Guoskimės, kad pastebi laiku... Galime gydytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auston: 14 balandžio 2010 - 14:42