Auston, kiek pamenu tu sav. veliau uz mane dareisi konizacija, o as dar nebuvau gine liepe ateiti po 5 men. bet eisiu tada ir as kita cikla, seip geriausia darytis OCT 10-20 CD dienomis

QUOTE(Rastika @ 2010 04 19, 09:09)
aga kažko ant savaitgalio visai tylu cia buvo... o as tai SB gimtadieni svenciau ir nepasirodziau, bet ir neturiu dbr ka ta tema sakyti nes laukiu keliones i Italija ir noriu is karto po jos pasidaryti OCT 

Kaip smagu, kelionė

QUOTE(Auston @ 2010 04 19, 15:17)
Labas.
Praeitą savaitę onkocitologinį tyrimą paėmė, laukiu rezultatų. Po operacijos dar nebuvo darę. Nerimauju kažkiek
Praeitą savaitę onkocitologinį tyrimą paėmė, laukiu rezultatų. Po operacijos dar nebuvo darę. Nerimauju kažkiek

Laukiam žinių

QUOTE(ramzyte @ 2010 04 19, 16:16)
Sveikos,o aš rytoj važiuoju tyrimų susirinkti, žpv sakė neigiamas,jokio tipo nerado,tai matyt siūlys skiepus darytis
bet rado kažkokių kirų ureaplazmų ir pan 

QUOTE(raimuxe @ 2010 04 19, 20:34)
Sveikutės 
Ryt varau pas ginę, manau turėtų pasakyt, kad šašo nebėra
Tikiuosi, nes taip noriu, kad greičiau viskas sugytų
Ai, tiesa, klausiau ginės kam ji vis tepa tuo jodu, tai sako, kad neatsirastų endometriozė

Ryt varau pas ginę, manau turėtų pasakyt, kad šašo nebėra

Ai, tiesa, klausiau ginės kam ji vis tepa tuo jodu, tai sako, kad neatsirastų endometriozė

Na man, kad nebėra šašo tai nepasakė taip grinai: "šašo nebėra", tiesiog pažiūrėjo kaklelį ir tiek, paraudimus vietomis matė, skyrė žvakutes, kad uždegimas nebūtų, kaangi tą dieną pradėjau kraujuoti, tai viskas kaip ir pagal planą - šašo kritimas

o aš po konizacijos atsimenu buvau po 10 d. ir pasake kad šašas nurito ir gražiai gyja 
Feta l. laukiu kelionės nors busiu tik 8 d. bet noriu pailseti nes l. užsiėmusi esu, o dar niekada neskridusi tai atrakcija manes didele laukia

Feta l. laukiu kelionės nors busiu tik 8 d. bet noriu pailseti nes l. užsiėmusi esu, o dar niekada neskridusi tai atrakcija manes didele laukia

QUOTE(viltuse @ 2010 04 19, 21:18)
Kad jodu tepa ir stebi, kaip nusidazo kaklelis
jei visas gerai ir graziai nusidazo, tai nera jokiu pakitimu.

Mano ginė dažnai pabrėždavo, kad mano kaklelis labai gražiai nusidažo, o rodo pakitimus... Taigi jie būna giliau, galima ir nematyti...Gerai, kad rudenį pasiūlė onkocitologinį pasidaryt, "dėl apsidraudimo"

QUOTE(Rastika @ 2010 04 19, 23:04)
Auston, kiek pamenu tu sav. veliau uz mane dareisi konizacija, o as dar nebuvau gine liepe ateiti po 5 men. bet eisiu tada ir as kita cikla, seip geriausia darytis OCT 10-20 CD dienomis 

Man darė sausio 21d. Man nesakė kiek laukti... Pralaukiau tik 3mėn.

Labas

Auston, o aš sausio 20 tai galim sakyti beveik kartu
na as eisiu geguzes nes si jau prazioplinau

Sveikutės. Nebuvo šiandien mano ginės, tai eisiu rytoj.
Viltuse, pasikartosiu, po konizacijos kas trys dienos su jodu tepa tam, kad neatsirastų endometrijozė, kadangi man daug išoperuota. Kaskart kai ateinu tai ginė sako, jog nuvalo mažus krešuliukus, kurie nenuvalomi gali apsitraukti audiniu ir išsivystų endometrijozė. Mano atveju jodas tepamas ne dėl pažiūrėjimo ar gražiai nusidažo.
Tu tikriausiai turėjai galvoje, kad žiūri kaip nusidažo kalposkopijos metu
QUOTE(viltuse @ 2010 04 19, 18:18)
Kad jodu tepa ir stebi, kaip nusidazo kaklelis
jei visas gerai ir graziai nusidazo, tai nera jokiu pakitimu.

Viltuse, pasikartosiu, po konizacijos kas trys dienos su jodu tepa tam, kad neatsirastų endometrijozė, kadangi man daug išoperuota. Kaskart kai ateinu tai ginė sako, jog nuvalo mažus krešuliukus, kurie nenuvalomi gali apsitraukti audiniu ir išsivystų endometrijozė. Mano atveju jodas tepamas ne dėl pažiūrėjimo ar gražiai nusidažo.

Tu tikriausiai turėjai galvoje, kad žiūri kaip nusidažo kalposkopijos metu

QUOTE(raimuxe @ 2010 04 20, 19:08)
Na, taip,nebuvau girdejusi tokio dalyko. Aciu uz info.
Mane tai kartais toks siutas apima,kaip kad ir šią minutę
po konizacijos neišrašė,nei žvakučių,nei antibiotikų,niekas jokiais jodais netepė ir net neapžiūrėjo,kaip ten kas gyja
namuose irgi po kokios savaitės gulinėjimo,pamačiau,kad namai griūna,tai einu ir viską darau kaip anksčiau
maišus su prekėm tampau,vaikui dviratį į lauką velku,namus kuopiu,siurbiu,valau ir t.t
Gal sakau jei ta žaizdelė būtų kur paviršiuje,tai dažniau aš pati ir artimieji susimąstytume

ramzyte, man tai pat niekas nei antibijotiku, nei jodu tepe, nei žvakuciu rase, tik man po konizacijjos pradejo persteti tai pati nuvykau ir israse zvakutes ir tada pasake kad grazei nukrito sasa ir gerai gyja, ziuresiu ka sakys kai nueisiu po men. ir jai nieko gero nesakys kreipsiuosi i kita spec. nes kiek matau kitos gines labiau demesio skiria
kiek teko skaityti literaturos, tai niekur nemaciau, kad po konizacijos reiktu teplioti jodu
idomiai.
Man taip pat jokiu zvakuciu ir jokiu antibiotiku neskyre, bet as del to tik dziaugiuosi, nes antibiotikai tikrai nepastiprina organizmo
jei ju nebutinai reikia, tai valio. Gal pasikartosiu, bet as uz naturalu gyjima. Jei sakyciau uzdegimas ar kas, tada ir zvakuciu gal reikia, bet jei ne, tai ne
Mano ginekologe yra super, po konizacijos liepe savaitei praejus ateiti butinai, paziurejo, kad viskas ok, sako nebebutina vaiksciot, nebent kiltu man itarimas, kad kazkas negerai, susake visus variantus del ko tureciau kreiptis...
Jau susitaikiau su savo rezultatais. Mano ginekologe pati konsultavosi su onkoginekologu del mano atvejo, sako viska smulkiai aptare. Nusprendeme praejus trims menesiams po konizacijos pasidaryti onkocitologini ir ziuresim kas toliau ten pas mane vyksta.
Papildyta:
Dar buvau i onkologijos klinika nuvykus, pas kita ginekologe, kuri jau su tais blogais atvejais labiau susidurusi... tai isivaizduokit koks variantas...
paziurejo atsakymus, sako renkis, imam tepineli
sakau kaip suprast, juk man dar neuzgije, nei menesio nera po operacijos... ai sako jo, nepasiziurejau kada daryta. tai sako mazdaug ko cia nori?.. sakau pasitart del tolesniu veiksmu.. tai sako nieko cia blogo, gal net neatsinaujins ir t.t. kas tris menesius tirkis.
sako vistiek renkis, reik apziuret ten. sakau sergu mmm...tai tuomet atsoko. pagal toki bendravima ir supratima, tai neaisku kokiam lygy vyksta apziura. liepe ateit geguzes pradzioj, ( butu 5 sav po konizacijos) imt tepineli sumaste, sako pas mane lankykis, nebeik pas savo ginekologe...zodziu apsalus buvau.
Savo ginekologes i nieka nekeisciau, eisiu tik pas ja.
nesiruosiu pas tokia neismanele daugiau kojos kelti.

Man taip pat jokiu zvakuciu ir jokiu antibiotiku neskyre, bet as del to tik dziaugiuosi, nes antibiotikai tikrai nepastiprina organizmo

Mano ginekologe yra super, po konizacijos liepe savaitei praejus ateiti butinai, paziurejo, kad viskas ok, sako nebebutina vaiksciot, nebent kiltu man itarimas, kad kazkas negerai, susake visus variantus del ko tureciau kreiptis...
Jau susitaikiau su savo rezultatais. Mano ginekologe pati konsultavosi su onkoginekologu del mano atvejo, sako viska smulkiai aptare. Nusprendeme praejus trims menesiams po konizacijos pasidaryti onkocitologini ir ziuresim kas toliau ten pas mane vyksta.
Papildyta:
Dar buvau i onkologijos klinika nuvykus, pas kita ginekologe, kuri jau su tais blogais atvejais labiau susidurusi... tai isivaizduokit koks variantas...
paziurejo atsakymus, sako renkis, imam tepineli

sako vistiek renkis, reik apziuret ten. sakau sergu mmm...tai tuomet atsoko. pagal toki bendravima ir supratima, tai neaisku kokiam lygy vyksta apziura. liepe ateit geguzes pradzioj, ( butu 5 sav po konizacijos) imt tepineli sumaste, sako pas mane lankykis, nebeik pas savo ginekologe...zodziu apsalus buvau.

QUOTE(saulele1982 @ 2010 04 20, 22:33)
nesiruosiu pas tokia neismanele daugiau kojos kelti.

saulele1982, nu cia tai pas gera frukte buvai nuejusi